reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
lalus to moze takie plamienie z zagniezdzenia??duzo tego jest?? nasza agnieszka tez tak miala.powtorz test jutro rano
Noelle1986
ja bym zrobila jutro rano test i poszla do ginaowiesz ze beta watpliwa a testy z blada kreska wychodzily.Niech cos zadziala gin.
a brazowe to plamienie czy czerwone?bo jak brazowe to ok pod wzgledem fasolki-to by bylo takie ,,starsze,,plamienie np z zagniezdzenia zarodka czy zmian hormonalnych
a brazowe to plamienie czy czerwone?bo jak brazowe to ok pod wzgledem fasolki-to by bylo takie ,,starsze,,plamienie np z zagniezdzenia zarodka czy zmian hormonalnych
Ostatnia edycja:
Noelle1986
lalus kochana nie wiem co doradzic....ale rozkreca sie czy nie?
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Lalus kochana nie denerwuj się ja tez miałam takie plamienie brązowe, taka stara krew i było tego dość i to było w dniu kiedy zrobiłam test wtedy szybka wizyta u lekarza który tak mi nic nie powiedział bo na USG nie bylo jeszcze nic widać i miałam czekać. kochana ile dni po owu jesteś?
reklama
Noelle1986
lalus jak sie nie rozkreci to rób test jutrbojetnie o ktorej godzinie.Lekarz zapewne nic nie zobaczy w usg,w bad.ginekologicznym tez raczej za wczesnie.Oby sie nie rozkrecilo!!Bardzo mi to przypomina sytuacje Agnieszki:-)