reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Co Ty mowisz :)) hehehe to ciekawy przypadek z Ciebie :D ja sie zastanawiam kiedy mi bedzie widac w ogole... dzisiajmogladalam zdjecia mojej mamy z kazdej ciazy (czyli z trzech ) i jej brzuszek w 9 miesiacu wygladal jak u normalnej kobietki w 6...

Póki co tata drobne rzeczy porobił, zamontował szafkę w łazience, magnesy mega mocne w szafkach w kuchni pozakłądał, żebym nie musiałą na sznurek przed Figlem wiązać :p ale jutro powoli bierze sie za półeczki :) To będzie spore przedsięwzięcie bo półki będą mocowane nie tylko do ściany ale i do sufitu, będą wwiercane pręty jakieś... Książki ciężkie więc trzeba porządnie podejść do tematu:)
Uciekam już spać:) Dobranoc Agacynda, postaram się przed snem przekonać kawałek brzucha, że w okolicy Wrocławia jest dobry klimat dla brzuchów, będą go tam kochać i głaskać a nie próbować zwalczać jak tu

no to faktycznie ogromne przedsiewziecie, mam nadzieje ze sprawnie pojdzie :)) juz sie nie moge doczekac fotek az wstawisz :))
dobranoc Myniutku, podeslij brzusio noca :)

hej hej:-)
zaraz biore sie za nadrabianie bo wczoraj od rana w biegu.

agacynda Kochana ja brzucha nie mialam do 20 tygodnia wcale.Zupelnie nic.Plasko.W ubraniach z przed ciązy latalam do konca 6 miesiaca.Dopiero w 7 miesiacu brzuch sie uwypuklil na tyle,ze spodnie przed ciazy zaczely uciskac na podbrzusze a obcy ludzie widzili,ze ja przy nadzieji.Nawet teraz jak zagaduja to pytaja czy to 5 czy 6 miesiac?i w ciezkim szoku sa ze 8.Tak wiec nie martw sie.

mynia jak remont?

sihaya jak po usg?

agnieszko co u Was?

czarnooka widze 6 tydzien skonczony:-D dolegliwosci sie doczekalas?jak nie to sie ciesz:-D mi sie zaczely pod koniec 3 miecha wtedy kiedy innym mijaja:dry:

Asita jak tam u Ciebie kochana?co z tym pecherzykiem??niech peka i sie zafasolkuje!!

marzen zdrowka kochana,podlapalas od nas:zawstydzona/y:

sailor
jak tam u ciebie?

lalusiu widze,ze zaczynasz dzialas na calego:badania,tempka itd.Super!!Kciuki za fasolke!!

Pianka odcieta od neta:dry:mam nadziej,ze dobrze u Was

gosiak co u ciebie??

Doczytalam na lutówkach,ze domik ma miec dzisiaj wywolywany porod...tak wiec kochane kciuuuuuki!!!!!Niech rodzi bo juz nam sie dziewczyny o tydzien przeterminowaly!

reklama
Witam kochane:)
Agacynda mini mini brzuszek, ale śliczny:) Bo fasolkowy:)
Noelle to Ci panna urosła:)
Laluś trzymam kciuki za ten cykl:)
A kotki macie śliczne. U rodziców w domu miałam półpersa- śliczny, puszysty, srebrno-biały z pięknymi błękitnymi oczami:) A leń jakich mało- nie chciałoby mu się tak urzędować jak Fiśkowi:) Szczyt jego aktywności to wleżć do worka z karmą (dla psa) i tak się najeść, żeby tam usnąć:)

Do góry