reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziekuje kochane moje ale ja jeszcze nie moge uwierzyc w to i coraz wiecej watpliwosci no ale dzisiwj wszystko sie okaze od razu do was napisze a rodzince powiemy dopiero jak. serducho uslysze bo niechce zeby bylo jak u siostry P.

reklama
Anke dla mnie to żadne zaskoczenie:) GRATULACJE:)
Marzen ależ słodkkości:) Normalnie jakby się dały to bym je wyprzytulała:)
Asitko, ja Ci napisałam z pracy w komentarzach co myślę o Twojej tempce, więc nie będę się powtarzać ;)
Jilusia... ja 31 skończę za pół roku... ehhh jak ja bym chciała żeby się udało za miesiąc:(
Sihayka, pokazuj zdjęcie w ubraniu, skoro mówisz, że Agacynda ma Ciebie gonić, bo mi Twój brzusio wclae większy od Agacyndowego się nie wydawał :)
Ale ż ja dużo tracę przez to, że w pracy zablokowane bb, jak wracam to Wy już wygadane i tak mało Was jest...

Ależ Myniu, życzę Ci barddzzzzooo żeby ten wyjazd był bardzo owocny. Zresztą skoro trwa akcja "całkiem zrzucamy galoty", to wiadomka! Musi tak być :)

Hej kobitki :)

Anke to jeszcze raz gratulacje i zacznij się cieszyć, tyle czasu na to czekałas :)

Jillus i brawa dla Ciebie za pozytywne nastawienie kochana!!!

Marzen Śliczne masz psiaczki :)

A Wy dziewczynki brać przyklad z Jillki i się nie dolowac &&&&&&&&&&&&&

Ja też mogę potwierdzić, że chwila zapomnienia i %%% zdzialaly cuda bo tak to pewnie jeszcze nie byłabym w ciąży.

Więc teraz Mynia jedziesz do S i zapominasz o wszystkim, bierzesz flache i dozujesz sobie dużą dawkę % tak żeby wyłączyć myślenie i wracasz z fasolinka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobitki :)

Anke to jeszcze raz gratulacje i zacznij się cieszyć, tyle czasu na to czekałas :)

Jillus i brawa dla Ciebie za pozytywne nastawienie kochana!!! Śliczne masz psiaczki :)
A Wy dziewczynki brać przyklad z Jillki i się nie dolowac &&&&&&&&&&&&&

Ja też mogę potwierdzić, że chwila zapomnienia i %%% zdzialaly cuda bo tak to pewnie jeszcze nie byłabym w ciąży.

Więc teraz Mynia jedziesz do S i zapominasz o wszystkim, bierzesz flache i dozujesz sobie dużą dawkę % tak żeby wyłączyć myślenie i wracasz z fasolinka :)

Prostuję, to psiaki Marzen niestety nie moje :) Ja poczekam, jak będę za 100 lat mieszkać w domu z ogródkiem, bo na wynajętym mieszkaniu to warunków na ciapciaki brak :)

No właśnie Paulinko, co tam u Cię?

Do góry