reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Marzen Marzen!!! tu-du-du!! Marzen Marzen:) rób teściora:) dołączam się do wniosku dziewczyn- jak nie wyjdzie to powtórzysz a ta Twoja tempka jest taka nooooo.. po prostu tak ładnie ciążowo trzyma się na jednym poziomie:) oczywiście nie nakręcam Cię ale ja bym była ciekawa na Twoim miejscu:)

reklama
LALUŚ jeeeeeeee ale się dałam nabrac:-D serce mi mocniej zabiło na widok dwóch kresek:-D powodzenia:8
MARZEN trzymam kciukaski:*
SIHAYA udanych zakupów. Ty masz prawo się nie mieścic w spodnie, gorzej ze mną :(brzuchol okropny i w nic przez tą oponę nie wchodzę. a na leginsy nie mogę patrzec...
SAILOR powodzenia w nowym cyklu! oby był szczęśliwy:*

melduje, że u nas od dwóch dni nie ma wielkiego darcia po jedzeniu. oby mojemu maleństwu przeszło!

Życzę Wam moje Kochane udanego weekendu w końcu mi się przyda totalny odpoczynek nareszcie,
a mnie dalej jajnik lewy boli w poniedziałek idę do gina zobaczyć co z nim nie tak dlaczego od poronienia mnie boli coraz gorzej boli..

jak co weekend wszystkie poszly sobie... ;)

Udanego weekendu zycze tym nieobecnym hehehe

niech mnie ktos strzeli... jutro musze wstac przed 6 zeby na 8 wjechac do szkoly... do 20.30 mam zajecia... jakby jeszcze bylo ciagiem to by bylo okej, ale mam 8-10.30, 13.15-15.45 i 18.15-20.30.... i nie ma we wro mojej przyjaciolki bo wyleciala do Tajlandii... chyba bede zwiedzac askota w miedzyczasie...

reklama
Agnieszka gratuluje synusia

Noelle teraz czekam na wieści od ciebie

Agacyndka jak sie czujesz?

u nas dużo na głowie brak czasu, taka pogoda więc wiecznie nas nie ma, nie mam czasu na przyjemności ehhh
mała dba o dużą nerwowość ciążową, są dni kiedy nie rusza się prawie wogóle, a potem nadrabia ale mnie to denerwuje, w poniedziałek mam lekarza to mu o tym powiem

Do góry