reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu juz tupie nozkami zeby zobaczyc zdjecie z sypialni Twojej!!

aaaaaaa w ogole to dzisiaj bylam ogladac nasze nowe gniazdko. jest wspaniale! takie jasne, troszke male, bo jestem przyzwyczajona do przestrzeni, ale daje rade, jest wysokie a to bardzo duzy plus :)) takze pod koniec marca juz bedziemy tam mieszkac a za jakies dwa tygodnie zaczniemy wozic meble.
a juz jutrooo...

JADE NAD MORZE NA WEEKEND :D

reklama
hej babeczki

ja jakoś ostatnio nie mam siły na nic, coś zaczyna mnie mdlić, boli mnie kość ogonowa, ciężko się oddycha no i ta cholerna zgaga, której nie mogę nic zrobić przez tą moją dietę zasraną :(

A jak ta nasza Domi dalej w dwupaku ?

Czarnooka ja serduszko usłyszałam dopiro w 8 tc w 7 nie było widać zarodka

no tutaj to ja zadnego wkladu nie bede robic :)) o takich polkach bede myslec w swoim wlasnosciowym mieszkaniu, czyli jeszcze troszke :))

Wiem wiem, po prostu one stworzone do takich starych, wysokich meiszkań w kamienicach:) Też takie lubię ale raz wynajmowałam takie i było mi w nim strasznie zimno :) No i zmiana zasłon to horror, zwłaszcza, że nie mieliśmy drabiny :p

no mieszkaniewkamienicach jest super, podwarunkiem ze sa zadbane i zaden sasiad nie kopci fajek na korytarzu... przed ciaza by mi to raczej nie przeszkadzalo, bo sama palaczka bylam, ale teraz to juz zlosc mnie bierze.
a Myniu to mieszkanie to masz traz w nowym budownictwie?

ja dzisiaj caly dzien spie...jakas nienormalna jestem..przesilenie wiosenne czy cos:-/

u domik bez zmian.Prowokacja nie udana.Dalej w dwupaku:-(

reklama
Do góry