reklama
Hej dziewczyny witam się w piątkowy poranek
Jillka normalnie kochana jesteś dziewczyna :*
Noelle to dobrze, że czujesz się lepiej mój gin. nazywa się Hawełka i jest z Wolsztyna na googlach znajdziesz nr :-)
Czarnooka spytam się mojego gin. czy by mi zapisał CLO, może zdziała cuda ;-) jutro oczekuje wieści z dzisiejszej kolacji kochana
Jak ja się cieszę, że to już piątek i dwa dni wolnego, dzisiaj tak mi się nie chciało wstać, ale jutro chyba będę spać do 11
życzę miłego dnia
Jillka normalnie kochana jesteś dziewczyna :*
Noelle to dobrze, że czujesz się lepiej mój gin. nazywa się Hawełka i jest z Wolsztyna na googlach znajdziesz nr :-)
Czarnooka spytam się mojego gin. czy by mi zapisał CLO, może zdziała cuda ;-) jutro oczekuje wieści z dzisiejszej kolacji kochana
Jak ja się cieszę, że to już piątek i dwa dni wolnego, dzisiaj tak mi się nie chciało wstać, ale jutro chyba będę spać do 11
życzę miłego dnia
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Laluś ale jak to wątpliwy????????????? Ja jak robiłam to dawali ile tego hcg wykryło i tabelka obok...może zepsuli twoją próbkę krwi i nie chcą się przyznać????
Noelle1986
Fanka BB :)
lalus ej no wziełam i padłam....pierwszy raz spotkałam sie z takim wynikiem....Tylko tyle napisali??Watpliwy???
Przeciez zawsze podane jest ile tej bety i normy...
Przeciez zawsze podane jest ile tej bety i normy...
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
No właśnie. Tak jak Noelle pisze. Nawet jak wyjdzie powiedzmy 7 to można za jakiś czas powtórzyć i jest nadzieja..
Noelle1986
Fanka BB :)
Ja sie schylam ku teorii Sailor ,ze cos porobili nie tak....w sensie z probka krwi moze? Nawet jak jest wynik wątpliwy to wpisuja jego wartośc i czlowiek sam sobie stwierdza ze wątpliwy....
reklama