reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś, strasznie mi przykro:( Walczymy dalej, bo co innego zrobić... Dobrze, że już za dwa tygodnie masz następną szansę.
Sihayka, przepraszam, ze zapomniałam o kici. Pozdrowienia dla niej :)
Dziś zapomniałam o byciu na czczo i nie robiłam progesterony, zastanawiam się czy jutro, czyli 9 dnia po skoku nie będzie za późno. A co do mojej tempki to w szoku jestem, że taka wysoka i równa. Nigy, NIGDY tak nei miałam :)
Dobrej nocki kochane. Znowu parę dni będę pisać tak pobieżnie tylko bo tatę mam w domku :)

reklama
hejooo...
dzisiaj posmigalam troche na zakupach bo chrzesniak ma urodziny 9 marca a moja przyjaciolka dzisiaj... i troszke mnie brzuszek kluje...alee...
od kilku miesiecy snia mi sie buty ktore widzialam w lato na wystaeie, pozniej ich szukalam ale nigdzie w polsce juz nie bylo mojego rozmiaru i wczoraj weszlam na allegro szukalam ,sobie butow na wiosne a mym oczom ukazaly sie moje buuuuciki... mo to pach i sie wzielam za licytacje... wczoraj mnie przebil ktos wiec odpuscilam bo stwierdzilam ze za duzo kasy, a dzisiaj wracam z mama z wro i dostaje maila, ze osoba ktora mnie przebila wycofala sie z licytacji i wygralam!! ten dzien juz nie mogl byc lepszy :D

Lalus przykro mi, ale juz niedlugo kolejna szans aprzed Toba !

Sihaya daj jutro znac co tam jak tam :))

Czarnooka i jak? cos Ci doskwiera Kochana?

Myniutku wazne zebys polki zrobila i pochwalila sie efektem :)

ej a w ogole to ja nie mam brzuszka.. dzisiaj przymierzalam swoje najmniejsze spodnie i na lajcie sie zapinam :))

No mam nadal szansę, i mogę dalej działać :-D Jutro idę zrobić te badania LH i FSH... i jak porobię te wszystkie badania to wtedy pójdę do ginekologa. A teraz idę spać. Dobrej Nocy Dziewczynki.

Agacynda to bardzo dobrze, że się mieścisz! :tak::-)

Mynia a no działamy! Nic innego Nam nie pozostało! :tak:

Sailor bardzo Ci dziękuje za wyczerpujące odpowiedzi. :happy2:

Z racji tego ,ze co trzecia noc jest moja to nadrobilam i doczytalam.
Lalus nastepny cykl jest twoj!!!&&&&&!!!
Agacynda spoko kochana z tym brzuszkiwm,mi sie ujawnil jako taki dopiero na.poczatku 6 miesiaca.a.teraz dopiero ludzie widza.a.zaczynam 8m.Wrzuc focie!!popatrzymy!!
sihaya to zdrowiwj do konca!!kciuki za usg!!koniecznie daj znac !!
mynia. powodzenia z remontem.Czekamy na efekty:-)

a.ja prosze o kciuki.O 10 wizytujemy.I zebym do szpitala isc nie musiala:-/

Noelle trzymam kciuki za wizytę dzisiaj

Laluś powodzenia w badaniach, mam nadzieje że sytuacja sie u ciebie wyklaruje

Agacynda to super że zakupy udane...

Ja planuje też jakieś buty kupić... a narazie korci mnie pare rzeczy na allegro dla niuni w brzuszku, z okazji przepołowienia ciąży ;-)
u nas słonecznie
zycze wszystkim miłego dnia
cmoki

Witam się z rana
U mnie niestety tak jak podejrzewałam pęcherzyk nie pękł bo dzisiaj si ę pokusiłam i zmierzyłam tempke a tam 36,45 czyli za niska, z króliczka wielkanocnego na pewno nic nie będzie, może wyrobie się do naszej rocznicy ślubu, mam doła pomimo tego, że za oknem słoneczko świeci :-( już nie chce mi się starać, mam gdzieś takie życie :angry:

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę miłego dnia :*

Asitko ja wierze ze i Ty się doczekasz fasolki :*

Agacynda no właśnie nic szczególnego i nowego mi nie dolega.
siusiam często co zjem to mi się odbija wczoraj bolał mnie lewy jajnik. a tak to nic innego piersi wogóle nie bolą tylko tyle że większe są.

Czarnooka może, ale niestety ja już w to nie wierze :-(
Dzisiaj mi się śniło, że miałam badana drożność jajowodów i gin. stwierdził, że nie będę mogła mieć dzieci, nie powiedział tego wprost, ale dał tak do zrozumienia :-( masakra

Asitka współczuję snu, ale pociesze Cię, że w moim przypadku w snach jest zawsze na odwrót niż w rzeczywistości:) Zobaczysz doczekasz się:0 tak jak i ja:)

A ja mam już siebie dość.. rano wstałam jak mąż szedł do pracy i było wszystko ok, że tak to ujmę, a teraz idę do łazienki, patrzę w lustro i co?? i na środku dolnej wargi wyskoczyło mi w ciągu tych 3 godzin zimno/ opryszczka - wiem, że różnie to się nazywa:/ no kurcze, jeszcze tego mi brakuje:/ a i tak od 2 tygodniu męczę się już z pękniętym kącikiem:/ po prostu wyglądam teraz czarująco - miotłę, chustkę na głowę i jak czarownica, brodawki na policzku tylko brakuje...
Na 10.30 idę na kontrolę do lekarki, to muszę spytać czy mogę to czymś smarować, czy w ciąży są jakieś sposoby... Ale się wkurzyłam! uhh!!

A na 17.30 usg:) Pytanie do ciężaróweczek - tak z ciekawości pytam, robiłyście w związku z usg genetycznym również test podwójny?

Noelle kciuki za wizytę:)

reklama
sihaya w takim razie trzymam kciuki za wizytę :)

dziewczyny brak większych objawów to napewno dobry znak? ja się martwię że fasolka przestała rosnąć :(

Do góry