reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

A jaki jej sens testowac w dniu miesiączki? nawet jeśli czujemy że ja dostaniemy... no ja jak narazie czekam :)
może sie doczekam na jutrzejsze urodziny prezentu kto wie ale w jakiej formie ... ?:p
nikt mi nie powie

reklama
grzanka :) będzie dobrze widzisz nie którym wychodzi już przed okresem innym w dniu a innym dopiero po tygodniu.... za pewno już nie długo się wszystko wyjaśni :)

Moni-ka, właśnie spojrzałam na Twój cykl, u Ciebie rośnie powoli, ale rośnie i jest już o 2 kreski wyżej od poziomu niższego :) U mnie był piozim niższy 36,30 potem wzrost:
-1 dzien- 36,35
2 dzień- 36,50 Ból jajnika jak zawsze przy owu+ śl.płodny
3 dzien - 36.25
4 dzień - 36.35
5 dzień dziś 36,35 i sama nie wiem...co to ma być ;)
Jednak według zasad...to jakby było po owu, bo jest wzrost o 2 kreski 2dnia , a potem 4 dnia jest 36,35...ale to dziwne bo raczej ten wzrost jest u mnie zwykle wyraźny a nie takie tyle o ile :/ Co sądzicie dziewczyny?

grzanka, czy mam takie wrażenie czy się troszke obawiasz zrobienia testu? :)

Ostatnia edycja:
Ja w 15dc byłam u mojej pani gin i wytłumaczyła mi,że ten pierwszy wzrost( u mnie właśnie w 15 dc ),to jest ten pik LH,dzięki któremu pęka pęcherzyk,potem jest spadek temp,a później już powinien być wzrost.
Tak to zrozumiałam.

Groszek w tamtym miesiącu powiedziałbym że to trochę dziwne ale w tym nic mnie juz nie zaskoczy jak spojrzysz na mój wykres od stycznie to zobaczysz jaki miałam ładny przyrost zaś w lutym po tym ja sie załamałam i zrobiłam focha na termometr i mierzyłam tylko z doskoku to na owu miałam podwyższona a ostatni tydzień to jak by termometr sie zepsuł cały czas 36.5. dlatego teraz juz z powrotem mierze bo to mnie strasznie zaciekawiło czemu to tak sie dzieje
monika masz racje do góry peka jest spadek i potem znowu do góry tak powinno byc i zostać do konca potem tylko teścik i dwie kreseczki :)
ale mam marzenia .... :)

Monika, no tak, ja tez czasem mam tak, ze jest wzrost potem spadek, a potem wzrost i juz tak do @. Teraz zaś mój "spadek" trwa juz 3 dzień :/ No chyba, że to jednak wzrost TYLKO o pół kreseczki, dziwny, bo zawsze mam większy

Monika, no tak, ja tez czasem mam tak, ze jest wzrost potem spadek, a potem wzrost i juz tak do @. Teraz zaś mój "spadek" trwa juz 3 dzień :/ No chyba, że to jednak wzrost TYLKO o pół kreseczki, dziwny, bo zawsze mam większy
nie wiem jak to jest ale mnie zaciekawiło dlaczego przed okresem mi temperatura poszła do góry co zawsze idzie na dół i odpowiedz jaką usłyszałam że jest wysoki poziom progesteronu jeszcze w organizmie i dlatego jest jeszcze wysoka może z owu to też ma coś wspólnego ze teraz jest jeszcze mało progesteronu a z dniem jak go będzie przybywało temperatura pójdzie do góry...

reklama
No nic, na razie nie ma paniki ;) Każe M rzucić okiem na to jak wróci. On ma lepsze oko;)
I poczekamy do jutra, jak bedzie wzrost to sie przestane smucić :)

Do góry