reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś , Sailor kochane moje pamiętajcie że teraz jesteśmy we 3 których fasolki się rozmyśliły ;:)( ja za Was trzymam kciuki bo już za mnie to szkoda palców .
Pianeczko gratuluję.
Asitko po cichu już Ci gratuluję i życzę spokojnych 8 ms. cieszę się i teraz mogę powiedzieć a nie mówiłam.

reklama
Dziewczyneczki Kochaneczki :) (Nie moje, a swoich mężów, narzeczonów i partnerów)
Po tym wstępnie pięknym przystępuję do sedna !
CO to za doły i doliny? A sioooo, zły nastroju, a kyszzzz depresjo!
Ku pocieszeniu - każdej się uda, tylko kwestia czasu. Serio, obiecuję! A jak ciocia Jillka obieca, to nie ma... mocnych :)
Czarnooczko - Ślonko kochane - nie mów że na Ciebie szkoda kciuków, zobacz - jesteś płodna - to najważniejsze, potrzeba troszkę czasu. Jesteś taka młodziutka jeszcze. patrząc na wiek, to ja powinnam się martwić, bo mi 29 w tym roku stuknie i nigdy przenigdy nie byłam w ciąży i nie wiem kiedy się uda. No i nie mogę się doczekać, fakt, praca mnie wqrza pomału a roczny macierzyński stał się propozycją nie do odrzucenia, a co zrobić.
Najgorsze, że nie wiem, czy mam owu w ogóle :/ , bo te skoki takie naciągane trochę, ale nic to, może jeszcze nie ten czas dla mnie i Mężucha mego :)
Asitko, ja tam się nie znam na tempkach tak strasznie by doradzać, ale pamiętaj, że cały cykl powinien być jednym sprzętem mierzony i wtedy jest miarodajny wykres (no chyba że ma si ę taki magiczny, co się zaciął - swoją drogę zachowaj go, jak Twój facet będzie chor to mu udowodnisz że nie ma gorączki). No i trzymam paluchy nadal of cors!
Paulinko, niech że będą ładne jajeczka, jeno nie za dużo! No ! :) Zdaj relację po powrocie!
Jak tam samopoczucie cieżaróweczek dziś? Agnieszko, czy to Ty jesteś teraz do rozsupłania? i czemu piątek? Masz jakiś szczególny powód?
Myniuszek, ściskano! I dla Fisiaka szaleńca też!
Noelle, modelko nasza, jak zdrówko cenne?
Alg, dzięki za porady - %% zastosuję najbliższym razem domniemania ovu :p
Sihaya, Gosiak, Agacyndo jakie nastroje?
Domik, Królewno, coś te Wasze skarby Lenki się zmówiły na "wzmożoną aktywność strun głosowych i mięśni podpierających powieki"
Różniczko Złota, uściski specjalne - my jak Brothers in arms :)
Anke, jak samopoczucie i w ogóle?
Marzen,jak tam Twe psiaki?
Dziewczynki, chyba się rozpisałam zbytnio, wybaczcie, miałam mini natchnienie!
Wszystkie serdecznie pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hej. Mam juz swoj wynik : 524 czyli 3-4 tydzien ciazy. Zadzwonilam do lekqrza dzisiaj mnie przyjkie po 20.20. Ja jeszcze nie wierze, a Pawel oglada samochdy w kombi :p.

Anke serduszko jeszcze raz gratuluję !!!!!!! ale My tu wszystkie wiedziałyśmy :-):-):-)

Jillka piątek bo mam trochę spraw do pozałatwiania :) dzisiaj byłam u księdza pogadać ze w razie W będziemy przekładać datę ślubu bo mamy 29 kwietnia jak się nie rozpakuje do 18 to przekładamy ale ja urodzę w piątek :))

Anke gratuluje jeszcze raz :-)
agnieszka w takim razie życzę Ci realizacji planów :tak:
Jillka oto moje maleństwa, na pierwszym planie Biszkopt, z czerwona apaszką Beza :happy:

P3030675p.jpg

Załączniki

• P3030675p.jpg
    P3030675p.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Anke gratuluje jeszcze raz :-)
agnieszka w takim razie życzę Ci realizacji planów :tak:
Jillka oto moje maleństwa, na pierwszym planie Biszkopt, z czerwona apaszką Beza :happy:

Zobacz załącznik 549651

Marzen, od tej chwili uwielbiam Twoje psy :) Możesz im to przekazać? Tylko tak delikatnie, widać że są wrażliwe, nie wiem jak to zniosą :)
Podrapanka za uszkami dla nich :)

Do góry