Cześć słoneczka moje wiosenne

Sailorku... to Ty mi tak ładnie dopisałaś pachnące wiosną kreseczki? Dziękuję, kochana jesteś :*:*:*:*:*:*:*:*:*
Różniczko półki robiłam z płyty meblowej. Taka cięta na metry w markecie wychodzi najtaniej, bo oglądałam też gotowe półki też z płyty meblowej to sporo droższe.
Dziękuję dziewczynki za słodkie słowa

Fiśkowi pokazałam co piszecie, żeby mnie ciut docenił, bo ta mała menda tylko zęby i pazury mi prezentuje...
Po dwóch dniach Was nadrobić jest ciężko więc nie dam rady już skrobnąc wszystkiego co w trakcie pisania przychodziło mi do głowy...
Sihayko w nowym mieszkaniu możesz dla koteczki zrobić mały zakątek

Nawet w takim małym mieszkaniu jak moje można wygospodarowac kawałek ściany dla tygrysa
A u mnie tak... kupiłąm bilety na 26-29 marca... wolałabym inaczej ale mieszkaniowa sytuacja S nie pozwala na inne rozwiązanie. I teraz nogi zaciskam i szyjkę koreczkiem zatykam, żeby dostać @ 10 kwietnia na co są w sumie spore szanse

bo jakbym miała skok jutro to cykl powinien być 31 dniowy czyli akurat na 10 kwietnia małpiszon zawita. I wtedy byłabym z S od 16 do 19 dc czyli całkiem nieźle jak na to, że skoki mam osatatnio koło 20 dc

Mrtwięc się tylko o moje endometrium

Bo znalazłam rozpakowując kartony dawne wyniki USG i za każdym razem pisali mi, że jak na ten dzień cyklu endometrium bardzo słabe. Poza acardem mogę coś jeszcze silniej na szybko zadziałac w tej sprawie? A i nie pamiętam jak zawsze czy z Różniczką czy Ficarką korespondowałam na temat PCO (mylicie mi się niezmiennie ale tylko pod względem PCO ;-)) Otóż na starym USG znalazłam że prawy jajnik zmieniony PCO a lewy ok. Czyli teraz co? raz mogę mieć owu raz nie?
Idę pogapić się w TV bezmyślnie bo całe wieki żadnego serialu nie oglądałam. Ale oczywiście wrócę. I przyniosę wam wiosnę