reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Pianko gratuluję!!:)))Asitko nie znam się na temperaturze, ale każdy organizm inny więc wszystko możliwe:) Trzymam kciuki:)Agacyndo byłam wczoraj w Askocie po smoczki Mikusiowi i skontrolowałam wózki:) Nawet Mima Kobi jest:)Idę dzisiaj do gina zobaczyć jak tam moje jajeczka:) Oby były:)

Paskudny mój wykres. :crazy: nie dość,że fasoli nie ma to jeszcze mnie los okradł z chwilowej radości z oglądania skoku :-D
Mój małż dzisiaj szaleje z radości bo sphagetti będzie a to jego najbardziej ulubione danie. Dobrze,że chociaż on zadowolony...:sorry:

sailor spaghetti dobra rzecz:-D mala rzecz a cieszy:-)
paulinko powodzenia na wizycie!

A ja dzisiaj caly dzien w domu sama....zajec pelno tylko checi brak:confused2:
Do tego stopnia ze mi sie nawet ksiazki czytac nie chce....

jak tam reszta dzisiaj??Halooo?

Asitko to byle do piątku:) a co do testu to jas bym chyba bete zrobiła, skoro testy nie wychodzą.
Anke a jak u Ciebie betka??
Agacynda czekam na zdjęęęęęcia mieszkanka:)
brzucholek malutki ale śliczny:) rośnijcie rośnijcie, musisz mnie dogonić hehe:)
Domik dasz radę:) powoli zacznie się normować:) a masujesz brzuszek Lence??
Marzen widzę, że się udało z wykresem:) super:) no i kciuki za owulkę:)

Pianeczko gratulacje!
! buziaki dla Ciebie i Kubusia!! wracajcie do nas szybko:)

Alg fajnie, że się odezwałaś i że wszystko u Was dobrze:) to Ty też już na końcówce:) ale leci ten czas....

Ja dziewczyny dodam do tego co Alg napisała a propos "kiedy się udało", że to święta prawda!!! u mnie też, co prawda nie po alkoholu... ale jak zaniedbałam wydawać by się mogło staranka przez przygotowania bozonarodzeniowe (nie liczyłam dni cyklu, nie mierzyłam tempki)... i w wigilię w środku dnia jak to się śmiałam między lepieniem uszek a smażeniem karpia, szybki spontaniczny numerek i bach:) fasol:)
A wcześniejsze dwa lata liczenia, nie wstawania z łóżka po, mierzenie temp itp itd nie przynosiły efektów...

Asita jaka niska tempka hehe:) piękna wysoka kochana:) ja też taką miałam cały czas, dopiero po pozytywnym teście skoczyła mi najpierw na 36,6 a potem 36,9 się utrzymywało:) dowód: Obserwacja cyklu - enpr.pl
Lalus o monitoringu powiedz wprost!! że chcesz zobaczyć jak pęcherzyki się zachowują:) i określić w przybliżeniu termin owulki.
Przykro mi, że testy negatywne:*
Sailorku u mnie tez dziś spaghetti:)

Zdecydowałam, że jutro idę do gina... powiem mu, że mi się cykle rozregulowały bo to już drugi pod rząd taki wydłużony... :/ Oczywiście pójdę jak @ nie będzie... niech mnie zbada i może coś poradzi... Kurczę a może nie mogę zajść bo mam nadwagę...? :( :( :( :(

hej :) podczytuje was czasem z telefonu ;p

Anke: jak tam beta ?

my przeżywamy przeprawe z butelkami, bo Lenie źle sie je chyba z TT i juz wymieniłam smoczek na 3+ :p ale znwou w nocy nie jadła wiec zaraz jak wstanie wypróbuje znienawidzoną przeze mnie butle LOVI i mam nadzieje ze bedzie jadła dobrze :D

reklama
Do góry