reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Kochane ja wróciłam właśnie z remontowego sajgonu, był kominiarz w sprawie tego komina... na szczęscie jest już zrobione.. okazało się, że goście od instalacji zamontowali baterię w kominie...!! byłam tez przeprosić sąsiadów z dołu i skończyło się na tym, a właściwie po "dzień dobry" wybuchłam takim płaczem, że zaprosili mnie do środka, uzbroili w paczkę chusteczek higienicznych i jak się już uspokoiłam, nerwy, emocje opadły to pogadaliśmy już na spokojnie. Gość jest konserwatorem naszego budynku i o mało nie spadł z krzesła jak powiedziałam, kto nam robił instalacje (bo to firma współpracująca ze spółdzielnią i ten gość jako konserwator ich zna na "ty"), w szoku był, że odstawili taką fuszerę. potem zostawiłam im numer do siebie i okazało się, że znają wujostwo mojego męża:) przez nazwisko się zgadaliśmy hehe... także sąsiedzi chyba udobruchani zaryczaną, nie mogąca wypowiedzieć słowa przez 10 minut dziewuszkę;)
ja odreagowałam wracając przez park, kupiłam pączka z lukrem i właśnie konsumuję popijając inką.
Teraz postaram sie Was doczytać:)

Ostatnia edycja:
Paulinko rozbawiłaś mnie tym moim suwaczkiem:) hehe ale cieszę się, że Tobie też on się przyda:) może przyniesie Ci szczęście jak się tak na niego napatrzysz.... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Asitka ja tez brałam dupka zawsze przez 10dni:)
A niech to Agacyndko!! czekać do jutra...buu:( a ja jutro na zakupach spędzę dzień, bo jedziemy kupować umywalki, wannę,baterie itp, itd...więc pewnie wieczorem dopiero oblukam Twoje cudo:)

Gin nie proponowała Ci więcej badań?
Fsh Lh estradiol?

poprzednia gin. tylko mi dała skierowanie na te 2 badania a teraz mam nowego gin. i ten chce zbadać mi drożność ale @ jeszcze nie ma, a później jeśli się okaże że jajowody były drożne to będziemy obserwować czy pęcherzyki pękają

Agacynda no dobra to jutra mogę poczekać :-D
Sihaya no to super, że wszystko się wyjaśniło :tak:

reklama
Agacyndko nie szalej z kanapą nie ucieknie ;-) jak będziesz się przemęczać to dostaniesz opr :-D
Asitko odn tego hsg mój gin stanowczo twierdzi,że warto zrobić przed badaniem test na chlamydię, a nie wszędzie robią. Jeżeli jest się zarażonym można przez to badanie wpuścić usttrojstwo w jajowod, jajniki i do macicy a wtedy kaplica :-)

Do góry