reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie:)
u mnie też wiosna:) jupiii!!! ależ się cieszę:)
Dziewczyny czy to możliwe żebym już poczuła kopniaki bejbika??????? Agacyndka co czułaś??
bo wczoraj z m. oglądaliśmy wieczorem film, rękę miałam na samym dole na podbrzuszu i nagle bach pod ręką od środka jakby coś uderzyło; powiedziałam od razu o tym m. to on przyłożył rękę i w przeciągu 1-2 minut poczuł dwa razy jeszcze tak i to tak wyraźnie, że ja nie trzymając już ręki czułam po brzuchu, że go kopnęło od środka.. o ile to rzeczywiście bejbik...??
Agnieszka, Noelle jak tam?? dalej cisza w rozpakowywaniu?

edit:
hm.... wg suwaczka mogę już coś czuć, gin tez mówiła, że mogę szybko poczuć.. ale jazda!!!

ejj.. a gdzie Wy wszystkie jesteście?? halo!! bo mi tu pusto!!

Ostatnia edycja:
reklama
Sihayo gratuluje pierwszych kopniaków:-):-) ja z córcią też już czułam ruchy w 18 tc, a Swoją drogą wow to już 18 tc ale to zleciało

A u mnie bez zmian Antek uparciuch nie chce wyjść z maminego brzuszka, a ja zaczynam coraz bardziej sie denerwować tym całym szpitalem nie chce tam być aż tak długo, zatęsknię się i zapłacze za córcią a najgorsze jest to ze to daleko od nich będzie i nie bedą mogli przyjeżdżać codziennie.

sihaya całkiem mozliwe!!ja poczulm własnie rowno w dniu skonczenia 17 tygodnia pierwszego kopniaka!!:-)Super!!!Gratki!!!

U mnie po "staremu" .Małej chyba coraz lepiej w brzuchu.Zadomowila sie na całego.Czasami cos zakluje,cos zaboli i tyle.Ale znaczniej mniej niz np w 32 tyg. Tak wiec sie kulam dzielnie.Dobrze ze pogoda piekna!WIOSNAAAAAAAA!!!!!:)

chyba dzisij rusze tylek do fryzjer,do kosmetyczki tez bym mogla sie umowic bo jest co robic:zawstydzona/y:

Cześć dziewczyny :)
Piękne słoneczko za oknem aż chce się żyć :rofl2:
Sihaya, Agacynda gratuluję kopniaków!!!! :)
Noelle udanego relaksu i oczywiście wspaniałych efektów po wizycie u fryca i kosmetyczki :)

Dziewczyny niepokoją mnie te plamienia w środku cyklu lub na kilka dni przed @, orientujecie się dlaczego tak jest? Bezposrednio przed @ miałam brunatne plamioenie na 2-3 dni przed.

dziekuję Anitko :* Zaczęłam o tym czytać w necie i własciwie przyczyny sa różne od właśnie plamień okołoowulacyjnych po raka :baffled: A co u Ciebie, jak Twoje serduszko?

Witam :) U mnie za oknem szaro :( i dziś do pracy :( Nie zmierzyłam dziś temperatury bo mój kotek o godzinie 6 rano domagał się jedzenia, no to na wpół przytomna poszłam jej dać... :/

Sihaya gratulacje :) Pierwszy kopniaczek od dzieciaczka ;)

AGACYNDA, SIHAYA gratulacje!!! ja poczułam pierwsze ruchy coś koło 16 tygodnia więc bardzo wcześnie:)
NOELLE, AGNIESZKA czekajcie spokojnie. widocznie jeszcze nie czas. mi położne mówiły, że na nic te forsowania przed porodem. ze to takie mity. kobiety tylko się umeczą zamiast zbierac siły na poród.

u mnie pogoda się o dziwo robi!!! słońce wyszło. ciekawe na jak długo:-D ja chcę już wiosnę...a z drugiej strony w co ja się ubiorę?? nie chce któraś pare kilo co?? oddam za darmo:)baaaa nawet dopłacę:-D

buziolki:* mykam bo mała się już naspała....

reklama
Do góry