Dziekuje kochane moje ale ja jeszcze nie moge uwierzyc w to i coraz wiecej watpliwosci no ale dzisiwj wszystko sie okaze od razu do was napisze a rodzince powiemy dopiero jak. serducho uslysze bo niechce zeby bylo jak u siostry P.
reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
Anke dla mnie to żadne zaskoczenie
GRATULACJE
Marzen ależ słodkkości
Normalnie jakby się dały to bym je wyprzytulała
Asitko, ja Ci napisałam z pracy w komentarzach co myślę o Twojej tempce, więc nie będę się powtarzać
Jilusia... ja 31 skończę za pół roku... ehhh jak ja bym chciała żeby się udało za miesiąc
Sihayka, pokazuj zdjęcie w ubraniu, skoro mówisz, że Agacynda ma Ciebie gonić, bo mi Twój brzusio wclae większy od Agacyndowego się nie wydawał
Ale ż ja dużo tracę przez to, że w pracy zablokowane bb, jak wracam to Wy już wygadane i tak mało Was jest...
Marzen ależ słodkkości
Asitko, ja Ci napisałam z pracy w komentarzach co myślę o Twojej tempce, więc nie będę się powtarzać
Jilusia... ja 31 skończę za pół roku... ehhh jak ja bym chciała żeby się udało za miesiąc
Sihayka, pokazuj zdjęcie w ubraniu, skoro mówisz, że Agacynda ma Ciebie gonić, bo mi Twój brzusio wclae większy od Agacyndowego się nie wydawał
Ale ż ja dużo tracę przez to, że w pracy zablokowane bb, jak wracam to Wy już wygadane i tak mało Was jest...
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
No i po starankach....
Noelle1986
Fanka BB :)
Anke GRATULUJE!!!!jupi!!!Dla mnie to nie zaskoczenia
Kreseczki wychodzily sliczne:*Daj znac jak po wizycie
marzen psiaki super!!
marzen psiaki super!!
Hej kobitki 
Anke to jeszcze raz gratulacje i zacznij się cieszyć, tyle czasu na to czekałas
Jillus i brawa dla Ciebie za pozytywne nastawienie kochana!!!
Marzen Śliczne masz psiaczki
A Wy dziewczynki brać przyklad z Jillki i się nie dolowac &&&&&&&&&&&&&
Ja też mogę potwierdzić, że chwila zapomnienia i %%% zdzialaly cuda bo tak to pewnie jeszcze nie byłabym w ciąży.
Więc teraz Mynia jedziesz do S i zapominasz o wszystkim, bierzesz flache i dozujesz sobie dużą dawkę % tak żeby wyłączyć myślenie i wracasz z fasolinka
Jillus i brawa dla Ciebie za pozytywne nastawienie kochana!!!
Marzen Śliczne masz psiaczki
Ja też mogę potwierdzić, że chwila zapomnienia i %%% zdzialaly cuda bo tak to pewnie jeszcze nie byłabym w ciąży.
Więc teraz Mynia jedziesz do S i zapominasz o wszystkim, bierzesz flache i dozujesz sobie dużą dawkę % tak żeby wyłączyć myślenie i wracasz z fasolinka
Ostatnia edycja:
A
agacynda
Gość
Paulinko co sie stalo???!
reklama
Hej kobitki
Jillus i brawa dla Ciebie za pozytywne nastawienie kochana!!! Śliczne masz psiaczki
Więc teraz Mynia jedziesz do S i zapominasz o wszystkim, bierzesz flache i dozujesz sobie dużą dawkę % tak żeby wyłączyć myślenie i wracasz z fasolinka![]()
Prostuję, to psiaki Marzen niestety nie moje
No właśnie Paulinko, co tam u Cię?