reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
no dokladnie...taki wynik to nie wynik...liczby sie licza!! pf!! ale to wkurzajace......
a jak sie czujesz lalusiu??
a jak sie czujesz lalusiu??
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Laluś może siknij na pepino co???
Noelle brzuszek mnie pobolewa i cycochy... i nic więcej... Nie wiem w poniedziałek jak nie dostanę @ pójdę do swojego gina...
Sailor nie mam Pepino i żadnego innego testu w domu, a na razie nie chce mi się wychodzić...
A może @ się spóźnia bo mi się to wszystko poprzesuwało...albo nie wiem coś tam się zblokowało...
Sailor nie mam Pepino i żadnego innego testu w domu, a na razie nie chce mi się wychodzić...
A może @ się spóźnia bo mi się to wszystko poprzesuwało...albo nie wiem coś tam się zblokowało...
Sailor_Moon
Laluś ja bym nie wytrzymała na twoim miejscu :-) zbyt niecierpliwa jestem.
Noelle pamiętasz jak rozkładałaś test na części bo nie wierzyłaś w tego bladzioszka? ;-)
Noelle pamiętasz jak rozkładałaś test na części bo nie wierzyłaś w tego bladzioszka? ;-)
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Laluś ale jaja! Ja nigdy takiego wynku nie widziałam-a może idź się spytaj, to ile im wyszło, że wątpliwy, bo może oni wpisują, że tak powiem: pozytywny, negatywny i dlatego jest wątpliwy, bo masz jakąś wartość, ale na razie niską
Ja miałam sytuację, że mi wyniki w nie te rubryki wpisali, więc wszystko się zdarza :-) nawet o tym tu pisałam
Ja miałam sytuację, że mi wyniki w nie te rubryki wpisali, więc wszystko się zdarza :-) nawet o tym tu pisałam
Noelle1986
Fanka BB :)
sailor hahaha tak!!!!:-) zem go rozebrala na czesci pierwsze:-) dalej go mam tak nie do konca zlozonego....;-) lalus ja bym nie wytrzymala.....
Sailor_Moon
Laluś moja kochana. Mnie beta wychodzi zawsze poniżej 1 więc nie ma ciąży a jak wyjdzie dom 16 (czasem do 25 jak kto sobie interpretuje) to uważają za wynik wątpliwy ale moim zdaniem żaden wątpliwy tylko znak,że coś się dzieje. Powinni napisać ile jednostek i dać CI na piśmie. Siknij obojętnie na jaki test :-)
reklama