reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie w kolejnym dniu kwietnia :)

Myniu, ja nie chce krakać ale Ty przyjedziesz od razu z 2 fasolkami :-)
Czarnooka, Asitko doczekacie się swoich dzieciątek i proszę mi w to nie wątpić !!!!! :tak:
Agnieszka, Noelle Wy jeszcze w dwupaku ?
Jillka otóz tak mówiąc prosto z mostu czuję się jakbym była w ciąży, co oczywiście jest niemożliwe biorąc pod uwagę dzień cyklu (no przynajmniej na objawy za wcześnie) ale mam ból brzucha jak na @, duzo śluzu poranne mdłości i nie moge zapanować nad humorami - bez przerwy płaczę, wszystko mnie denerwuje, mój K ma mnie dość, ja sama siebie mam dość!!!

Buziaki dla Wszystkich :*

reklama
Czytam Was dziewczyny cały czas, ale mam taki zapierdziel w pracy, że oho!
Myniu ja w sprawie balkonu.
Nie wiem czy to nowe budownictwo czy stare...jeśli stare to dochodzi cholerny jeszcze konserwator zabytków(mam nadzieję, że nie)
Jeśli nowy to że tak powiem mogą się pocałować w D... owszem jeśli nie ma w projekcie zadaszenia/markizy to niestety nie możesz jej zrobić (chociaż ja uważam, że jeżeli powiedzmy masz coś tam sezonowo-od wiosny do jesieni i nie wiążesz tego jakoś trwale ze ścianami, to możesz) bo w prawie budowlanym nie ma nic o takich nietrwałych rzeczach więc można poszaleć :)))
Jeśli chodzi o balustradę- rozumiem że masz taką "dziurawą" i chcesz pomiędzy wstawić co tam chcesz. Możesz jak najbardziej i spółdzielnia nie ma nic do tego. A żeby się do Ciebie nie przyczepili, to nie szalej z kolorami, tylko np. użyj takiego jak jest elewacja, albo w kolorach naturalnych: brąz zieleń itp.
Może być też opcja, że jak kupowałaś mieszkanie to masz w umowie napisane, że nie możesz nic takiego zrobić- to wtedy niestety nie możesz. (nie sądzę, żeby tak było, bo to jest bezprawne). No i jeszcze dochodzi do tego nonses, bo np. ludzie malują jak chcą te balkony, trzymają tam wszystko i jakoś do tego nikt nic nie ma :)
Ale się rozpisałam...

Miłego dnia!

jestem jestem!!!
dalej dwa w jednym!!!
Wczoraj pogrzeb wujka.Wiec caly dzien w biegu.
Zaraz jade do szpitala po wypis bo jutro wizyta.
potem na zakupy.Jak wroce to doczytam i sie odezwe.

buziaki laseczki!!

Agacyndko to przyjeżdżaj!! remont jeszcze potrwa, a po ostatnich przejściach już się nastawiłam, że jeszcze wyjdą jakieś "kwiatki".
Myniu no niestety my nie mamy takiej możliwości żeby tata wszystko zrobił i przez to trzeba się użerać a to z tym a to z tamtym... ale cóż zrobić - damy radę;]
A z Twoim tarasem to chyba żart jakiś?! Ja też bym ogrodziło i niech spadają.. a jakbyś kwiatki chciała sobie zainstalować, to co masz mieć tez zgodę, który gatunek? bo pelargonie pan architekt miał w zamyśle a surfinie już nie?? obłęd jakiś hehe
Właśnie popatrzyłam na Twój wykresik:) no proszę, jak Cię małpisko pięknie słucha:)
Anke powodzenia na wizycie:) i szybko przybywaj z wieściami:)
Jilka nie chcę nic mówić ale remonty/przeprowadzki sprzyjały już na naszym wątku fasolkowaniu;) tak między pudłami, bałaganem...;)
Asitka ja torbieli nigdy nie miałam (tylko polipa usuwanego zabiegowo)
ale jak dziewczyny maja temat przerobiony i brały dupka to też się nie wahaj:) trzeba sobie pomóc jak lekarz ma dziwne podejście;)
Agnieszko to już dziś...trzymam kciuki żeby Antoś zmobilizował się do wyjścia na świat:)
Noelle a jak samopoczucie?

Agacynda daj znać jak przyjdzie ;-) mam nadzieje, że teraz już wrzucisz zdjęcia mieszkania :-D
Sailor ja też czekam na @ a ona jak na złość nie chce się pojawić :crazy: jak znajdziesz jakiś sposób to daj znać ;-)

reklama
I ja też chciałabym poznać taki sposób:) Im szybciej @ będzie tym szybciej te sześć cykli minie:) Teraz uważnie obserwuję uwaczek Sihayki, bo jak się maleństwo będzie rodzić to ja będę zaczynać starania... W każdym razie w tych okolicach:)

Do góry