reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooka korzystaj, no chyba ze bedziesz miec to szczescie i omina Cie mdlosci :))

ja dzisiaj jak przylazlam do domu to wydawalo mi sie ze jestem najedzona... az tu w pewnym momencie siedze sobie na kanapie i tak mnie zlapalo, ze az mi sie rece trzesly i pobieglam do kuchni i przywloklam sobie na kanape dwa jablka, truskawki, czekolade, budyn i ptasie mleczko... i zjadlam szybciorem jablka, truskawki zagryzalam czekolada a na reszte juz nie mialam sily hehehe :)) wiec na szczescie wyszlo zdrowo ... a teraz moj A upiekl mi ziemniaczki w kominku i mam jeszcze twarozek do nich i salatke z pomidorami i ogorkiem... mniam, chyaba nie wstane dzisiaj. czas nadrobic caly czas zalegle kilogramy :))

reklama
Czarnooka a jednak plan walentynkowy zadziałał, a mówiłam że Ci się uda :tak: kochana życzę Ci spokojnych 9 miesięcy :tak: mam nadziej, że mi się uda do Wielkanocy zajść bo taki był nasz plan B ;-)

a ja dzisiaj tak opchałam się ciastem, no ale nie mogłam się oprzeć tyle tego było zjadłam tylko 3 małe kawałki ale i tak mam wyrzuty, ale od jutra wracam i trzymam rygor w diecie

a nasza Domi jeszcze w dwupaku?

No to teraz nam Czarnooka listę odczarowała to teraz posypią się II kreseczki lawinowo :)

Ostatnia edycja:
Laluś ja też swoje objawy podpisałam pod CLO więc wszystko jest możliwe że u Ciebie to ciąża.
a na kiedy miałaś termin @?

Lalus zafluidkowywuje Cie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&€&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

teraz musi wyjsc pozytywny :)

hej kobietki ja spać nie mogę pół nocy męczą mnie silne skurcze i twardnienie brzucha, i pleców na szczęście już się uspokaja, mąż już chciał dzwonić po pogotowie,sam ie moze mnie zawieść bo na urodzinach sobie wypił ale wzięłam ciepły prysznic i nospę i jest lepiej
coś mi się wydaje ze nie dotrwam do terminu, z mała nie miałam takich skurczy wcześniej
jutro idę o lekarza o 15 chociaż wizytę mam dopiero 13 marca

reklama
ja tez na nogach.Ale z typowej bezsennosci:-/ zwariuje od tego.
Agnieszko dobrze ze jutro udalo aie na wizyte umowic.Az tak sie niech maly nie spieszy.Poczekajcie na ten kwiwcien! Agnieszko kciuki za wizyte!!!

Do góry