reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

czarnooka mów mu!!! toz i on sie do tego przyczynil:-):-) albo na urodziny zrób test sikany i mu go w prezencie podaruj:-Dwtedy to juz beda dwie krechy:-D
Ja bym nie wytrzymala i odrazu powiedziala:-)ale ja to z tych niecierpliwych.
Kochana!! Mówilam ci ,ze mama bedziesz!!!Predzej czy pozniej!!Teraz wychodzi na to ze w pazdzierniku/listopadzie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jakos tak chyba

Lalus jutro twoja kolej!!

Ostatnia edycja:
reklama
dobra przekonałyście mnie powiem mu w ten piątek bo następny tydzień też go nie będzie .
Laluś teraz czekam na Twoje wieści pamiętaj nie zawsze wychodzi test z moczu tym bardziej że ja wczoraj robiłam test z moczu i był negatywny ale jak widać beta nie jest jeszcze wysoka nie ma @ jest nadzieja jak to mawiają nasze kochane dziewczynki z forum.

Czarnooka ale sie zapewne ucieszy:-)pamietaj by zdac nam relacje!! Ale sie ciesze!! kochana jak sie czujesz??:-D:-D

Lalus kochana!! Kciuki i &&&!!! No i jutro dwie kreseczki beda!!Musza byc!!!skoro dzisiaj cos juz bylo widac to jutro tym bardziej!!Daj koniecznie znac!!

Ostatnia edycja:
Czarnooka faktycznie te testy maja prawo nie wyjsc, bo wg Twojego suwaczka masz cykle 30 dniowe a teraz masz 35 dc... poczekaj jeszcze dwa dni i sprawdz czy Ci wyjdzie. bedziesz miala na pamiatke :D

Myniutek u mnie w domu tylko moj A wie, ze z forum korzystam :)) podejrzewam, ze bylaby taka reakcja jak u Ciebie heheh

Lalus nie kusza Cie te testy w domu? :))

nie dociera do mnie dziewczyny jeszcze fakt nie zobaczyłam jeszcze II kreseczek hahaha:D:D
moje objawy to : częste siusianie oj bardzo częste :D, bolą piersi i sutki brzuch masakrycznie teraz dopiero odczuwam kłucie jajnika lewego. do tego te wzdęcia .
poprostu nie wierzę.
ale teraz dziewczyny chociaż wiem że jesteśmy płodni ^^^^^^

jestem w stanie znieść wszystko najważniejsze by wszystko przebiegało pomyślnie,
w piątek muszę zrobić Toxo . mam nadzieję że wyjdzie przechorowane tak jak u mojej siostry.
a i obiecałąm sobie że moi rodzice nie dowiedzą się wogóle o ciąży bo po tym co mi życzyli to nie mam ochoty im tego mówić.

mogę wymiotować siusiać pierdzieć i wogóle co jeszcze ciąża przyniesie dla tego stanu warto się poświęcić :D

hehe powiedziałam dla męża że dostałam @ :D w piątek będzie miał zdziwko jak myślicie powinien mi wyjść test z moczu?

reklama
czarnooka mysle ze tak! mi bladziochy wychodzily przy Becie 68:-) Wiec powinien ci test wyjsc z jakos widoczną kreska:-)

Do góry