reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

od listopada...
nie tak strasznie po prostu kiedy wychodzi negatyw no to jakies tam smutki sie robią no nie... ?
a Moj bardzo by chciał żebym była w ciązy , bardzo....
Od lutego niesamowite anomalia u mnie wystepuja piersi wielkie nawet juz nie bola a sa nabite roznie caly czas o wkladce chodze bo mi leci śluz po majtkach...
no po prostu czuje ze na złość przyjdzie małpisko
Grzaneczko Kochana przeciętnie pary czekają 6 do 8 miesięcy na te dwie kreseczki wiec głowa do góry.
Bardziej zastanawiam mnie to ze na twoim wykresie są plamienia czyli normalnie plamisz jak na @ bo każdy to pisze inaczej. Bo z tego co za uwarzyłam plamiłaś i dziś już przestałaś bo na okres za szybko to by było. Może to by były plamienia implantacyjne na twoim miejscu bym nie czekała i zrobiła test chyba że po prsotu masz tak zawsze ze tydzień przed okresem plamisz a potem dopiero po jakimś czasie pojawia sie @. Ja jestem juz na to wyczulona i warto czasami sprawdzić a tym bardziej że termin juz jest

nawet jak będzie ta jedna kreska to bedzie smutek ale ulga ze wszystko jest w porządku plamienia u kobiet wystepują jest to naturalne ale i też moze byc niebezpieczne. Takie jest moje zdanie

Ostatnia edycja:
reklama
Grzanka u mnie Mój też oszalał na punkcie chęci posiadania fasolki. Ja zresztą też, szkoda, że nie mogę się skupić na niczym innym jeśli chodzi o myślenie.

Basia ma racje, Grzanka rób teściora!

to są takie wiesz brązowe plamienia ale bardzo delikatne....
ciągnie mnie brzuch dzisiaj bardziej niz wczoraj tak że
Nie wiem juz sama.Sutki mnie swędzą :baffled: poczekamy zobaczymy dobrze ze w pracy siedze do 21 bo w pokoju bym kuźwicy dostala a tak to dzisiaj do Roberta jade :)
a jutro stara o rok sie zrobie...
No ale ja na szczęście porzestałam widzieć jeden cel w rzyciu teraz zaprzatam sobie głowe naprawde wieloma sprawami żeby nie przesadzać jeśli chodzi o fasolkę .....
ale Robert myśli i myśli ... chciałabym mu dać fasoleczkę ale jak nie idzie na razie to nie idzie.
a i tak do kwietnia zero przytulania wiec moze sie uda przed ślubem zafasolkować :)

Ostatnia edycja:
Hej.
Gratulacje dziewczyny ponownie. Bardzo się cieszę :* :-)
A ja dzisiaj robiłam teściora i ... jedna kreska...to pewnie pani w aptece mi sprzedała mi jakiś przeterminowany ten test :angry:.

reklama
Do góry