reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś idź i powiedz, że chcesz monitoring a jak się nie zgodzi to wtedy idź prywatnie, co do nadwagi to nie raz ma to znaczenie, ale nie zawsze bo spotkałam inne osoby zwiększą nadwagą i maja już tyle dzieci że szok :szok: także głowa do góry będzie dobrze :tak:
Sihaya dzięki :****

reklama
Laluś mi też ze 2 dwóch mówiło o zrzuceniu nadwagi ale to wcale nie jest takie proste jak się pracuje zawodowo na pełen etat. :crazy: zaś 3 się śmieje z tych teorii i mówi,że to głupie gadanie. Powyżej tych 130 kg zaczyna się faktycznie problem ale i takie zachodzą w ciążę. Poza tym czuję niesmak kiedy gruby jak wołek lek namawia mnie na dietę :angry:

Ja jak pracowałam nie miałam czasu...na diety a na ćwiczenia to już całkowicie. Jak się człowiek wystał 10 godz czy 8 na nogach bez chwili wytchnienia to ciężko potem ćwiczyć itp. Kiedyś chodziłam na aerobik ale drugie zmiany mi unimezliwiły ten rodzaj ćwiczeń a w domu nie mam miejsca. Mamy małe mieszkanko :-(
Ja już się pogodziłam z tym,że jestem jaka jestem. Tylko to dzidzi...

Laluś ja już chyba wszystkiego próbowałam :-) ciągle się łudzę ale tak jakoś coraz mniej z miesiąca na miesiąc. :tak:
Chciałabym ivf ale to za droga impreza jak dla nas. Jeżeli wpadłaby mi taka kasa wcale bym się nie zastanawiała. :sorry:

reklama
Do góry