reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Asitko mam tylko nadzieję, że nie wyczytałaś tego w doktorze google...
Powiem Ci tak i to nie jest żadne puste pocieszanie... uważam, że każda kobieta jest inna... moja koleżanka po poronieniu miała czekać pół roku na ciążę a zaszła w drugim cyklu i teraz ma super czterolatka:) ja miałam wg doktora google za wysoką prolaktynę, gin uważała, że jest ok i rzeczywiście udało się... więc nie ma reguły.
Agacynda pytam, bo właśnie oglądam na necie różne i zastanawiam się gdzie jechać oglądać:)

Sihaya czytałam na googlach, ale też doczytałam, że mogą się wchłonąć a mi tak wcześniej już się zdarzyło. tylko denerwuje się tym długim cyklem bo to już 51 dc :-:)-:)-(

Ja tylko na chwilę, bo mam zapieprz w pracy...
Asita gdzie ty takie bzdury czytasz? Że niby ja i Jilka też miałyśmy czekać pół roku? na co?
Jak się wchłoną to do roboty! każda z nas miała lub będzie miała torbiele, bo to jest normalne. Ważne żeby sprawdzić czy się wchłonęły, czy nie dzieje się coś złego i tyle.

Jillka gdzie jesteś bo mam pytanie czy jak nie mam @ to mogę wziąć dupka na wywołanie czy nie??? bo widziałam, że Ty jak miałaś torbiel to brałaś dupka a nie chce w nieskończoność czekać na @ :crazy:

rety dziewczyny.. jakie my z mamy z tą Leną akcje.. kolek u nas brak a przy kupie takie ryki... juz wczoraj zaliczyłąm pediatre i zamiana mleka znowu, oszaleje, to ostatnie mleko jakie kupiłam jak sie okaże ze bedzie to samo to wracam do pierwszego najtanszego ;/;/;/

noo to wam pomarudziłam ;[

reklama
Cześc dziewczyny
Ja tylko na chwilkę żeby zaznaczyć iż moja owula się rozmyśliła zapewne w tym cyklu. Proszę nie liczyć na emocje związane z moim testowaniem bo ich nie dostarcze w tym miesiącu :-) temp niska wredota jedna :-)

Do góry