reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooka no normalnie, nie mocno ale jednak poleciało... jutro do gina idę... To chyba jest takie brązowe... Na razie jest tego kilka kropelek na podpasce...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja nie wiem. To się na pewno rozkręci. Brzuch boli... i nie wiem czy to brązowe czy czerwone... Iść jutro do gina???

ja bym zrobila jutro rano test i poszla do gina:powiesz ze beta watpliwa a testy z blada kreska wychodzily.Niech cos zadziala gin.
a brazowe to plamienie czy czerwone?bo jak brazowe to ok pod wzgledem fasolki-to by bylo takie ,,starsze,,plamienie np z zagniezdzenia zarodka czy zmian hormonalnych

Ostatnia edycja:
Nadal są 3 plamy... nie wiem... idę się położyć. Później napiszę...

Godzina 18:05: Dziewczyny na razie nic się nie rozkręciło. Ale brzuch strasznie boli i sutki też... Boże czemu???? :( :( :( :(

Ostatnia edycja:
Lalus kochana nie denerwuj się ja tez miałam takie plamienie brązowe, taka stara krew i było tego dość i to było w dniu kiedy zrobiłam test wtedy szybka wizyta u lekarza który tak mi nic nie powiedział bo na USG nie bylo jeszcze nic widać i miałam czekać. kochana ile dni po owu jesteś?

reklama
lalus jak sie nie rozkreci to rób test jutro_Obojetnie o ktorej godzinie.Lekarz zapewne nic nie zobaczy w usg,w bad.ginekologicznym tez raczej za wczesnie.Oby sie nie rozkrecilo!!Bardzo mi to przypomina sytuacje Agnieszki:-)

Do góry