reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

No hej laseczki!!
znowu mam tyly co tu u nas...to wszystko wina pogody!!:-)

mgielko u mnie mala robi ostatnio to samo.Tez mnie stresuje na maxa..Potrafi caly dzien w zupelnym bezruchu trwac a nastepnego dnia tak sie rzuca ze juz sama nie wiem xzy to normalne:-/

marzen ty mialas.test robic??no i?no i??

u mnie pada...kurdenooo..

mimo to lece na zakupy..

im blizej daty porodu tym objawow porodowych coraz mjiej....

Jakby moje dziecko postanowilo sie jednak wykluc to Gosiakowi napisze:-) to was uswiadomi ze ciociami jestescie:-)

reklama
Mgielko a dziekuje, czuje sie bardzo dobrze. Olalam dzisiaj jedne zajecia i jade dopiero na 13.15... Jak mi zadzwonil budzik o 6 to uznalam to za pomylke i przestawilam na 10:) a tak serio to zasnelam po 3... Jakis problem ze spaniem mam.
Moja Aniela tez ma problem z ruszaniem sie. Wczoraj mozna ze dwa razy kopnela, za to dziaiaj rano miala czkawke :D
Mgielko a Ty dzisiaj nie masz szkoly?

Noellka Ty poszalej troche na tych zakupach to moze Nataszka wyjdzie szybciej :D

Dziewczyny ! Ale tęskniłammmmmmm... I jakie mam zaległości! Postaram się wszystko doczytać! Wszystko przez neta i przeprowadzkę - zmieniiśmy mieszkanie i nie mamy tu łącza stałego, tylko net mobilny, a jak mężuch w pracy do późnego wieczora, to nie ma jak netować. Musimy coś na stałe wziąć, ale tacy zaganiani ostatnio, że wracamy padnięci koło 21, to już nawet nie ma jak formalności. No a w pracy wiadomo, jest serwer i te sprawy, więc zostaje doczytywanie z doskoku póki co.

Zacznę egoistycznie od siebie - nie wiem co z moim wykresem się zadziało ! Znawczynie tematu proszę o wypowiedzi. Zapisałam się do nowej lekarki na 7 maja, u bonifratów lekarka młoda, no zobaczymy?
Asitko, ja w cyklu z torbielem dostałam @ po kilku dniach, wcześniej minimalne plamienie sie pojawiło. Także jest chyba ok u Ciebie póki co. W innym cyklu chyba po 8 czy 9 dniach nadeszła @, gdzieś tam wyczytłam że powinna nadejść po 10 dniach. Ale myślę że @ w czerwonym mercedesie podjedzie pod Twój dom wcześniej :)
Gosiak, jak tam zdrówko, Sihaya, Agacynda? Sihaya tryska energią - ciąża Ci służy chyba co ?
A właśnie ktoś wie co tam u Isis?
Agnieszko :) :) hepi hepi hepi ! Gratki :)
To kto teraz w kolejce, może jakiś komitet kolejkowy? Noelle?
Myniu, już ciuszki wybierasz na "dziką orgię?"
Marzen.... ratuj honor staraczej, dawaj dwie czerwoniaste ! Czy w poprzednich ciążach miałaś plamienia brązowe? Pyknij teścik, będzie wiadomo, bo może się przydałoby troszkę progesteronu... Pogłaskanka dla Twoich psiaków! U sciski dla Ciebie!
Laluś, może owu się rozmyślała? Tak czy siak, zadziałaliście ! i to jest plus !

a właśnie, co dziś gotujecie ?

Uściskania dla Was wszystkich, słonecznego dnia

Cześć :)

Nie wiem czy się rozmyśliła czy nie... wczoraj w pracy coś mnie chyba jajnik prawy pobolewał a może to z wysiłku. Nie wiem. Idę do pracy :/ Miłego dzionka :)

Hej :)

Noelle będę czekała z niecierpliwością na wieści :))

Jillus u nas zdrówko ok, tylko ciężko już :) faktycznie Twój wykresik jakiś inny, ale może to zagniezdzenie, stąd ten spadek? Niestety ja znawczynia aż taka nie jestem więc może Sailor kub Mynia pomogą. Fajnie że do nowego dr się zapisalas, zawsze to świeże spojrzenie na sprawę :)

Laluś a może u Ciebie już po owulce? Ile testów robiłaś i od kiedy?

:) szczególnie, że zajmuje się naprotechnologią, więc tym bardziej czekam na wizytę:)
Muszę trochę przekopać forum, by Wasze fotki aktualne podglądnąć!
Czekam i odświeżam wykresik Marzen, a tu nic... susza! :) W dodatku nie można rozczarowania wylać pod wykresikiem, więc właśnie to tutaj zrobiłam.

Paulinko, jak Mikuś, co dziś wyczynia? :)

Jillka nawet nie pytaj... Zrobił już dwa razy kupę po same pachy. Znaczy dwie kąpiele dzisiaj zaliczył. Teraz śpi w samych bodach, bo tyle pozwolił sobie ubrać. Okno wymazał mi jogurtem, wszystko z szafek powywalał, a poza tym to grzeczny i czarujący:) Martwię się tylko, bo za chodzenie się nie bierze... Wszędzie na czterech jak perszing lata. Staje przy krzesłach, stołach, szafkach i drzwiach, ale jak już zrobić krok ro sru na kolanka i go nie ma. Mgiełko Noelle i Agacyndo niektóre dzieci to leniuchy (mój był wybitny) i nie bardzo chcą się ruszać. Ile ja razy miałam robione usg przez brak ruchów, a teraz to bym chciała, żeby chociaż pół minutki posiedział bez ruchu:)))))

Zrobił już dwa razy kupę po same pachy. Znaczy dwie kąpiele dzisiaj zaliczył. Teraz śpi w samych bodach, bo tyle pozwolił sobie ubrać. Okno wymazał mi jogurtem, wszystko z szafek powywalał, a poza tym to grzeczny i czarujący:)

Ale trafiłam z pytaniem :) Hahahaha
Przynajmniej wiesz, że dobrze trawi :p i ani patrzeć, jak będzie biegał...a Ty za nim!

reklama
hej babeczki my już w domku dzisiaj wróciliśmy i powiem wam ze nie mogę się odnaleźć , jestem padnięta i marzę żeby położyć się do wyrka

Antek cudowny juto wstawię zdjęcie:)
poród był straszny miałam wywoływany 3 dni dzień po dniu najpierw oksytocyną na drugi dzień miałam założonego foleya na rozwarcie i na trzeci dzień znowu oksytocna, pan doktor przebił pęcherz i wszystko ruszyło bo tak pewnie bym dalej nie urodziła a musieli mi wywołać bo antek miał strasznie wysokie tętno

Jutro was dziewczyny poczytam bo dzisiaj już nie dam rady buziaki

Do góry