reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Noelle jak Ci zazdroszczę tego siedzenia w domu, a ja tu w pracy muszę siedzieć a tak mi się nie chce, ze szok :-D

Laluś jeszcze nic straconego, kciuki nadal zaciśnięte :tak:

Asitko ja tam nie wiem.

W poniedziałek idę do gina.

Wiem, że to się już nie liczy... ale przed chwilą zauważyłam na tym teście znowu bladziocha, nie trzeb patrzyć pod światło... ale to się już nie liczy chyba nie???

Ostatnia edycja:
sailor tule:/ eh...ta grypa...wszystko niweczy
laluś nic straconego!!
królewna jeszcze troche:-) juz bliżej niz dalej:-D
Asita ja czasami bym do pracy wrócila...ale znając zycie wytrzymałabym z pół dyzuru i na tyle by mi sił starczyło:sorry2:

kurdę ale emocje tutaj jestem w pracy i mam ogrom roboty odezwę się później po kolacji i wam wszystko powiem co i jak.
dzisiaj po 16 bede miala wynik betki.

Bo to wyszedł ten bladzioch po jakiś chyba 4 minutach...i to taki sam bladzioch jak na tamtym teście...I tak w poniedziałek idę do gina...

Czarnooka na pewno beta jest świetna(nie to co u mnie :baffled:) :tak:

Laluś to ja trzymam kciuki :)
Asita u mnie takie totalne odpuszczenie nie da rady, bo za dużo tabletek biorę i muszę wiedzieć, który dzień cyklu itd. więc to mnie najbardziej blokuje :)) a nie mgę ich nie brać, bo owu nie będzie :(
Noelle no właśnie ja tak sobie myślałam, że jak zajdę w ciążę to będę pracować, ale ostatnio chęci mi odebrało do pracy, tylko, że ja to się zanudzę w domu :)
Sailor a może dasz radę w przyszłym tygodniu i będzie widać ciałko żółte?

reklama
Do góry