Dziewczyneczki Kochaneczki

(Nie moje, a swoich mężów, narzeczonów i partnerów)
Po tym wstępnie pięknym przystępuję do sedna !
CO to za doły i doliny? A sioooo, zły nastroju, a kyszzzz depresjo!
Ku pocieszeniu - każdej się uda, tylko kwestia czasu. Serio, obiecuję! A jak ciocia Jillka obieca, to nie ma... mocnych
Czarnooczko - Ślonko kochane - nie mów że na Ciebie szkoda kciuków, zobacz - jesteś płodna - to najważniejsze, potrzeba troszkę czasu. Jesteś taka młodziutka jeszcze. patrząc na wiek, to ja powinnam się martwić, bo mi 29 w tym roku stuknie i nigdy przenigdy nie byłam w ciąży i nie wiem kiedy się uda. No i nie mogę się doczekać, fakt, praca mnie wqrza pomału a roczny macierzyński stał się propozycją nie do odrzucenia, a co zrobić.
Najgorsze, że nie wiem, czy mam owu w ogóle :/ , bo te skoki takie naciągane trochę, ale nic to, może jeszcze nie ten czas dla mnie i Mężucha mego
Asitko, ja tam się nie znam na tempkach tak strasznie by doradzać, ale pamiętaj, że cały cykl powinien być jednym sprzętem mierzony i wtedy jest miarodajny wykres (no chyba że ma si ę taki magiczny, co się zaciął - swoją drogę zachowaj go, jak Twój facet będzie chor to mu udowodnisz że nie ma gorączki). No i trzymam paluchy nadal of cors!
Paulinko, niech że będą ładne jajeczka, jeno nie za dużo! No !

Zdaj relację po powrocie!
Jak tam samopoczucie cieżaróweczek dziś?
Agnieszko, czy to Ty jesteś teraz do rozsupłania? i czemu piątek? Masz jakiś szczególny powód?
Myniuszek, ściskano! I dla
Fisiaka szaleńca też!
Noelle, modelko nasza, jak zdrówko cenne?
Alg, dzięki za porady - %% zastosuję najbliższym razem domniemania ovu
Sihaya, Gosiak,
Agacyndo jakie nastroje?
Domik, Królewno, coś te Wasze skarby Lenki się zmówiły na "wzmożoną aktywność strun głosowych i mięśni podpierających powieki"
Różniczko Złota, uściski specjalne - my jak Brothers in arms
Anke, jak samopoczucie i w ogóle?
Marzen,jak tam Twe psiaki?
Dziewczynki, chyba się rozpisałam zbytnio, wybaczcie, miałam mini natchnienie!
Wszystkie serdecznie pozdrawiam