reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej. Ja u rodzicow na obiadku ale mam dzisiaj troche sluzu. Taki bialy czy podsoltawy jaki powinien byc. Przepraszam, ze o takich rzeczach pisze ale jak nie wam to komu...

Sailor tak ma dwa miejsca po przecinku. Kosztował 9.99 zł, więc niedrogo :)

Aga no no bierz męża w obroty, niech Antek nie będzie takim uparciuchem :)

U mnie też słoneczko świeci ;)

A teraz jadę do przyszłych teściów :)

Miłego Dzionka :)

Laluś wysłałam małża po ten termometr. Będzie na zapas albo w razie choroby. Porównałam z moim Microlife i mam kilka uwag :-)

1. Microlife jest długi, Swiss jest krótszy.
2. Microlife strasznie cicho pika, spod kołdry wręcz się nie da czasem usłyszeć. Swiss pika głośno. Słychać wyraźnie spod kołdry :-D
3. Czas pomiar w Microlife jest krótszy o jakieś 20 sekund.
4. Wyświetlacz w Swiss jest jak dla mnie bardziej czytelny niż w Microlife mimo iż jest mniejszy.
5. Pomiar kontrolny. Temperatura w Microlife jest o 0.16 wyższa niż w Swiss. Może to być spowodowane tym,że Microlifem mierze głębiej ( Kurcze, jak to brzmi :sorry2:)
6. I Swiss i Microlife pamiętają ostatni pomiar. Mój Microlife jest czasem zbuntowany i nie pokazuje ostatniej temp.:angry:

Posumowując podoba mi się Swiss tylko,żeby był dłuższy :-):ninja2::rofl2:

Anke co ty kochana się tak teko śluzu czepiłaś :-) jedne mają inne nie. Ja bym wolała chyba nie mieć. Przed poronieniem miałam mnóstwo i takiego białego jakiegoś. :-( źle mi się kojarzy :-) Nie martw się jest ok nawet jak nie masz śluzu kochana :tak:

Ostatnia edycja:
no hej...ja po dluuuugim spacerze....fajnie bylo:-) uwielbiam wiosne!!:-)
Co do porodu to ja i gotowa i chetna!!tylko dziecko me nie podziela tego zdania!! Uparciuch jak Antek!!
wstawilam zrobiona na szybko pizze,obiad tez zrobiony.Nosi mnie dzisiaj w kuchni a jeszcze z wcoraj tyle zarelka...

witajcie
jestem padnieta po zajęciach
Asitka bardzo mi przykro , mam nadzieje że po drożności coś się wyjaśni,
Agnieszka czekaj cierpliwie już niedługo
Agacynda gratuluje kopniaka

reszcie dziewczyn życze miłego dnia
ja nie mam siły na nic cały dzien zajęcia dwa egzaminy ale o dziwo obydwa na 5
chyba mialam szczęście
buziaki papapa

Witam!
Ale u Nas piękna pogoda się zrobiła!
Chociaż jeszcze chłodno, to sezon rowerowy już rozpoczęliśmy! A resztki śniegu znikają w zawrotnym tempie!
Aż chce się żyć!
Miłego nowego tygodnia- u mnie niestety zapowiada się baaardzo pracowicie...

Sailor cieszę się, że Swiss Ci pasuje ;) To jest mój pierwszy termometr z dwoma miejscami po przecinku ;)

Ja idę spać. Dobrej i owocnej nocki życzę :)

reklama
Tak Myniutku udało się na śpiocha i teraz też idę Go pomęczyć bo jutro już jedzie na tydzień :/
słodkich senków:*

Do góry