reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

A dziękuję Noelle, u mnie wszystko ok, cieszę się,że i Tobie zdrówko wraca :)
No własnie Czarnooka, dzis Twój wielki dzień, co podasz na kolację? :)

reklama
Hej dziewczyny witam się w piątkowy poranek :-D
Jillka normalnie kochana jesteś dziewczyna :*
Noelle to dobrze, że czujesz się lepiej :tak: mój gin. nazywa się Hawełka i jest z Wolsztyna na googlach znajdziesz nr :-):-p
Czarnooka spytam się mojego gin. czy by mi zapisał CLO, może zdziała cuda ;-) jutro oczekuje wieści z dzisiejszej kolacji kochana :tak:

Jak ja się cieszę, że to już piątek i dwa dni wolnego, dzisiaj tak mi się nie chciało wstać, ale jutro chyba będę spać do 11 :-D
życzę miłego dnia :rofl2:

Cześć Dziewczyny. @ dalej brak. Byłam po wyniki i napisali mi, że wynik jest: WĄTPLIWY. I zalecają powtórzenie za kilka dni... No oszaleć można. To albo pozytywny albo ujemny a nie wątpliwy!!! Szok :baffled::szok:

Laluś ale jak to wątpliwy????????????? Ja jak robiłam to dawali ile tego hcg wykryło i tabelka obok...może zepsuli twoją próbkę krwi i nie chcą się przyznać????:szok:

lalus ej no wziełam i padłam....pierwszy raz spotkałam sie z takim wynikiem....Tylko tyle napisali??Watpliwy???
Przeciez zawsze podane jest ile tej bety i normy...

Nie napisali ile w czym tylko napisali... nie wiem...jak mam to rozumieć?

P01-03-13_09.08.jpg No i takie coś dostałam... żadnej tabelki...

Ostatnia edycja:
Ja sie schylam ku teorii Sailor ,ze cos porobili nie tak....w sensie z probka krwi moze? Nawet jak jest wynik wątpliwy to wpisuja jego wartośc i czlowiek sam sobie stwierdza ze wątpliwy....

reklama
Do góry