reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Pianko gratuluję!!
))Asitko nie znam się na temperaturze, ale każdy organizm inny więc wszystko możliwe
Trzymam kciuki
Agacyndo byłam wczoraj w Askocie po smoczki Mikusiowi i skontrolowałam wózki
Nawet Mima Kobi jest
Idę dzisiaj do gina zobaczyć jak tam moje jajeczka
Oby były
Noelle1986
Fanka BB :)
anke masz ten wynik bety?
lalus zapytac nie zaszkodzi lekarza,moze pokieruje cie gdzies na monitoring albo sam sie podejmie.
lalus zapytac nie zaszkodzi lekarza,moze pokieruje cie gdzies na monitoring albo sam sie podejmie.
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Paskudny mój wykres.
nie dość,że fasoli nie ma to jeszcze mnie los okradł z chwilowej radości z oglądania skoku 
Mój małż dzisiaj szaleje z radości bo sphagetti będzie a to jego najbardziej ulubione danie. Dobrze,że chociaż on zadowolony...

Mój małż dzisiaj szaleje z radości bo sphagetti będzie a to jego najbardziej ulubione danie. Dobrze,że chociaż on zadowolony...

Noelle1986
Fanka BB :)
sailor spaghetti dobra rzecz
mala rzecz a cieszy:-)
paulinko powodzenia na wizycie!
A ja dzisiaj caly dzien w domu sama....zajec pelno tylko checi brak
Do tego stopnia ze mi sie nawet ksiazki czytac nie chce....
jak tam reszta dzisiaj??Halooo?

paulinko powodzenia na wizycie!
A ja dzisiaj caly dzien w domu sama....zajec pelno tylko checi brak

Do tego stopnia ze mi sie nawet ksiazki czytac nie chce....
jak tam reszta dzisiaj??Halooo?
Asitko to byle do piątku
a co do testu to jas bym chyba bete zrobiła, skoro testy nie wychodzą.
Anke a jak u Ciebie betka??
Agacynda czekam na zdjęęęęęcia mieszkanka
brzucholek malutki ale śliczny
rośnijcie rośnijcie, musisz mnie dogonić hehe
Domik dasz radę
powoli zacznie się normować
a masujesz brzuszek Lence??
Marzen widzę, że się udało z wykresem
super
no i kciuki za owulkę
Pianeczko gratulacje!! buziaki dla Ciebie i Kubusia!! wracajcie do nas szybko
Alg fajnie, że się odezwałaś i że wszystko u Was dobrze
to Ty też już na końcówce
ale leci ten czas....
Ja dziewczyny dodam do tego co Alg napisała a propos "kiedy się udało", że to święta prawda!!! u mnie też, co prawda nie po alkoholu... ale jak zaniedbałam wydawać by się mogło staranka przez przygotowania bozonarodzeniowe (nie liczyłam dni cyklu, nie mierzyłam tempki)... i w wigilię w środku dnia jak to się śmiałam między lepieniem uszek a smażeniem karpia, szybki spontaniczny numerek i bach
fasol
A wcześniejsze dwa lata liczenia, nie wstawania z łóżka po, mierzenie temp itp itd nie przynosiły efektów...
Asita jaka niska tempka hehe
piękna wysoka kochana
ja też taką miałam cały czas, dopiero po pozytywnym teście skoczyła mi najpierw na 36,6 a potem 36,9 się utrzymywało
dowód: Obserwacja cyklu - enpr.pl
Lalus o monitoringu powiedz wprost!! że chcesz zobaczyć jak pęcherzyki się zachowują
i określić w przybliżeniu termin owulki.
Przykro mi, że testy negatywne:*
Sailorku u mnie tez dziś spaghetti
Anke a jak u Ciebie betka??
Agacynda czekam na zdjęęęęęcia mieszkanka
brzucholek malutki ale śliczny
Domik dasz radę
Marzen widzę, że się udało z wykresem
Pianeczko gratulacje!! buziaki dla Ciebie i Kubusia!! wracajcie do nas szybko
Alg fajnie, że się odezwałaś i że wszystko u Was dobrze
Ja dziewczyny dodam do tego co Alg napisała a propos "kiedy się udało", że to święta prawda!!! u mnie też, co prawda nie po alkoholu... ale jak zaniedbałam wydawać by się mogło staranka przez przygotowania bozonarodzeniowe (nie liczyłam dni cyklu, nie mierzyłam tempki)... i w wigilię w środku dnia jak to się śmiałam między lepieniem uszek a smażeniem karpia, szybki spontaniczny numerek i bach
A wcześniejsze dwa lata liczenia, nie wstawania z łóżka po, mierzenie temp itp itd nie przynosiły efektów...
Asita jaka niska tempka hehe
Lalus o monitoringu powiedz wprost!! że chcesz zobaczyć jak pęcherzyki się zachowują
Przykro mi, że testy negatywne:*
Sailorku u mnie tez dziś spaghetti
Zdecydowałam, że jutro idę do gina... powiem mu, że mi się cykle rozregulowały bo to już drugi pod rząd taki wydłużony... :/ Oczywiście pójdę jak @ nie będzie... niech mnie zbada i może coś poradzi... Kurczę a może nie mogę zajść bo mam nadwagę...?

krolewnazmarcepana
mama Mai i Leny
hej
podczytuje was czasem z telefonu ;p
Anke: jak tam beta ?
my przeżywamy przeprawe z butelkami, bo Lenie źle sie je chyba z TT i juz wymieniłam smoczek na 3+
ale znwou w nocy nie jadła wiec zaraz jak wstanie wypróbuje znienawidzoną przeze mnie butle LOVI i mam nadzieje ze bedzie jadła dobrze 
Anke: jak tam beta ?
my przeżywamy przeprawe z butelkami, bo Lenie źle sie je chyba z TT i juz wymieniłam smoczek na 3+
reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Laluś nadwaga nie ma tu nic na rzeczy chyba,że ważysz więcej niż 130 kg :-) ja też z tych nadwagowych.