reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailor to tak jak u mnie, tzn. z tymi emocjami związanymi z testowaniem ;-) a teraz to ja chyba w Mynie się zamieniam i czekam z niecierpliwością na pojawienie się @ czy możesz mi doradzić czy mam wziąć dupka czy on przyspieszy mi pojawienie się @

Oki ja się żegnam postaram sie zajrzeć wieczorkiem :*
życzę miłego popołudnia i wieczorku także :tak:

reklama
Sailor to tak jak u mnie, tzn. z tymi emocjami związanymi z testowaniem ;-) a teraz to ja chyba w Mynie się zamieniam i czekam z niecierpliwością na pojawienie się @ czy możesz mi doradzić czy mam wziąć dupka czy on przyspieszy mi pojawienie się @

Oki ja się żegnam postaram sie zajrzeć wieczorkiem :*
życzę miłego popołudnia i wieczorku także :tak:

Asitko ja jak miałam torbiel dostałam dupka bo mój gin twierdził,że wtedy szybciej się wchłania ta torbiel. Jillka chyba miała torbiel i też coś brała o ile się nie mylę Jillko? Pomocy??? :-)

Mam dość. w sobotę akcja była, że cieknie sąsiadom z dołu z sufitu = mamy jakiś przeciek i ich zalewamy... sytuacja została opanowana.. to dziś kontrola kominów i Ci sami sąsiedzi jeden komin mają zagruzowany niby przez nas... koszty usunięcia mamy pokryć my... niech mi tylko powiedza, kiedy Ci kominiarze przyjdą to ja sobie pooglądam co z tych kominów wyciągną... jak wyciągnęliśmy jedna kratkę w pokoju u nas, to nam pełno syfu wyleciało... więc niech nie zrzucają wszystkiego na nas uhh!! tym bardziej, ze tam nic takiego nie było robione, żeby aż tak zapchać ten komin....
teściowa ma jazdy w tych niemczech co pojechała i chyba będziemy ją ściągać tu z powrotem w trybie przyspieszonym...
do tego 1,5h czekałam na gościa od zabudowy szafy.. teraz zbieram się bo na 16,30 mają być od mebli kuchennych goście bo coś tam coś tam... a na 18 elektryk ma poprawić jedną puszkę....
siłą rzeczy na obiad pizza z dowozem do remontowego sajgonu:]
co za dzień...
ja chcę weekend!!!

hej babeczki

u mnie dzisiaj ciezki dzień chodzę i ryczę, nie mogę przeżyć że muszę zostawić mała na tak długo, ja wiem ze mąż sobie poradzi, ale ja się zatęsknię i to jadę juz jutro bo muszę do diabetologa jechać na ostatnią wizytę i wtedy zostaję juz w Bydgoszczy u Cioci żeby w czwartek nie jechać drugi raz 80 km. Szczerze to mam nadzieje że Antek zechce urodic się dzisiaj alboi niech się dzisiaj coś zacznie dziać zeb y tyko tam nie być
wiem ze ja znowu o sobie ale musiałam się wyżalić

Marzen niestety z pamięcią u mnie co raz gorzej :-D Ale jak mogę to staram się ;-)Ale oczywiście tak jak Sihayka napisała to nie jest reguła, przyczyn plamienia może być wiele a może też jej w ogóle nie byc:)
Asitko mnie to dziwi tylko że ten lekarz ta bez leków i bez niczego powiedział Ci że za 10 dni dostaniesz @... dla mnei to jakieś naciągane bo niby skąd on może wiedzieć tak dokładnie...
Sihayko u mnie jest różnie czasem @ jest dzień po takim spadku a czasem jest tak że jest jeszcze spade poniżej podstawowej i dopiero @. No ale nawet jakkby przyszła jutro to już nie będzie źle :) byłabym z S od 17 do 20 dc co przy moich skokach ostatnich nie jest takim złym terminem :)
Agacynda gratki z okazji połowinek:)
Oj Sihayko, teraz widze jakie to szczęście ja miałam, że u mnie wszystko robił tata. Tu fachowcy oid szafy, to od mebli a tu od jednej puszki, i najgorsze, że trzeba na nich czekać... nie można robić wszystkiego własnym tempem.
Agacynda urocza jesteś :) Mogłąm Cię wczoraj wziąć na zebranie mojej wspólnoty mieszkaniowej :) Tam to sie działo. Istny cyrk. Pplanowałam ogrodzić taras dla mojego Fisiulka a teraz już sama nie wiem co ja zrobię... wczoraj na zebraniu dowiedziałam się, że nawet osłonięcie barieri balkonu matą bambusową czy czymś w tym rodzaju jest nielegalne... bo narusza prawa autorskie architekta, psuje estetykę bloku... no kur... mać, bo wazniejsza jest estetyka bloku niż to czy ja się będę dobrze czuła we własnym mieszkaniu, któe będę spłacać 30 lat. Żebym ja nei mogła zrobić co mi się pdoba na własnym tarasie??? Planowałam go zadaszyć i tu rozumiem, że musi być zgoda zarządcy i inspektora budowlanego ale osłonięcie barierki? No cholera jasna!!!

No i ta moja skleroza... Wszystkie macie pozdrownie od Jillki, która jest w ferworze przeprowadzki :)

hehehe Myniu trzeba bylo dzwonic. wyczarterowalabym jakis oot do wawy, zeby troche sie poklocic na zebraniu, lubieee :)) o Twoja mate bambusowa na balkonie tez sie moge klocic, bo rzeczywiscie chyba troche ich ponosi. bez przesady, zeby nie moznabylo sie oslonic od wscibskich spojrzen sasiadow, a co jesli bys chciala sobie na balkonie toples posiedziec zeby cycochy poopalac jak juz cieplo bedzie ? :) ja mysle, ze powinnas sobie ogrodzic, co Ci zrobia? mandat dadza? eksmituja? bez jaj...

Planuję ogrodzić :) Tak czy tak... ale już nad ogrodzeniem siatką dla Fiśka będe musiała dłużej pomyśleć... a myślałam, że już tego lata będę mogła sobie leżeć z książką i brzuchem na tarasie a Fisiula ze mną:)
Ale sobie obiad zrobiłam... mmmm mmm mm m

reklama
Hej. Ja ciazowo sie nie uczuje brak dolegliwosci, oprocs bolu plecow i cyckow. W pracy nic nie mowie dopoki 3 mc ciazy skoncze i nie beda mogli mnie zwolnic. No nie wiem bedzie jak bedzie, na zapas nie ma co sie zamartwiac.

Do góry