reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Gosiak ja zrobiłam wczoraj i przedwczoraj. Bo mi się ostatnio cykle wydłużyły i tak sobie wyliczyłam, że od tego dnia będę robić. Ale może akurat się wbiłam w ten czas :D

Aga super, że już w domciu jesteście :) W końcu możesz syneczka przytulić :)

hej :)
ale się kobieetki wyspałam nie ma jak to w swoim łóżku:-)

Noelle dzięki za przekazanie informacji ode mnie :-)teraz czas na Ciebie kochana

u mnie wszyscy śpią to ja mam was was trochę poczytać, chociaż nie wiem czy dam rade bo tyle tego jest :))

poprosiła bym o jakiś skrót wydarzeń
mamy jakieś dwie kreseczki ? I komu gratulować

hej hej...
u Was tez tak pieknie za oknem?? u mnie juz teraz w cieniu 15 st.Az chce sie zyc!!!:-)

Agnieszko super,ze w domu juz jestescie!!Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia Antka!! To sie kochana namexzylas:-( 3 dni wywolywania porodu brzmi koszmarnie:-/ No ale....wazne ze juz masz to za soba i synka obok siebie.

no to wychodzi na to,ze teraz moja kolej??:-)

Hej :)
Agnieszko witaj mamuśka ;) co racja to racja, wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :tak:uściskaj Antośka i życzę Ci żeby był taki grzeczniutki i bezproblemowy aniołeczek jak mój Kubuś :-D Czekamy na zdjęcie!
Asitka widzę że @ się czai za rogiem, czas zbierać siły na drożność i dalej iść za ciosem co byś na ślubie nie mogła tostu wznieść szampanem ;)
domik jak Lena się miewa? mam nadzieję że daje Ci już odpocząć ;) taka duża już z niej pannica wstawiłabyś jakieś zdjęcie jak teraz wygląda :tak:
paulinko teraz to z każdym dniem będzie weselej :-Dwidzę roczek się zbliża wielkimi krokami, robicie balety? a co do chodzenia to może Mikołaj wstanie z czterech i od razu pójdzie także spokojna głowa, w sumie ma jeszcze czas :tak:a Ty korzystaj bo na czterech łatwiej dogonić jak zacznie dreptać to się ucieczki zaczną :-D
marzen jak się sprawy mają?
Noelle taki piękny dzień na rodzenie :-D może się skusisz?;-) piękną pogodę będziesz miała na spacerki, my pierwsze chwile siedzieliśmy w domu bo wiecznie jak nie deszcz to wiatrzysko że głowy pourywa dopiero 2 dzień w miarę ładnie jest :sorry2:
Myniutku jak przygotowanie do wyjazdu? bielizna wybrana?:-D Fisiek do ,,dziadków'' oddelegowany będzie? pewnie wyczuje pakowanko i będzie kot do rany przyłóż żebyś go nie opuszczała ;-)musisz mu prezencik z wojaży przywieść - może jakąś szwedzką myszkę?:-p:-D

Sihaykoooo mam pytanie, czy Ty cos slyszalas zlego/dobrego o hamakach dla niemowlat ? Bo wiem ze uzywa sie ich do rehabilitacji i na kolki dzieciece...

P1120907 (Kopiowanie).jpgP1120908 (Kopiowanie).jpg przedstawiam wam Antosia :)

Załączniki

• P1120907 (Kopiowanie).jpg
    P1120907 (Kopiowanie).jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 43
  • P1120908 (Kopiowanie).jpg
    P1120908 (Kopiowanie).jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 40
Witajcie dziewczyny :)
Witaj słodziaku Antosiu na naszym forumie :) Rośnij zdrowo, dbaj o mamusię i siostrzyczkę i daj matce pospać w nocy !
Agnieszko, gratuluję dzielności raz jeszcze !

U mnie słonecznie, choć wiatr dmie z siłą sporą, więc miejcie się na baczności!
Ale wstawać dużo łatwiej i żyć też.

Ja właśnie gotuję grzybową zupinę i planuję makaroni z mięsem mielonym, wszak mężu dziś z wyjazdu wraca... wiadomo, mięcho musi być :)
U mnie nie wiem, co z wykresem, proszę o porady, co do granicy temperatur. :/ Bo się pogubiłam z tym moim wyresem :/ Buuu
a która dziś obiad u rodziców je, co ?! Pewnie Agacynda nasza dzielna ! Ci samiutka łoże złożyła!
A u Marzen nic... cisza w eterze.... ! Odświeżam i odświeżam... :) Kobitko, czekamy na znaki Twe!
Sihaya - jak nastroje ?
Noelle - faktycznie przodujesz peletonowi!
Myniu, a Ty gdzie? Nie możesz tak nie pisać do nas ( tak jak ja!) No chyba, że mama jest u Ciebie!
Czarnooczko, jak się masz Słońce?
Różniczka, Sailor - sisters in arms - łer ar Ju ?

Dobrego dnia

reklama
Do góry