reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

zgadzam się w 100% z Gosiak, goń do lekarza, powiedz że testy pozytywne, beta wątpliwa, da pewnie luteinę,
no ja bym tak zrobiła,

ja dzisiaj mam dość dnia, kurcze musiałam podzielić prasowanie na dwie tury, nie dałam rady brzuch twardniał ze szok, a małej jakoś nie czuje dzis, no ale moze jaak sie połoze to cos poczuje
dobrej nocki papa

reklama
Dziewczyny cześć :)
Ja tylko na chwilkę, wróciłam z weekendu :)
Z radą dla Sailor, skoro wróżka mówi że nie w tym łóżku, to trzeba próbować poza nim ! hihihi , łatwiej zorganizować niż wyjazd w czasie owu!

Mocno Was pozdrawiam, zmykam doczytać co się działo!

Gosiak ale to chyba jednak @... bo raczej czerwona wydzielina jest... ale i tak pojadę powiem, żeby dał coś na regulacje cykli...

Laluś tylko koniecznie powiedz o tej becie i testach, bo możliwe ze masz za mało progesteronu i niestety zarodek się wtedy nie utrzyma dlatego jest to bardzo ważne żebyś to powiedziała. A Ty robiłaś wgl jakieś badania hormonalne?

Gosiak niestety nie robiłam... i tu pewnie mój błąd za który teraz zapłacę... idę się położyć... Jutro na pewno dam znać jak było u lekarza. Dobrej Nocy.

Asitko bardzo się ciesze, że nowy gin zrobił na Tobie tak pozytywne wrażenie:) za pęcherzyk trzymam kciuki - tzn. żeby już pękł pięknie:)
a tak podsumowując to ja myślę, że właśnie dobry gin to połowa sukcesu w starankach. Dobry, zaangażowany, który właściwie pokieruje, który zbada wszystko dokładnie.
Więc wszystkim dziewczynom starającym się takiego gina właśnie życzę!!!
Czarnooka właśnie przeczytałam Twoją relację z piatku:) wzruszające:) no i fantastycznie, że gin potwierdził, że wszystko dobrze, że betka pięknie przyrasta:0 no kochana, to teraz możesz się cieszyć już na całego:)
a objawów...:D doczekasz się:D hihi....
jeszcze dodam,że kolejny piękny suwaczek:)
Myniu trzymam kciuki za Twój prezent na dzień mamy:) myślę, że to baaardzo fajna i realna perspektywa:) do boju kochana!;)
A jak rozpisałaś sie o swoim miasteczku.. to fiu fiu.... tych zdrowych produktów to tylko pozazdrościć. My przy nowym mieszkaniu będziemy mieć taki mały bazarek - ciekawe czy tam będą tez takie chłopy co przy domku hodują coś czy już tylko tacy przemysłowi z napryskanymi produktami, marketowymi jak to określiłaś...
MYYYNIUUTKUUU.. NO WIESZ.... najwiekszą fanka Twojego fiska to moja kicia jest:] zawsze jej opowiadam co tam u F. słychac i zdjęcia pokazuję;) :p
Mgiełko u mnie nawet dobrze, na weekend byliśmy u moich rodziców. Przeziębienie jeszcze trochę trzyma, ale za to objawy jakby mniejsze. Musze regularnie co 2-3 godziny jeść w małych ilościach i wtedy jest dobrze. Jedynie z zasypianiem mam problem - mdli mnie na leżąco i się odbija, więc zasypiam na siedząco oparta o zagłówek:/ a co tu dużo mówić - zasypianie na siedząco nie jest najprzyjemniejsze...:/ i trochę czasu zejdzie,aż zasnę ze zmęczenie i wiercenia się;)
Agacynda na mnie tez czeka toaletka w piwnicy do nowego mieszkania;) tylko jest do odnowienia; ale już się internetowo wyedukowałam jak nadać jej nowe życie i będę działać:)
Lalus rety.. ale się zdenerwowałam teraz, jak poczytałam wczorajsze wpisy... jaka regulacja cykli...!! dziewczyno!! mów o krwawieniu i podejrzeniu ciąży!! ja tez miałam plamienie, a brzuch tak mnie bolał w terminie okołomałpowym, że w nocy się z płaczem budziłam z bólu!! i przez te bóle na początku właśnie do teraz luteine biorę i będe ją brac nadal...

no to się dziewczyny rozpisałam;) ale po trzech dniach miałam co nadrabiać:)

No więc tak rozkręciło się niestety... napiszcie mi proszę w jakich dniach cyklu jakie badania mogę porobić... jadę do miasta. Później się odezwę... Miłego Dnia :)

reklama
Do góry