reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dziewczyny
u mnie w pracy urwanie głowy, wystarczyło, że jeden dzień miałam urlop i takie zaległości w papierach że szok :szok: ale to może nawet lepiej bo przynajmniej nie myślę tyle, co do samopoczucia to wczoraj byłam w Ikei i oczywiście na wystawach zabłądziłam i odłączyłam się od mojej rodzinki i oczywiście gdzie weszłam w dział dla niemowląt :-( po za tym dużo kobiet w ciąży spotkałam :-( mąż stwierdził, że on już nie chce dziecka bo ja za bardzo przeżywam jak nam się nie udaje co miesiąc, a teraz to miałam taka załamkę że stwierdził, że jak się dalej tak będę zachowywać to on się wyprowadza :zawstydzona/y:reasumując chęci do życia brak :-:)-:)-(

Agacynda i Sihaya gratuluje poczucia pierwszych kopnięć dzidziusia :tak:
pozdrawiam i życzę miłego dnia :-)

reklama
ja po wizycie u fryzjera...efekt ok:+) zawsze.mi zajmuje troche czasu przyzwyczajenie sie;-) poszlam tez wyregulowac brwi,henne narzucic i jakas maseczke mi nalozyla na moja zmeczona twarz.Tak wiec humor ok:-)

domik a co ja mam powiedziec??nie mam w co sie wxisnac:-/ ty juz zapewne dobrych pare kg mniej,a ja coraz to wiecej i wiecej

Hej dziewczynki.
Sihaya gratulacje. U mnie pogoda trochę słońca, trochę pochmurno a teraz nawet śnieg pada.
Jakoś nastrój mam do d---y ;/. Nie wiem, może to normlanie i martwie się i cieszę i myślę cały czas o tej pracy, może nie potrzebnie.

Sihayko, gratki:)
I zapomniałam co jeszcze miałam napisać... pamięć to ja mam :)

U mnie temperatura nadal wysoka:) jeszcze jutro niech taka b ędzie, 10 może spaść i 11 @ :) Normalnie jak tak będzie to już będę tak szczęśliwa jakbym pół dwóch kresek zobaczyła :p

Już wiem... miałam Marzence napisać, że plamienie mniej więcej około 14 dni przed @ to może być okołoowulacyjne. Ale jeśli to jest kilka dni przez @ to może oznaczać niedobór progesteronu.

Ostatnia edycja:
eh kobietki padam na pyszczek ... dzisiaj miałam zabiegany dzionek na szczęście pogoda śliczna to mogłam po mieście latać, a więc torba spakowana wszystko kupione, przygotowane dla małego a więc już czas jechać na samą myśl że będę musiała zostawić córcię na tak długo chce mi się ryczeć, jutro muszę wszystko przygotować dla małej porobić zestawy ciuchów na każdy dzień bo tata jak by miał ja ubierać to wyglądała by jak taki mały klaun :-)

mój mąż zaserwował mi mega spacer 4km jestem padnięta, ale to dobrze przynajmniej zasnę jak kamień i głupoty nie będą mi się śnić

Agnieszko szybko przeleciało te 9 miesięcy :szok:
Noelle ja też myślę nad zmianą fryzury no i postanowiłam schudnąć troszkę do naszego ślubu kościelnego, ale zobaczymy czy mi to wyjdzie
oki ja już zmykam bo padam na twarz
życzę miłego wieczorku :***

Asito kochana zleciało i to bardzo szybko :) dzisiaj z mężem rozmawialiśmy na ten temat a on biedny chyba denerwuje sie bardziej ode mnie

ja jak wróce z szpitala i trochę dojdę do siebie to wtedy do fryzjera sie wybiorę, tylko co ja z tymi moimi włosami mogę zrobić

marzeń narazie serducho odpuściło.

Asitko nie przejmuj się mężem mężczyzni to wszystko też bardzo przeżywają ale starają się tego nie okazywać bo przecież oni twardzi niby. Będzie dobrze.

Agnieszko Ty już niedługo będziesz miała Antosia przy sobie super:)

a mnie nadal lewy jajnik boli tak mi doskwiera że masakra. teraz najgorsze jest to że nawet niewiem kiedy @ przyjdzie:/

reklama
jakies mam dziwne stany lekowe... wczoraj spac nie moglam bo czulam jakis niepokoj a dzisiaj siedze na kanapie i licze wydatki w glowie i sie denerwuje bo juz mi na szkole brakuje.

Do góry