reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

moze Mynia go przeglodz troche :)) to sie uspokoi z glodu :)) moim dziewczynom nie mozemy nic na stole i barku zostawiac bo wszystko na podloge zrzucaja imzaczynaja po niej to cos toczyc.. najlepsza frajda to kapsle od piwa... lub zapalniczi jak moj A jeszcze palil. jak sie wyprowadzalismy z poprzedniego mieszkania to nawet nie zdajecie sobie sprawy ile zapalnicsek znalazlam pod kanapa...wszystkie swoje :)) heheh

ale sie najadlam... kasza gryczana z warzywami i bobem... dalej nie ciagnie mnie do miesa. i dalej nie wrocilam do swojej wagi sprzed ciazy... znaczy sie za zdrowo jem heheheheh

reklama
Agacynda a no nie nastawiam się ale wiem jaki będzie wynik, testy negatywne wychodziły...

Dobranoc Dziewczynki... :happy:

Ostatnia edycja:
Czarnookiej tez. Aj tam Lalus, caly czas trzymam kciuki! Dopiero dwa dni po terminie @ jestes? Ma prawo nie wychodzic... :) buziaki i fluidy sle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& napisz rano !! A tymczasem ja sie zegnam bo mnie jednak juz zmulilo :** buuuuziole

Dziękuję Myniu u mnie wszystko dobrze... Ostatnio mam straszny zapierdziel i ślęcze po nocach, bo nową kolekcję wprowadzam - myślę, że za tydzień.. Tak to jakoś leci... A jak tam Twój mężczyzna i kiedy się widzicie?

Witam się z rana :)
sihaya na 100% wiem,że odejmuje się 5 kresek jak mierzy się temperature w odbycie, dlatego zastanawiałam się jak jest z pochwą :-p
Myniu szalony ten Twój kot,a imię wspaniale pasuje do jego osobowości :-D
Laluś ja mysle o Tobie i siedze jak na szpilkach &&&&&&&&&&&
agacynda wcale nie wygladaj tych dodatkowych kilogramów ;-)
Jillka Ty nasz wątkowy zgrywusku, co tam dobrego kupiłaś? - może na kawke wpadnę po pracy ? :-)

reklama
witam sie i ja z rana w stanie ogólnym dobrym!!!
Przeziebienie juz nie trzyma,został katar...
Żebra nie bolą...oby jak najdłużej...

Lalus??Halo???jak tam z rana??Mam nadzieje ze bezmałpowo!! Śmigaj po wynik kochana!!

czarnooka a jak u ciebie??Co z ta kolacja??Co za pysznosci robisz??Jak sie czujesz?

sihaya jak u Ciebie?

myniu cóz za kot:-D

Jillka a ja dzisiaj bede miała placki ziemniaczane na obiad:-D

marzen co słychac kochana?

Do góry