reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko wczoraj tylko mnie zemdliło ale to długo nie trwało teraz znów nie mam żadnych objawów coraz mniej czuję się że jestem w ciąży idę jutro do gina koniecznie niech mnie bada czy oby napewno jest wszystko ok.
wcześniej to chociaż kłuł mnie jajnik teraz to nawet nic :( piersi jak nie bolały tak nie bolą dalej :(

reklama
Raczej nie fasola, bo ona dopiero na koniec zaczęła rosnąć... Wczoraj miałam mieć @. także taka trochę dziwna sytuacje. Poprzesuwałó się może?

Test robiła wczoraj popołudniu i negatywny. Obserwacja cyklu - enpr.pl

Aha i powiedzcie mi dziewczyny co zaburza temp? Choroba, alkohol, za krótki sen i co jeszcze? Jak się rzucam z boku na bok cały czas to też? Bo ja na początku tak się stresowałam pomiarem temp, że spać nie mogłam.

Ostatnia edycja:
Ciężko powiedzieć jak to zinterpretować bo nie bardzo wiemy jaką masz temp w 1 fazie. Może to być skok na fasolkę i może być dopiero owulacja...chyba pozostaje tylko czekać :-)

hej hej....
ale mam wisielczy humor od rana:dry: chyba wybiore sie na zakupy do CH moze mi sie polepszy.Zakupy zdzialaja cuda!:-D

paulinko no to czekay,jak tak dalej bedzie to powtorz dni za pare dni!
myniu dawaj jakies zdjecia remontoych poczynan
czarnooka spokojnie z tymi objawami,jeszcze Ci dadza popalic:-D kciuki za jutro!!

asita na pewno pekl!!!kciuki!!!

marzen zdrowka:*

dla reszty buziole

Paulinko może to być fasolinka, przesunięcie owulki, zwykłe zaburzenie jedno-dwudniowe... tak jak Sailorek napisał, nie mając Twojej tempki z pierwszej fazy ciężko wyrokować.
Tutaj masz mój ciążowy wykres, oczywiście nie chcę Cię nakręcać tylko pokazać, że to różnie bywa: Obserwacja cyklu - enpr.pl. Po owulce widzisz też miałam raczej niższą temp, potem przed @ czyli do 30dc wzrosła, a po terminie jeszcze bardziej skoczyła do góry...

Czarnooka nie stresuj się kochana, pamiętaj, że nie wszystkie dziewczyny maja objawy ciążowe, będzie dobrze :tak: z fasolką na pewno tez wszystko OK :tak:
Noelle ja to od wczoraj mam takie huśtawki nastroju, że nie wyrabiam, raz jestem wkurzona. potem ryczę lub się śmieje masakra jakaś :no: mam nadzieje, że zakupy poprawią Ci humor :tak:
Paulinko trzymam kciuki żeby na dniach okazało się czy jest fasolka :tak:
Sailor kochana a u Ciebie jak??? idziesz na monitoring lekarz wyzdrowiał czy odpuszczasz w tym cyklu

reklama
Paulinko mi np zmienia temp stres, i jak np budzę się w nocy co godzinę i mam lekki sen to potem wysoka jak np wczoraj. dzisiaj już mam taką na poziomie poprzednich :tak:

Asitko nie idę już bo i nie bardzo jest po co. Pęcherzyk albo się wchłonął albo pękł ( myślę,że pękł) już za późno na monitoring :-) byłam przed to wiem chociaż,że coś rośnie :-)

Ostatnia edycja:
Do góry