reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooka kciuków na Ciebie kochana nie szkoda i proszę tak mi nie pisać po przyjadę i dam na du*ę
Jillka Ty nasz kochany śmieszku, jesteś boska :tak:
Paulinka co się stało????
Myniu, Agnieszka dziękuje za info dot. tempki
Marzen psiaki przeurocze, nic tylko je tulić
nie pamiętam co komu miałam jeszcze napisać więc ściskam Was wszystkie :tak::-D
co do termometru to mu przeszło i mierzyłam tym co zawsze

reklama
Ależ ja się nie gniewam, mogę być chrzestną dla nich, tylko co na to Marzen? To jakby wirtualna kradzież psów :)
Mater, tak mi się dziś nie chce szykować kolacji... idę rybę przyprawić i kartofelka lub dwa skrobnąć

mój mąż stwierdził, że więcej jem, weszła na wagę ale tam bez zmian chyba ma już ciąże urojoną :-D
Agacynda mi też się nic nie chce
Paulinko oj nie dobra kobieto napisz co jest grane

Ależ ja się nie gniewam, mogę być chrzestną dla nich, tylko co na to Marzen? To jakby wirtualna kradzież psów :)
Mater, tak mi się dziś nie chce szykować kolacji... idę rybę przyprawić i kartofelka lub dwa skrobnąć

Jillka super, jako,że mieszkasz gdzies niedaleko mnie, to podzielimy się wyjściami na siku i tak dalej :-p

Okej, będę wpadać codziennie o 5 rano, a potem wieczorem koło 22, w ciągu dnia nie dam rady, ale jakoś się dogadamy:)

A co do lenia...hmm, ja też zaległam pod kocykiem :) i jest tak fajnie i cieplutko i herbatka pyszna w kubku paruje...

reklama
Do góry