reklama
Czarnooka
Nadzieja umiera ostatnia
Asitko nie wkrecaj głupot Ty nosisz w sobie fasolke
nie mialas chyba tak dlugich cykli.
a po drugie twoje samopoczucie niby uwazasz ze jestes przed @ to ja tak samo mialam jak bylam w ciazy . te bole brzucha byly typowo @ i duzo sluzu, czeste siusianie bol piersi po bokach Ty jestes w ciazy!!!
nie mialas chyba tak dlugich cykli.
a po drugie twoje samopoczucie niby uwazasz ze jestes przed @ to ja tak samo mialam jak bylam w ciazy . te bole brzucha byly typowo @ i duzo sluzu, czeste siusianie bol piersi po bokach Ty jestes w ciazy!!!
Czarnooka taki długi cykl miałam w czerwcu i w listopadzie (ale tu brałam duphaston), piersi mnie już nie bolą a dzisiaj prawy jajnik kluje tak jak na @ a po za tym śluz na wkładce nie jest już biały jak wcześniej tylko robi się ciemniejszy taki beżowy a to oznaczało u mnie zawsze zbliżającą się @, a po za tym jakbym była w ciąży to test już w poniedziałek powinien wyjść :-(
Witam ze śniegiem za oknem:| prószy od rana grrr...:/
Agacynda cudownie, że na święta już będziecie na nowym mieszkanku
My miejmy nadzieję, na majówkę hehe
podobnie jak Agnieszka.
Paulinko wizytę mam dziś na 14
i już od wczoraj jestem cała podekscytowana co się dowiem i prze-szczęśliwa, że zobaczę znów kruszynkę
Asitka kciuki dla Ciebie nieustannie,bo Ty ostatnio codziennie piszesz "dziś dostanę @"
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A do ciężaróweczek to mój m. ma pytanie
wczoraj mnie nim zastrzelił wieczorem jak już prawie zasypiałam, może trochę intymne no ale znamy się tu już przecież jak łyse konie
kochane, czy Wasi faceci mają teraz więcej przyjemności z przytulanek z Wami?? bo mój stwierdził, że przez rosnący brzuszek bardziej czuje moje ciało i się mu przytulanki jeszcze bardziej podobają niż przed ciążą - szok! hehehe
Miłego dnia wszystkim:*
Agacynda cudownie, że na święta już będziecie na nowym mieszkanku
My miejmy nadzieję, na majówkę hehe
Paulinko wizytę mam dziś na 14
Asitka kciuki dla Ciebie nieustannie,bo Ty ostatnio codziennie piszesz "dziś dostanę @"
A do ciężaróweczek to mój m. ma pytanie
Miłego dnia wszystkim:*
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Czarnooczko a może to owulacja? W tym udanym cyklu też krwawiłaś przy niej prawda?
Myniu może jeszcze nic straconego

Myniu może jeszcze nic straconego

agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Sihaya piękny bRzuszek 
Agacyndo mała będzie miała swój pokoik właściwie to już ma a mały na razie kącik u nas w sypialni, ale pokoik dla niego też będzie ale to jeszcze czas:-)
Dzisiaj wizyta u gina ciekawe czego się dowiem
jejku kobietki ja chcę na porodówkę !! :-):-):-)
Agacyndo mała będzie miała swój pokoik właściwie to już ma a mały na razie kącik u nas w sypialni, ale pokoik dla niego też będzie ale to jeszcze czas:-)
Dzisiaj wizyta u gina ciekawe czego się dowiem
reklama
Czarnooka
Nadzieja umiera ostatnia
Sailor kochana to na 100% nie owulacja.
byłam u ginekologa w poniedziałek mam pęcherzyki malusieńkie i nie rosnące. więc ten cykl jest napewno stracony. tylko teraz pytanie czy to miesiaczka bo przeciez mam brac CLo i już zdurniałam jak to policzyć ;(
byłam u ginekologa w poniedziałek mam pęcherzyki malusieńkie i nie rosnące. więc ten cykl jest napewno stracony. tylko teraz pytanie czy to miesiaczka bo przeciez mam brac CLo i już zdurniałam jak to policzyć ;(