No bladzioszka ale jak zobaczylam testa Pati to juz sama nie wiem czy mi sie udalo :-( pewnie w piatek sie wszystko wyjasni
na zdjęciu widać bladziej a w rzeczywistości to jest tylko o ton jaśniejszy od tej pierwszej.... przy pierwszym dziecku to był tylko taki lekki cień że każdy sie ze mnie smiał że żadnej kreski nie ma.
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Czarni Kochanie no wlasnie czytalam ze niektorym dziewczynom grube krechy wychodza dopiero tydzien lud dwa po terminie...wiec nadzieje sie we mnie tli ,dobrym znakiem jest to ze @ brak,czasami brzuch zaboli albo jajniki pociagna no i mam sluz bialy i lepki a zawsze przed @ mam suchoty 
Pati drugi suwaczek skopiuj i wklej pod tym co masz teraz ;-)
Matyjasowa trzymamy &&&& po wizycie daj znac

Pati drugi suwaczek skopiuj i wklej pod tym co masz teraz ;-)
Matyjasowa trzymamy &&&& po wizycie daj znac

Czarni
matka wariatka :D
tak samo jak poprzednikurde jak dodac drugi suwaczek?

zrób odstęp i wklei kolejny zapisz
tak samo jak poprzedniedytuj sygnaturę
zrób odstęp i wklei kolejny zapisz
Dziękuje
Czarni
matka wariatka :D
Edytko trzeba czekać bo co nam pozostało.... ty możesz jeszcze co dzień sobie testy robić mój poczeka jeszcze kilka tygodni nadzieja jest zawsze jak okresu nie ma.....
Matyjasowa daj znac jak tam u gina jak okruszek
Matyjasowa daj znac jak tam u gina jak okruszek
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Nie testuje, może dzisiaj przyjdzie @ jak jest termin, czuć sie czuje jak wam napisałam, mówie może za duużo nerwów i sie popiep... mi troche ... no mam nadzieje ze nie przylezie ale cos nerki daja siwe znaki... cierpliwie czekamy niech matka natura zadecyduje ..
K@ti@
Fanka BB :)
Czarni a moze jednak sie udalo ??? Ja mialam normalne krwawienie w ciazya Ty masz plamienie ...
Pati Pati bardzo się cieszę i także dołączam do gratulacji
A propos krwawień w ciąży temat wczoraj z wieczorku hehe nie kumam tego naprawdę - ale co tam ważne, że jest bobas
a mi dziś kolejny poranek z rzędu niedobrze, kiedyś codziennie jak wstawałam to bolała mnie głowa, a teraz od kilku dni mnie mdli, a przecież @ przyszła i nowe wyzwanie w postaci nowego cyklu wrrrr - aż się boję co będzie następnym etapem :/
nic to uciekam bo się spóźnię - słonecznego dnia dziewczynki

matyjasowa trzymam kciuki z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7 moja pierwsza wizyta również była w 5 tygodniu i 4 dniu. Widziałam śliczny pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy. Oba na swoich miejscach. Więc jeżeli maluszka jeszcze nie zobaczysz w pęcherzyku niczym się nie przejmuj to kwestia sprzętu.Najważniejsze by na tym etapie był pęcherzyk żółtkowy który odżywia maluszka.
Edytko trzy poprzednie ciąże miały mocne kreseczki jeszcze przed terminem @, teraz w tej czwartej pierwszy test wyszedł 4 dni przed z ledwo zauważalną, w dzień @ nadal była bardzo blada a maluszek zdrowo się rozwija.Tydzień temu na wizycie tak jak pisałam był bardzo duży a ciałko żółte dosłownie jak dla bliźniaków. Najważniejsze że test pozytywny.
Edytko trzy poprzednie ciąże miały mocne kreseczki jeszcze przed terminem @, teraz w tej czwartej pierwszy test wyszedł 4 dni przed z ledwo zauważalną, w dzień @ nadal była bardzo blada a maluszek zdrowo się rozwija.Tydzień temu na wizycie tak jak pisałam był bardzo duży a ciałko żółte dosłownie jak dla bliźniaków. Najważniejsze że test pozytywny.
Ostatnia edycja:
reklama