reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooka kochana nie stresuj się moja koleżanka jak była w ciąży to nie miała żadnych objawów i urodziła zdrowego synusia :tak:

reklama
ehh jak nie byłam w ciąży to martwiłam się że nigdy nie zajdę a teraz jak jestem w ciąży to martwię się czy jest wszystko ok :(masakra jakaś. chciałabym być już po USG i usłyszeć że jest wszystko ok.

Czarnooka ty się tak nie zamartwiaj, musi być dobrze kochana w pełni na to zasłużyłaś,

Sihaya ja nie robiłam testu podwójnego, bo usg genetyczne wyszło bardzo pozytywnie, choć gdyby lekarz miał jakieś wątpliwości pewnie bym zrobiła, ja z tych panikar...

Asitka sny są na odwrót, a śnią ci się takie głupoty bo o tym dużo myślisz

miłego dnia dziewczyny papap

zdjęcie-13.jpg

skonczone 15 tyg.

Trzymam kciuki za wizytujace !!

Sihaya ja tez tego testu podwojnego nie robilam, szczerze powiedziawszy nawet nie wiem co to takiego.

Czarnooka takie zamartwainie sie to chyba przypadlosc kazdej baby w ciazy heheh ale nie martw sie, napewnomwszystko jest w porzadeczku :D

ja to sie zaczynam z kolei martwic wielkoscia swojego brzuszka... Noelle Ty tez mialastaki maly? bo ja w tym momencie mam taki jak przed ciaza...moze odrobinke wiekszy... oczywiscie na zdjeciach to zupelnie inaczej widac...

Agacynda jakaś Ty chudzinka, ja mam większy a w ciąży nie jestem :-p jeslidobrze pamiętam to Noelle też miały taki mały brzuszek na początku ciąży :tak:

Mgiełko, Agacynda ja właśnie też nie mam zamiaru go robić;) i tak postanowiłam Was zapytać, czy ja może nie mam zbyt "błahego" podejścia do tematu hehe.. ale widzę, że wszystkie podchodzimy zdroworozsądkowo bez przesadnej paniki:) i tak powinno być!!
Czarnooka Ty też nie panikuj, jeszcze masz czas na objawy:) a bywa tak, że kobiety nie mają żadnych większych dolegliwości a z dzieciątkiem wszystko w porządku.
Agacynda a gdzie Ty schowałaś brzucholek? to ja chyba mam większy heheh....

Ja już po kontroli, wszystko jest ok ale mam zwolnienie do końca tygodnia jeszcze żeby doleczyć katar i kaszel. Oczywiście o "zimno" nie spytałam bo zapomniałam :| dobrze, ze wieczorem to usg to mąż zapyta gin, bo on z naszej dwójki bardziej przytomny ostatnio;) ...no właśnie, bo dziś tatuś postanowił poznać swoje dzieciątko naocznie i jedzie z nami na usg:)

Sihaya to super, mój mąż też był ze mną u gin. w zeszłym tygodniu, ale nie wchodził bo niestety nie miał po co :-(

Dziewczyny jak pęcherzyk pęknie to tempka powinna iść w górę od razu po jego pęknięciu czy później????

Asita ja zauważyłam, że mam porządny skok dopiero ok. 2 dni po owu, także może ty masz jeszcze inaczej:tak: np. 3 dni

Dziewczynki jestem z Wami cały czas duchem, jednak trochę odpuszczam, ale cały czas trzymam kciuki za wszystkie :*
Już sama nie wiem co robić:confused: żeby się udało, może odpuszczenie mi pomoże :-)

reklama
Do góry