reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianko ja sie wyniosłam z sypialni i śpię u mojej córci w pokoju a córa z tatą bo mój mąż tak grzeje że nie dawałam rady z nim spać a w domu też gorąco, ale tylko mi he :)

jutro wizyta oj jak ja bym chciała być już po

reklama
laseczki !!!hej hej!!!udalo mi sie wejsc na bb...ludzie jaki tu dziadoski zasieg...

dzieki za przekazanie gosiaczku wiesci!!

u mnie sie uspokoilo.Po kroplowce skurcze ustaly.Szyjka krotka..ale resztkami siil trzyma.Jutro szczegolowe badania gin,usg,ktg itd

ja nie mam.zamiaru sie rozpakowywac:-)

Cześć słoneczka moje wiosenne :)
Sailorku... to Ty mi tak ładnie dopisałaś pachnące wiosną kreseczki? Dziękuję, kochana jesteś :*:*:*:*:*:*:*:*:*
Różniczko półki robiłam z płyty meblowej. Taka cięta na metry w markecie wychodzi najtaniej, bo oglądałam też gotowe półki też z płyty meblowej to sporo droższe.
Dziękuję dziewczynki za słodkie słowa:) Fiśkowi pokazałam co piszecie, żeby mnie ciut docenił, bo ta mała menda tylko zęby i pazury mi prezentuje...
Po dwóch dniach Was nadrobić jest ciężko więc nie dam rady już skrobnąc wszystkiego co w trakcie pisania przychodziło mi do głowy...
Sihayko w nowym mieszkaniu możesz dla koteczki zrobić mały zakątek:) Nawet w takim małym mieszkaniu jak moje można wygospodarowac kawałek ściany dla tygrysa:)

A u mnie tak... kupiłąm bilety na 26-29 marca... wolałabym inaczej ale mieszkaniowa sytuacja S nie pozwala na inne rozwiązanie. I teraz nogi zaciskam i szyjkę koreczkiem zatykam, żeby dostać @ 10 kwietnia na co są w sumie spore szanse :) bo jakbym miała skok jutro to cykl powinien być 31 dniowy czyli akurat na 10 kwietnia małpiszon zawita. I wtedy byłabym z S od 16 do 19 dc czyli całkiem nieźle jak na to, że skoki mam osatatnio koło 20 dc :)
Mrtwięc się tylko o moje endometrium :( Bo znalazłam rozpakowując kartony dawne wyniki USG i za każdym razem pisali mi, że jak na ten dzień cyklu endometrium bardzo słabe. Poza acardem mogę coś jeszcze silniej na szybko zadziałac w tej sprawie? A i nie pamiętam jak zawsze czy z Różniczką czy Ficarką korespondowałam na temat PCO (mylicie mi się niezmiennie ale tylko pod względem PCO ;-)) Otóż na starym USG znalazłam że prawy jajnik zmieniony PCO a lewy ok. Czyli teraz co? raz mogę mieć owu raz nie?
Idę pogapić się w TV bezmyślnie bo całe wieki żadnego serialu nie oglądałam. Ale oczywiście wrócę. I przyniosę wam wiosnę :)

No Noelle moglabys mala tam troszke jeszcze przetrzymac :) nie zaszkodziloby :p

a ja bylam w nowym mieszkaniu przed chwila... ohh jaaaa... kuchniaaaaa :)) ladna i piekarnik ma!! troszke niewiele szafek i szafeczek ale postaram sie dac jakos rade...i w sypialni lozko juz stoi, nowy materac oddycha od folii, lazienka super zrobiona. musza podlaczyc wode, bo sie okazalo, ze cos jest niezrobione ale juz w czwartek na 95% bedziemy tam spac :))

Myniu trzymam kciuki zeby @ przyszła tak jak planujesz i stranka okazały sie owocne :)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agacyndo to jak się wprowadzicie to zaraz wklejaj zdjęcia kuchni :)
My idziemy na swoje w maju na początku w końcu :))

a mi sie brzuszek stawiał aż kwadratowy się robi i plecy bolą ale po ciepłym prysznicu przeszło cholera a miałam nadzieje ze to już :-)

Jeszcze raz dziękuję Sailorku:)
Noelle ja też trzymam mocno kciuki:) Ale będzie wszystko dobrze, musi być dobrze!!!
Właśnie robiłam Fiśkowi manicure i pedicure :) Ależ był płacz... a jakie pretensje są do teraz. Chodzi za mną i tak oskarżająco miauczy na mnie :)
Asitko, jak u Ciebie? Ja tam dalej jestem pewna że zobaczysz II lada dzień. Czasem tak bywa, że nie wychodzą testy.
Agacynda jak pakowanie dzisiaj? Dalej jesteś pakerką?
Własnie zauważyłam, że jade do S równo w szósta "miesięcznicę" naszych zaręczyn :) A pojutrze stukną nam dwa latka razem :) no i FIgielkowi pojutrze stuknie półtora roczku, może postanowi zmądrzeć z tej okazji:) Oj przydałoby się...

Ostatnia edycja:
Aga to juz niedlugo :)) macie pokoje dla kazdego dziecia ? :) my jeszcze nie na swoim, ale na tym napewno zatrzymamy sie na dluzej.

Myniutku dzisiaj nie, bo spakowalam wszystko co mialam... a zostawilam sprzet elekrotniczny bontym sie A musi zajac osobiscie, zeby pretensji nie bylo jak cos nieteges... no i kuchnia zostala w wiekszosci.
moze od razu na wyjazd jakies fatalaszki przeszmugluj :)) co by Narzeczonemu prezent zrobic :)
podziwiam ze urzadzasz osobiscie Fiskowi mani i pedi... u nas sie tym A zajmuje. ale dziewczynom o dziwo sie podoba.

reklama
Dzięki Margotko za wieści od Noelle.. to się porobiło:/ byle dobrze się skończyło!! w dwupaku rzecz jasna;)
Myniutku super, że bilety kupione:) Jak by nie było ważne, ze znów będziecie razem:) choć wiadomo za owulkę w czasie wyjazdu trzymamy kciuki:) no i widzę, że przed Tobą/Wami rocznicowy czas pod każdym względem:) wszystkiego naj, dla Ciebie Myniu, dla S.,dla Was razem i Fiśka:) :*

A teraz czas na foteczkę, moje pierwsze brzucholkowe zdjęcie:

20130326_201418.jpg

hmm... u siebie mam obrócone, a tu mi się poziomo wgrywa:/

Załączniki

• 20130326_201418.jpg
    20130326_201418.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 33
Do góry