Asitko bardzo się ciesze, że nowy gin zrobił na Tobie tak pozytywne wrażenie
za pęcherzyk trzymam kciuki - tzn. żeby już pękł pięknie
a tak podsumowując to ja myślę, że właśnie dobry gin to połowa sukcesu w starankach. Dobry, zaangażowany, który właściwie pokieruje, który zbada wszystko dokładnie.
Więc wszystkim dziewczynom
starającym się takiego gina właśnie życzę!!!
Czarnooka właśnie przeczytałam Twoją relację z piatku
wzruszające
no i fantastycznie, że gin potwierdził, że wszystko dobrze, że betka pięknie przyrasta:0 no kochana, to teraz możesz się cieszyć już na całego
a objawów...
doczekasz się
hihi....
jeszcze dodam,że kolejny piękny suwaczek
Myniu trzymam kciuki za Twój prezent na dzień mamy
myślę, że to baaardzo fajna i realna perspektywa
do boju kochana!
A jak rozpisałaś sie o swoim miasteczku.. to fiu fiu.... tych zdrowych produktów to tylko pozazdrościć. My przy nowym mieszkaniu będziemy mieć taki mały bazarek - ciekawe czy tam będą tez takie chłopy co przy domku hodują coś czy już tylko tacy przemysłowi z napryskanymi produktami, marketowymi jak to określiłaś...
MYYYNIUUTKUUU.. NO WIESZ.... najwiekszą fanka Twojego fiska to moja kicia jest:] zawsze jej opowiadam co tam u F. słychac i zdjęcia pokazuję
Mgiełko u mnie nawet dobrze, na weekend byliśmy u moich rodziców. Przeziębienie jeszcze trochę trzyma, ale za to objawy jakby mniejsze. Musze regularnie co 2-3 godziny jeść w małych ilościach i wtedy jest dobrze. Jedynie z zasypianiem mam problem - mdli mnie na leżąco i się odbija, więc zasypiam na siedząco oparta o zagłówek:/ a co tu dużo mówić - zasypianie na siedząco nie jest najprzyjemniejsze...:/ i trochę czasu zejdzie,aż zasnę ze zmęczenie i wiercenia się
Agacynda na mnie tez czeka toaletka w piwnicy do nowego mieszkania
tylko jest do odnowienia; ale już się internetowo wyedukowałam jak nadać jej nowe życie i będę działać
Lalus rety.. ale się zdenerwowałam teraz, jak poczytałam wczorajsze wpisy... jaka regulacja cykli...!! dziewczyno!! mów o krwawieniu i podejrzeniu ciąży!! ja tez miałam plamienie, a brzuch tak mnie bolał w terminie okołomałpowym, że w nocy się z płaczem budziłam z bólu!! i przez te bóle na początku właśnie do teraz luteine biorę i będe ją brac nadal...
no to się dziewczyny rozpisałam
ale po trzech dniach miałam co nadrabiać