reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam :)

Asitka Ty nie dobra Ty!!!! Testa nie zrobiłaś... Nieładnie :-p

Noelle jak tam???

Pianko, Aga jak się czujecie???

Czarnooka tak jak piszę Asita zadzwoń do lekarza. Ale możliwe, że to @...

reklama
jak to @ to się cieszę im szybciej tym lepiej .
z drugiej strony taki smutek mam że straciłam fasolkę ;:)(
bo inaczej to bym na @ nie czekała.

Asitko nie wkrecaj głupot Ty nosisz w sobie fasolke:)
nie mialas chyba tak dlugich cykli.
a po drugie twoje samopoczucie niby uwazasz ze jestes przed @ to ja tak samo mialam jak bylam w ciazy . te bole brzucha byly typowo @ i duzo sluzu, czeste siusianie bol piersi po bokach Ty jestes w ciazy!!!

Czarnooka taki długi cykl miałam w czerwcu i w listopadzie (ale tu brałam duphaston), piersi mnie już nie bolą a dzisiaj prawy jajnik kluje tak jak na @ a po za tym śluz na wkładce nie jest już biały jak wcześniej tylko robi się ciemniejszy taki beżowy a to oznaczało u mnie zawsze zbliżającą się @, a po za tym jakbym była w ciąży to test już w poniedziałek powinien wyjść :-(

Witam ze śniegiem za oknem:| prószy od rana grrr...:/
Agacynda cudownie, że na święta już będziecie na nowym mieszkanku:)
My miejmy nadzieję, na majówkę hehe;) podobnie jak Agnieszka.
Paulinko wizytę mam dziś na 14:) i już od wczoraj jestem cała podekscytowana co się dowiem i prze-szczęśliwa, że zobaczę znów kruszynkę:)
Asitka kciuki dla Ciebie nieustannie,bo Ty ostatnio codziennie piszesz "dziś dostanę @" ;) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A do ciężaróweczek to mój m. ma pytanie:D wczoraj mnie nim zastrzelił wieczorem jak już prawie zasypiałam, może trochę intymne no ale znamy się tu już przecież jak łyse konie;) kochane, czy Wasi faceci mają teraz więcej przyjemności z przytulanek z Wami?? bo mój stwierdził, że przez rosnący brzuszek bardziej czuje moje ciało i się mu przytulanki jeszcze bardziej podobają niż przed ciążą - szok! hehehe

Miłego dnia wszystkim:*

Sihaya piękny bRzuszek ;)

Agacyndo mała będzie miała swój pokoik właściwie to już ma a mały na razie kącik u nas w sypialni, ale pokoik dla niego też będzie ale to jeszcze czas:-)

Dzisiaj wizyta u gina ciekawe czego się dowiem:) jejku kobietki ja chcę na porodówkę !! :-):-):-)

reklama
Sailor kochana to na 100% nie owulacja.
byłam u ginekologa w poniedziałek mam pęcherzyki malusieńkie i nie rosnące. więc ten cykl jest napewno stracony. tylko teraz pytanie czy to miesiaczka bo przeciez mam brac CLo i już zdurniałam jak to policzyć ;(

Do góry