reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszka mały powalający :-) śliczny pulpecik ;-)
Jillka ja chcę do Ciebie na obiadek!!!!!!! u mnie pierś z kurczaka w sosie śmietanowym z ryżykiem :sorry:i marchewka z jabłuszkiem - o taki dziwny zestaw serwuję :eek:
Noelle Ty to chyba ten leżaczek na porodówkę zabierzesz :-D ja nie wiem jak oni Cię z tego ogrodu wywabią ;-)

hej:) ale piękna pogoda dziś! tylko szkoda,ze tak wieje wiatr:wściekła/y:
u nas widac poprawę, bo mała się tak nie drze. spokojniejsza jest. i zaczeła więcej spac co mnie bardzo cieszy;-)

AGNIESZKA boziu jakie słodkosci!!!! piękny jest! i jakie ma słodkie pyzy:-D gratulacje. wracaj do sil:*

A oto moja kruszynka:)

IMG_0798.jpgIMG_0819.jpg buziaki dla ciotek przesyłamy:*

Załączniki

• IMG_0798.jpg
    IMG_0798.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_0819.jpg
    IMG_0819.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 49
Hej.Agnieszko gratyluje Ci ze dalas rade takiemu porodu . A maly cudowny.Domi Twoja piekna. Gratulacje.Jak tak patrze na Wasze pociechy to ja juz sie doczekac nie moge takiego cuda.A my dopiero ze spacerku i rowetky wrocilismy i odpoczywamy. Tylko mala cos w nie humorze bo marudzi i nic jej nie odpowiada.

Pianeczko, zapraszam na obiadino ! Wysyłam do Ciebie helikopter! Możesz być z całą ferajną :) Będzie wesoło! a i deser mam galaretka z mrożoną borówką amerykańską...
Zachęcam !

Zmykam na dziś, męża na próg idę powitać!
Miłej reszty niedzieli

Cześć :-) ja tylko na chwilę bo strasznie boli mnie brzuch :-(
AGNIESZKO mały prześliczny i jakie policzki ma grubaśne :-D
DOMIKCW Lenka też prześliczna aż wierzyć się nie chce ze tak mamusi dała popalić ;-)
PIANKO ja w końcu dostałam @ co prawda krwawienie dzisiaj bardzo lekkie ale pewnie się rozkreci, ale brzuch mnie boli strasznie :-( dlatego uciekam jutro się odezwę :-D
Buziaki :-*

hej kochane:*
jak mi się trochę ustabilizuje sytuacja w rodzinie to się będę częściej odzywała bo póki co nic nowego nie mogę powiedzieć. oprócz tego że dziś moja mama kładzie się na operację mięśniaków na macicy. ehh wczoraj przywiozłam do domu jej szynszyla więc mam teraz sajgon w pokoju. dzisiaj idę do pracy z pracy do domu rodziców wyprowadzić psa nakarmić potem do szpitala do mamy potem na zakupy i do domu niewiem jak to ogarne :( już mam tego wszystkiego dość jestem zmęczona psychicznie i fizycznie :(:(
czekam na @ jajnik dalej pobolewa troszkę mniej więc chociaż tyle dobrego. według moich dzikich wyliczeń powiinam dostać @ za 4 dni coś około.
Asitko cieszę się że dostałaś @ nareszcie . za Ciebie trzymałam mocno kciuki.

reklama
Witajcie :*
Tak jak widac po wykresie ..:(
Nic mi się nie chce!!! Co to za sprawiedliwość, niektórzy upychają swoje dzieci w zamrażalnikach a nam co miesiąc serce kroi się z bólu i bezsilności :-(

Do góry