reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Noelle brzuszek mnie pobolewa i cycochy... i nic więcej... Nie wiem w poniedziałek jak nie dostanę @ pójdę do swojego gina...

Sailor nie mam Pepino i żadnego innego testu w domu, a na razie nie chce mi się wychodzić...

A może @ się spóźnia bo mi się to wszystko poprzesuwało...albo nie wiem coś tam się zblokowało...

Laluś ja bym nie wytrzymała na twoim miejscu :-) zbyt niecierpliwa jestem. :-D
Noelle pamiętasz jak rozkładałaś test na części bo nie wierzyłaś w tego bladzioszka? ;-):-D

Sailor ja nie wiem czy teścior wyjdzie. A może faktycznie jest to WĄTPLIWE, żebym była w ciąży...później pojadę do sklepu...a może BOBO TEST kupię?

Laluś ale jaja! Ja nigdy takiego wynku nie widziałam-a może idź się spytaj, to ile im wyszło, że wątpliwy, bo może oni wpisują, że tak powiem: pozytywny, negatywny i dlatego jest wątpliwy, bo masz jakąś wartość, ale na razie niską:szok:
Ja miałam sytuację, że mi wyniki w nie te rubryki wpisali, więc wszystko się zdarza :-) nawet o tym tu pisałam:-D

sailor hahaha tak!!!!:-) zem go rozebrala na czesci pierwsze:-) dalej go mam tak nie do konca zlozonego....;-) lalus ja bym nie wytrzymala.....

Laluś moja kochana. Mnie beta wychodzi zawsze poniżej 1 więc nie ma ciąży a jak wyjdzie dom 16 (czasem do 25 jak kto sobie interpretuje) to uważają za wynik wątpliwy ale moim zdaniem żaden wątpliwy tylko znak,że coś się dzieje. Powinni napisać ile jednostek i dać CI na piśmie. Siknij obojętnie na jaki test :-):tak:

reklama
Różniczka nie mam pojęcia!!!

Noelle ja też już nie wytrzymuje!!! Hahahaha :-D

Sailor nie wiem jak się nie znam na tych wartościach... Myślisz, że coś wyjdzie???

Więc chyba zaraz pójdę po jakiś teścior...

Do góry