reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jillka a szynszyle bardzo dobrze kupilismy z mezem druga klatke i bedziemy ich klatke przedłuzac bedzie miala 2 m wysokosci 1 m dlugosci i 54 cm szerokosci pokaze wam w weekend wille naszych skarbów :D
a co nie mam dzieci to rozpieszczam zwierzeta :D moze nigdy nie bede miala dzieci to chociaz zostana mi zwierzaki

reklama
Agacynda też kiedyś robiłam zelowe:) ale ja mam ogólnie słabe paznokcie, suche, łamliwe, rozdwajające się i nei chcę im jeszcze dokładać żelami :) Podobno hybrydy mniej inwazyjnie się zdejmuje. nie wiem jeszcze... sprawdzę :)
Jiluuuuuuuuuuuuuuuś :) Cześć :)
Czarnooczko a byłaś na usg że wiesz, ze nei rosną? Kiedyś będą musiały zacząć rosnąc bo @ zawsze jest skutkiem owulacji (poza przypadkami zarzywania hormonów, które wywołują krwawienie małpopodobne)

Asitko, tak tak, koniecznie ! Bierz dupelka :) I małpiszon się pojawi ! :) Szkoda czasu. Masz receptę Kochana? I nic mi lekarz nie mówił o czekaniu pół roku. Wręcz przeciwnie, podkreślił że na tym leku można zajść w ciążę, bo to przecież progesteron. (dostałam 3 opakowania, poszłam po 2 na kontrolę i śladu nie było). Tak naprawdę bardziej mówił, że nie leczony torbiel może zaszkodzić jajorkowi.

To wypas Chawirę im szykujecie - normalnie będą miały kilka sypialni, bawialnię oraz pokój do obgryzania gałązek :), a także pokój do chrupania marchewek ( właśnie, czy one mogą wcinać marchewkę? ) Czekam na foto !

one jedzą same suszone rzeczy do tego sianko i granulat moje mają najlepszą i najdrozsza karme a ja sama jem chleb ze smalcem <zart>^^

Czarnooczko, I ogóreczek kiszony ! Do smaloszka!

Mynia, doczytałam o macie bambusowej na balkonie To już jakiś nonsens! Zawsze możesz ich zapytać jaki artykuł prawa wskazuje, że musisz mieć pozwolenie. Bo o ile wiem, to tylko zmiany ingerujące w konstrukcje są konieczne do akceptacji i podlegają nadzorowi. Mogę się mylić, ale chyba jakoś tak.

Asitko, nie wiem czy dobrze zrozumiałam, czy masz receptę na dupka? Czy dasz radę szybko zdobyć? Może rodzinny da? Wiesz, jak ja byłam po raz pierwszy z przedłużonym cyklem to tez niby miałam czekać aż sama @ przyjdzie. I się nie doczekałam. Więc działaj, przyjmij w gościnie, a potem szalej i zachodź!

Marzen, a co konkretni się z Tobą dziwnego dzieje? Jakiś płaski ten Twój wykresik...

Uciekam już, musze nach Hause !
Wpadnę, kiedy to będzie możliwe

Dużo słonka dla Was !

reklama
Witam się z rana :-D
Jillka i opakowanie dupka zostało mi po poprzedniej gin. i dlatego zastanawiam się czy wziąć, ale w sumie od wczoraj wieczora boli mnie brzuch jak na @ ale wcześniej też bolała i @ się nie zjawiła także od jutra zacznę brać dupka :tak:
Czarnooka kochana u mnie bez zmian jeśli chodzi o nastrój, powoli godzę się z tym że może mi się nie udać mieć własnych dzieci :-( co do rozpieszczania zwierząt to ja to samo robię z moją psinką Fabią no a Chanelkę
[*] to rozpieszczałam na maksa :tak:
Myniu ja też mieszkam w blokach na parterze i mam ogromny balkon na który mi wchodzą dzieciaki i złożyłam pismo do spółdzielni że mają mi wymienić na murek z klinkieru (bo w moim bloku te mniejsze balkony są z klinkieru) ale oczywiście dostałam odmowę, to stwierdziłam, że napiszę o zamontowanie rolet co będę mogła zamknąć balkon jak mnie nie ma w domu też dali odmowę, pytałam się nawet w wydziel budownictwa czy mogę zamknąć balkon roletami a oni powiedzieli, ze nie widzą przeciwwskazań, ja na to że spółdzielnia się nie zgodziła a oni do mnie, że mam sobie zrobić i im nic nie mówić, a najśmieszniejsze jest to, że masę ludzi ma tak właśnie pozamykane balkony (roletami) chociaż nie mieszkają na parterze. Więc z mężem postanowiłam, że latem zamykamy balkon i mam ich w du*ie :tak: Ja mam balkon osłonięty tym plastikowym czymś bo nie pamiętam jak się to nazywa :-p

no i skleroza nie pamiętam co jeszcze miałam napisać więc pozdrawiam Was wszystkie życzę miłego dnia :tak::-D:-D:-D

Do góry