reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Noelle ja też myślałam, że dadzą tabelkę i wynik i sobie poszukam w tabelce a tak to jestem skołowana...

Sailor no niby wyszedł... ale to ile dni temu i beta by nie wyszła...? Dziwne...:confused:

A jak teraz siknę przecież nie będzie pierwszy poranny siusiek...

Laluś a to Ci brzydale jedne, coś takiego napisać :angry: kochana idź siknij a ja tu z dziewczynami kciuki będę trzymać za II krechy :tak:

ja tak się zastanawima i chyba namówie tego nowego gin. żeby mi zapisała CLO bo przeciez nie zaszkodzi jak by się okazało, że jednak mam owulkę nie???

Dziewczyny, przyjdzie na nas też pora co?
Też będziemy dostarczać tyle emocji co Laluś teraz?
Nie mogę się doczekać...
A Laluś na Twoim miejscu to ja bym w te pędy, albo do lab. leciała, albo po test:-p

Asita mój np. dopiero przepisuje clo jak zbada drożność, wcześniej nie chce ;) ale to chyba każdy inaczej, bo inni każą odstawiać po jakimś czasie, a mój sprawdza ile pęcherzyków się robi i wtedy jak ustali że dana dawka dział, to każe brać

Ostatnia edycja:
Asitko ja sama bym wzięła clo ale jakoś nie mogę się zmobilizować żeby powiedzieć o tym ginowi. Chciałabym zrobić sobie hsg i może uda się w następnym cyklu je wykonać.:tak:
Laluś nie zawsze beta od razu winduje się do nieba czasem rośnie powoli :tak:

Laluś dla mnie to ewidentnie jest coś na rzeczy- bladzioch był prawda? napisali, że wątpliwy, bo niska wartość, ale nie np. ujemna! Tak więc kciuki zaciśnięte-po za tym tak sobie myślę, że jeśli jesteś w ciąży, to nam się lista kurczy i może w końcu się załapię na tą jego inną część ;-)tak więc cycki do góry :p

A w ogóle to przestałam lubić portale społecznościowe- każdy wrzuca zdjęcia swych pociech, a mnie krew zalewa :angry: kuźwa żebym wiedziała, że owu nie ma to bym walczyła, a jest i nie wiem co już robić:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Różniczko no pewnie, że przyjdzie na nas pora i to pewnie wcześniej niż myślisz :tak:
Sailor zobaczymy co powie, ten nowy gin. bo wątpię, żeby na pierwszej wizycie dał i od razu CLO, chyba, że jak mu powiem że staramy się już 9 miesięcy to mi zapisze :sorry2:
Laluś no i super :blink:

Do góry