reklama
Asitko ja tam nie wiem.
W poniedziałek idę do gina.
Wiem, że to się już nie liczy... ale przed chwilą zauważyłam na tym teście znowu bladziocha, nie trzeb patrzyć pod światło... ale to się już nie liczy chyba nie???
W poniedziałek idę do gina.
Wiem, że to się już nie liczy... ale przed chwilą zauważyłam na tym teście znowu bladziocha, nie trzeb patrzyć pod światło... ale to się już nie liczy chyba nie???
Ostatnia edycja:
Noelle1986
Fanka BB :)
sailor tule:/ eh...ta grypa...wszystko niweczy
laluś nic straconego!!
królewna jeszcze troche:-) juz bliżej niz dalej
Asita ja czasami bym do pracy wrócila...ale znając zycie wytrzymałabym z pół dyzuru i na tyle by mi sił starczyło
laluś nic straconego!!
królewna jeszcze troche:-) juz bliżej niz dalej
Asita ja czasami bym do pracy wrócila...ale znając zycie wytrzymałabym z pół dyzuru i na tyle by mi sił starczyło
krolewnazmarcepana
mama Mai i Leny
Bo to wyszedł ten bladzioch po jakiś chyba 4 minutach...i to taki sam bladzioch jak na tamtym teście...I tak w poniedziałek idę do gina...
Czarnooka na pewno beta jest świetna(nie to co u mnie )
a nie ma na teście ze wynik do 5 minut sie moze pojawic?
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Laluś to ja trzymam kciuki
Asita u mnie takie totalne odpuszczenie nie da rady, bo za dużo tabletek biorę i muszę wiedzieć, który dzień cyklu itd. więc to mnie najbardziej blokuje ) a nie mgę ich nie brać, bo owu nie będzie
Noelle no właśnie ja tak sobie myślałam, że jak zajdę w ciążę to będę pracować, ale ostatnio chęci mi odebrało do pracy, tylko, że ja to się zanudzę w domu
Sailor a może dasz radę w przyszłym tygodniu i będzie widać ciałko żółte?
Asita u mnie takie totalne odpuszczenie nie da rady, bo za dużo tabletek biorę i muszę wiedzieć, który dzień cyklu itd. więc to mnie najbardziej blokuje ) a nie mgę ich nie brać, bo owu nie będzie
Noelle no właśnie ja tak sobie myślałam, że jak zajdę w ciążę to będę pracować, ale ostatnio chęci mi odebrało do pracy, tylko, że ja to się zanudzę w domu
Sailor a może dasz radę w przyszłym tygodniu i będzie widać ciałko żółte?
reklama
krolewnazmarcepana
mama Mai i Leny
pokaz zdjęcie ale skoro wynik bety wątpliwy to kreska moze byc słaba