reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
lalus pojechac nie zaszkodzi.Lepiej niech sprawdzi wszystko itd
A
agacynda
Gość
Lalus zrob rano test. Jesli nie masz teraz to rano zbierz sobie do jakiegos pojemniczka mocz i z niego zrob test... A do lekarza ja bym poszla tak czy siak... Powiem Wam, ze we wro mam takiego lekarza ktory w trakcie okresu mnie normalnie badal... :|
A
agacynda
Gość
o testach i o betce... powiedz ze plamisz i nie wiesz co sie dzieje...
Hej dziewczynki
Laluś ja na Twoim miejscu z rańca zrobiłabym test, ale do gin. to raczej bym nie poszła bo jest chyba za wcześnie żeby coś zobaczył, a jak będziesz plamić to raczej i tak Cię nie zbada, ale to jest Twoja decyzja
Czarnooka nawet nie wiesz jak ja się cieszę, ze Wam się udało, objawami kochana to Ty się nie martw bo moja kumpela nie miała żadnych a urodziła zdrowego synusia
Myniu te półki na książki to zajebiaszczy pomysł Figielek tez ślicznie kwiatki wącha, mi kilka tygodni temu, jak jeszcze była Chanelka Fabia skoczyła na parapet i kwiatka zwaliła chyba ma coś z Figla
Sailor trzymam kciuki, może sie jednak udało i będzie wielkanocna fasolka zamiast zajączka
Resztę dziewczynek gorąco pozdrawiam i ściskam :******
U mnie jajnik nie boli czyli pęcherzyk nie pękł, cykl spisany na straty w następnym będę miała sprawdzaną drożność jajowodów
Dobranoc kochane
jutro zajrzę wieczorem bo jadę na szkolenie i nie będzie mnie cały dzień :-(
Laluś ja na Twoim miejscu z rańca zrobiłabym test, ale do gin. to raczej bym nie poszła bo jest chyba za wcześnie żeby coś zobaczył, a jak będziesz plamić to raczej i tak Cię nie zbada, ale to jest Twoja decyzja
Czarnooka nawet nie wiesz jak ja się cieszę, ze Wam się udało, objawami kochana to Ty się nie martw bo moja kumpela nie miała żadnych a urodziła zdrowego synusia
Myniu te półki na książki to zajebiaszczy pomysł Figielek tez ślicznie kwiatki wącha, mi kilka tygodni temu, jak jeszcze była Chanelka Fabia skoczyła na parapet i kwiatka zwaliła chyba ma coś z Figla
Sailor trzymam kciuki, może sie jednak udało i będzie wielkanocna fasolka zamiast zajączka
Resztę dziewczynek gorąco pozdrawiam i ściskam :******
U mnie jajnik nie boli czyli pęcherzyk nie pękł, cykl spisany na straty w następnym będę miała sprawdzaną drożność jajowodów
Dobranoc kochane
jutro zajrzę wieczorem bo jadę na szkolenie i nie będzie mnie cały dzień :-(
reklama
Laluś ja bym pojechała do lekarza i to niezwłocznie, powiedz o testach i becie, nawet jak Cię nie zbada to da Ci luteine na podtrzymanie ewentualnej ciąży. Beta wątpliwa, na testach widać kreseczki więc ewidentne jest coś na rzeczy.