Mynia_82
Fanka BB :)
Agacynda ja tez lubię taki styl ja akurat w sypialni mam dwie ściany ciemniejsze, dwie jaśniejsze Jeden kolor to fuksja a drugi róż, bo chciałam ciut rozjaśnić. ale niewiele tego różu bo na jednej różowej ścianie stoi szafa. Do tego teraz zrobię białe półki, pod sufitem, takie jak pokazywałam kilka dni temu. obok łóżka będzie stał stolik, na nogach od maszyny singiera (mojego dziadziusia, który był krawcem) będzie biały, błyszczący gruby blat. No i dodatki czyli zasłony, narzutę, poduchy chcę jakieś waniliowe do tego.
A mieszka się bosko, do tego okazało się, że to naprawdę fajne miasteczko. Dookoła dużo terenów rolniczych i pędzę co sobota na bazaraek kupuję jaja prosto od chłopa warzywka tez od chłopa taiego co to ma zdrowe, krzywe i brzydkie a nie sztucznie uładnione marketowe. Mam w miasteczku mleczarnie, która produkkuje różne ciekawe produkty np mleko z omega3, śmietanopodobny wyrób tylko i wyłącznie z tłuszczu roślinnego, chudszy i zdrowszy. Ogólnie ciesze się, że przeprowadziłąm się tu z Warszawy.
A mieszka się bosko, do tego okazało się, że to naprawdę fajne miasteczko. Dookoła dużo terenów rolniczych i pędzę co sobota na bazaraek kupuję jaja prosto od chłopa warzywka tez od chłopa taiego co to ma zdrowe, krzywe i brzydkie a nie sztucznie uładnione marketowe. Mam w miasteczku mleczarnie, która produkkuje różne ciekawe produkty np mleko z omega3, śmietanopodobny wyrób tylko i wyłącznie z tłuszczu roślinnego, chudszy i zdrowszy. Ogólnie ciesze się, że przeprowadziłąm się tu z Warszawy.