reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej. Zrobiłam test ten Pepino i jedna krecha, @ nadal brak... ale coś czuje, że przyjdzie jak tylko do pracy pójdę czyli jutro...

reklama
Czarnooka GRATULUJE!!!!! Oj Ty to potrafisz wzruszyć człowieka do łez :* Bardzo się cieszę razem z Tobą!!! Suuuuper :-):-)
A to niespodzianka, Laluś teraz Twoja i kolej, i różniczki :tak:
Jilka ja muszę z moim K wymysleć odpowiednią pozycję do zafasolkowania, bo on biedny po operacji kolana ani uklęknąć ani zgiąć nogi :-D

Ostatnia edycja:
Witam się z rana
Laluś trzymam kciuki może @ nie przyjdzie :tak:
Marzen i Jillka i nie wiem kto jeszcze zaczyna nowy cykl, także proszę dołączyć bo zaczynamy plan Wielkanocny :-D postaram się wyluzować, ale nie wiem jak to się robi, tzn. nie myśleć obsesyjnie o zajściu w ciąże??? może się uda wyluzować

Asitko nie pozostaje nam nic innego jak uwierzyc w jajeczko Wielkanocne :-)
Myniu, Ty tez jakoś mozesz byc podejrzana :confused:
Noelle i reszta chorowitek, jak dzisiaj samopoczucie?

Czarnooka GRATULACJE!!!!!!!!!
U mnie temp. w dół, ale brzuch jeszcze nie boli na @, w każdym razie nie jestem pewna czy temp. nie jest zaburzona, bo poszłam spać o 19, bo mnie strasznie głowa bolała i się budziłam co 1-2 godziny...

Czarnooka cudowna wiadomość!! bardzo się cieszę:)
A dla męża wymyśl coś fajnego i mu powiedz.. w końcu on też czeka, chce, przezywa stracone cykle... Mój czuł by się pokrzywdzony nie wiedząc tyle czasu; choć ja po tygodniu od testu miałam już takie objawy, że i tak by się sam domyślił hehe..
A teścior powinien spokojnie wyjść:)
Jeszcze raz gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*

Paulinka wszystkiego najlepszego urodzinowego:)

Laluś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A mnie dziś coś brzuszek pobolewa od tego kaszlu i dmuchania w chusteczki:( Mam nadzieję, że fasolinka ma się mimo wszystko dobrze. Dziś wizyta o 15ej:)

hej kochane :*
sihayko tak powiem powiem mu w piątek przygotuje kolację przy świecach zrobię teścik wsadzę w kopertę i w trakcie kolacji mu ją wręczę powiem że to prezent dla niego urodzinowy ;) ahh chcę zobaczyć tą jego radość.
choć boję się że cieszę się za szybko.

Czarnooka będzie dobrze:) ja też się bałam, nie wierzyłam, nam staranka zajęły praktycznie równe dwa lata więc doskonale Cię rozumiem:) Dbaj teraz o siebie i fasolę, nie denerwuj się, niech sobie spokojnie kiełkuje i będzie pieknie:)

Czeeeee....
Kondycje mam dzisiaj marną.Grypsko i nieprzespana noc robia swoje:angry:
Czuje sie niby lepiej,ale po praktycznie nie przespanej nocy głowa boli jak po dobrej imprezie.Maz w domu dzisiaj i przez nastepnych pare dni tez:-D Więc zupełnie nic nie mam robic,wręcz narażam sie na opieprz idąc do toalety. Mam leżec i zdrowiec....

Czarnooka jak Ci noc ciężaróweczko minęła?? Dobrze bedzie.Jesli chodzi o obawy to cóz....tak juz zostanie.Tak to juz jest:-D Piatek coraz blizej!! co zaserfujesz na kolacje??

Sihaya jak tam??Lepiej troche?? Ja mam jakis syrop *spam* dla ciązówek. Skład to własciwie same witaminy,czosnek,miód itd ale powiem Ci ,ze gardlo przestało mnie bolec.więc moze to jego zasługa. Kciuki zacisnięte za wizyte!!Oczywiscie czekac bede na wiesci :-D i fotke fasolki:-D chociaz to juz mały ludź bedzie w 12 tygodniu:-D

Agnieszko jak tam?? Mam nadzieje,ze nie rodzisz.Nie mozesz przeciez wyprzedzic Domik.Skurcze minęły??Brzuszek nie twardnieje?? Daj znac.No i tez kciuki za wizyte!!!

lalus kciuki dalej zacisniete!!! Bo wiesz @ nie ma jest nadzieja!!Tak wiec uszy do góry!!&&&&&&!!!

Paulinko 100 lat!!!!!Wszystkiego najlepszego!!!!

marzen jak piesek???zadomowil sie juz??

różniczko kciuki !!! Na pewno zaburzona tempka tak jak piszesz!!

No a nasza Domik dalej w dwupaku,przynajmiej wczoraj wieczorem:dry: Pewnie ma juz dosyc tego szpitala.Chyba w domu lepiej czekac na rozwój wydarzeń

reklama
Do góry