reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam sie z rana...

Hej ALG!!I Ty tutaj:-) :*
Asita nie jest to wcale az tak niska temperatura,zeby ciaza nie byla mozliwa.Niech juz bedzie piatek ....do tej pory jajo zniose:confused2:
lalus &&&!!!!

reklama
Asitko na 100% jest to ciąża!!! Bo co innego? Tyle dni się spóźnia @ mu si być coś na rzeczy... :)

Ja dzisiaj zmierzyłam temperaturę tak ot sobie i wyszło 36.6... więc u mnie wszystko jasne... czekam na @ :(

Noelle a co ja mam powiedzieć??? gdyby nie to, ze mój mąż nie opracuje od 2 miesięcy to bym poszła na bete, ale tak to szkoda mi kasy jak w piątek mam wizytę
Laluś :*
Dziękuje Ci ALG teraz mnie podniosłaś na duchu :*******

Asita kochana,doczekamy do piątku...to juz rzut kamieniem!!:) :) I wszystko bedzie jasne:) Ja uwazam ze to ciąza,kochana masz tyle objawow typowo fasolkowych!!Nie moze byc inaczej!!&&!!:*

Laluś najlepiej powiedzieć wprost, a chodzisz na NFZ czy prywatnie???? ja jak chodziłam na NFZ to się wkurzyłam i powiedziałam jej, że staram się tyle czasu i nic z tego nie wychodzi i chcę aby mnie przygotowała do IUI a ona na to, że najpierw monitoring, tyle tylko, że ona przyjmuje tylko w środę i czwartek to za dużo mi to nie dało
Alg dziękuje :**** tylko Marzena miała późno owulkę, ja miałam wcześniej

reklama
Laluś po prostu się spytaj i zobaczysz co Ci powie, nie pamiętam jak długo się starasz ale powiedz że powyżej roku bo gin. są strasznie wyczuleni na tym punkcie. Mi poprzednia gin. powiedziała, ze w moim wieku to rok starań to nie jest dużo :crazy:

Do góry