Czarni
matka wariatka :D
Grzaneczko Kochana przeciętnie pary czekają 6 do 8 miesięcy na te dwie kreseczki wiec głowa do góry.od listopada...
nie tak strasznie po prostu kiedy wychodzi negatyw no to jakies tam smutki sie robią no nie... ?
a Moj bardzo by chciał żebym była w ciązy , bardzo....
Od lutego niesamowite anomalia u mnie wystepuja piersi wielkie nawet juz nie bola a sa nabite roznie caly czas o wkladce chodze bo mi leci śluz po majtkach...
no po prostu czuje ze na złość przyjdzie małpisko
Bardziej zastanawiam mnie to ze na twoim wykresie są plamienia czyli normalnie plamisz jak na @ bo każdy to pisze inaczej. Bo z tego co za uwarzyłam plamiłaś i dziś już przestałaś bo na okres za szybko to by było. Może to by były plamienia implantacyjne na twoim miejscu bym nie czekała i zrobiła test chyba że po prsotu masz tak zawsze ze tydzień przed okresem plamisz a potem dopiero po jakimś czasie pojawia sie @. Ja jestem juz na to wyczulona i warto czasami sprawdzić a tym bardziej że termin juz jest
nawet jak będzie ta jedna kreska to bedzie smutek ale ulga ze wszystko jest w porządku plamienia u kobiet wystepują jest to naturalne ale i też moze byc niebezpieczne. Takie jest moje zdanie
Ostatnia edycja: