reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Biedny fisiek, a probowalas czyms mu glowe zaslaniac Myniu? bo u nas pierwsze dwa razy byl problem to A zaslanial dziewczynom glowy recznikiem i byla cisza. pozniejnzaczely sie denerwowac ze maja cos na glowie a teraz spokoj jest. wrecz bym powiedziala, ze jak Lidka pierwsza ma obcinane pazury, to Lusia siedzi obok i grzecznienczeka na swoja kolej :))

Noelle trzymaj nóżki razem!!! Nie wypuszczaj Nataszki!!! Trzymam kciuki!!! :*

Sihaya piękny ciążowy brzuszek. ( ja mam taki bez ciąży) :(

Idę spać...

Ostatnia edycja:
Noelle i Nataszka trzymajcie się dziewczyny razem:) Pzynajmniej jeszcze 2 tyg:)

Myniu w takim razie &&&&&&&&& żeby @ przyszła 10:)

Asitko dla Ciebie też nieustające&&&&&&&&&&

Agacyndo super, że nowe mieszkanko przypadło Ci do gustu i że święta już na nowym:)

Sihaya Piękny brzuszek:) A Ty wczoraj nie byłaś na wizycie?

No i Cała masa &&&&&& dla kolejnych podejrzanych- Różniczki, Jillki i Luluś:)

Myniu to ja od PCOS :))) jak coś wysyłaj zdjęcie na priv to popatrzę sobie :)))

Sihaya piękny brzuszek!

Noelle ściskam mocno! Będzie dobrze! Trzymam kciuki!
paulinka faktycznie coś wysokie masz te temp. hmm może spadnie po @?

Hmmm właśnie kierowniczka się pojawiła i chyba wszystkim nie napiszę, bo zaczyna się urwanie głowy :eek:...miłego dnia!

Sihaya cudny brzuszek
Agacynda czekam na zdjęcia mieszkanka jak już sie ogarniesz, super że ci się podoba ;-)
Noelle trzymaj się dzielnie już niedługo będzie po wszystkim buziaki
Pianka ty sie nie martw hihi niby przepuszczasz dziewczyny na porodówke ale w najbliższym czasie też tam dotrzesz hihi
Królewna u mnie też będą dwie dziewczynki, mąż i córa byli na ostatnim USG, to gdy lekarz po raz drugi potwierdził płeć, dyplomatycznie mąż stwierdził: i dobrze będę miał kolejną kobietkę do kochania i rozpieszczania, chłopów mam dość w pracy ( dla tych co nie wiedzą mój jest wojskowym ;-), ładnie się zachował aż sie wzruszyłam, bo pare razy w domu łapały mnie wcześniej te ciążowe płacze, że nie będzie jej kochał, bo pewnie chciał chłopca buuu ah te hormony ;-)

córa coś kaszle i katarzy ale ogólnie jest ok i tak nie chodzi do przedszkola mama ma lenia przedświatecznego a i tak pustki w dzieciach w przedszkolku ;-)
miłego dzionka

Hej dziewczynki :-D
zacznę egoistycznie od siebie, testu nie robiłam, ale jestem pewna na 100%, że @ dzisiaj przyjdzie bo czuje się dokładnie tak jak zawsze kiedy @ dostaje :-(
Sihaya śliczny brzuszek do pozazdroszczenia :tak:
Noelle kochana trzymam kciuki żebyście na święta wróciły jeszcze do domku w dwupaku :tak:
Myniu no to ucelowałaś z tym lotem do S. teraz na pewno Wam się uda nie ma innej opcji :tak:
Różniczka i Jillka trzymam kciuki za wasze fasolki wielkanocne :tak:bo u mnie niestety będzie zonk zamiast fasolki :-(
Gosiak jak się dzisiaj czujesz??? mam nadziej, ze lepiej :tak:
Agnieszko i Pianko jak Wy szykujecie się na porodówkę???:-)
Laluś i Sailor co tam u Was????
Czarnooka kochana jak się trzymasz :*******

jeśli kogoś pominęłam to przepraszam
pozostałe dziewczynki gorąco pozdrawiam i życzę miłego dnia :tak::-D:-D:-D

reklama
Do góry