reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

witajcie kochane :*
ja dzisiaj na 10 do pracy a tak mi się nie chce.
Noelle no chyba właśnie się zaczynają bo niedawno zjadłam sobie talerzyk barszczu białego i mnie zemdliło a teraz mi siedzi i się odbija masakra. chciałam objawów to mam.:p

od ktorego tygodnia słychac serduszko?

reklama
Witam się z rana
Noelle no widzisz a mówiłam, żebyś się nie martwiła bo Nataszka na pewno urośnie no i jaka jest już z niej kobietka :-D ja dowiem się w piątek czy pęcherzyk pękł podejrzewam, że nie także i tak na królika wielkanocnego nie mam co liczyć tylko trzymam kciuki za Sailor, Różniczkę, Lalusia, Marzen, Mynie, Jillke, Paulinke i pozostałe dziewczyny :tak:
Agacynda i Laluś kociaki śliczne, chociaż ja się za nimi nie przepadam bo ja to psiara jestem :-D
Jillka ja byłam już u znajomej psycholog i nic to nie dało, za bardzo chce mieć dziecko, to już stało się moją obsesją :-(
Życzę miłego dnia :-)

Cześć :-) U mnie słonecznie :tak: No zaczynam na poważenie w tym cyklu, dwa cykle nie mierzyłam temperatury, ale od jutra zaczynam.

Czarnooka gratuluję skończonego 6 tygodnia! ;-)

Noelle tak nie biegaj tylko odpoczywaj :tak:

Paulinka moja Kicia tez by tylko jadła :-p A szczególnie teraz bo już prawie rok jest po sterylizacji, to by jadła za dwa koty :-p

Czarnooka ja byłam u lekarza w 7t2d i serducho pięknie waliło:)
Asitko doczekasz się... Popatrz na naszą listę- nieraz i rok i dłużej się dziewczyyny starają, ale w końcu nam pokazują swoje dwie kreseczki:) Ty też Nam pokażesz:)

czarnooka serducho zaczyna bic miedzy 6 a 8 tygodniem:-D Kiedy masz dokladnie ta wizyte?
hehehe...no dokladnie...chcialas to masz:-D

Asita Kciuki!!!!Za wielkanocnego kroliczka!!

paulinko co u ciebie?Jak tam synus?

w piatek zaciagam kolezanke do mojego ginekologa wiec z nim pogadam moze akurat mnie zbada :p a jak nie to pewnie w przyszly piatek :p

Noelle Mikołaj łobuz się zrobił, wszędzie go pełno, wszystko go interesuje, no i koniecznie musi wszystkiego dotknąć:) Ale za to przutulasek też jest i wszystko mu uchodzi na sucho:)

paulinko :) Zapewne macie pocieche z takiej pociechy:-)
czarnooka no to kciuki za piatek.Ja mialam jakos w 6t3/4/5d i bilo.wiem,ze duze znaczenie ma tez jakosc sprzetu.
królewna ja tez tak mam:-)

reklama
mój ginekolog ma bardzo dobry sprzęt szybko zobaczył pęcherzyk. tylko dokońca nie byliśmy pewni czy to pęcherzyk choć wyglądało na pęcherzyk :D

Do góry