reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle ja na razie pije syropek własnej roboty, o tym, o którym piszesz wiem.. kiedyś go miałam, jak było podejrzenie, że mogę być w ciąży.
Dziś jest jakby lepiej, a muszę się przyznać, że nie wzięłam na razie tego antybiotyku no i zobaczę jak będzie w ciągu dnia... no bo jeśli będzie się poprawiać to chyba nie ma większego sensu żebym go brała?? a jak coś to zacznę brać dopiero od wieczora.

reklama
Paulinko Spełnienia marzeń!
Noelle bardzo bym chciała :)) ale coś dziś czuję, że ja jeszcze trochę muszę się postarać-tak jak dziewczyny :-p
Czarnooka na Twoim miejscu też bym rodzicom nie mówiła :)))

Ostatnia edycja:
Czarnooka!!!!! no niechże Cię uściskam mamuśka!! gratuluję i spokojnych, nudnych 9 m-cy życzę!!:-)
Agnieszko daj znać co lekarz powiedział, oby to były ćwiczenia przygotowujące ale jak po nospie puściło to pewnie masz tak jak ja :tak:mi doktorek powiedział że na tym etapie jak najbardziej takie bóle mogą się pojawiać bo macica musi sobie trenować i jak leżenie+magnez+nospa pomagają to jest ok, trzymam kciuki żeby u Ciebie nie było nic poważnego!
Laluś zaciskam kciuki żeby @ się jednak nie pojawiła!
sihaya pochwal się po wizycie, może jakieś zdjątko maleństwa dostaniesz
paulinka 100 lat!!
marzen to widzę że same słodkości w domku masz ;)

Noelle a powolutku, zrobiłam kawkę, ukroiłam ciasto - pod tą wagę Nataszki oczywiście, niech telepatycznie rośnie z nami :-D a ja będę miała mniejsze wyrzuty sumienia :-pale i tak córa mi połowę pochłonęła a teraz położyłam ją na drzemkę i czekam aż zaśnie bo muszę podłogi umyć żeby wyschły zanim perszing wstanie. Dobrze taka mała różnica wieku ale w 8 m-cu ganianie za takim maluchem swoje w kość daje :/ a jeszcze jak na złość w marcu mąż ma służbę za służbą więc znowu większość czasu sama z małą i psem wrrr a suwaczek brnie do przodu bez litości więc trochę stresująco będzie że w razie W chyba z córą PKSem na porodówkę pojadę :-D

Noelle, Beza zadomowiła się a jakże :sorry2: Dzisiaj obudził mnie taki smród, że nie wiedziałam, gdzie jest jego źródło :dry:ale jak ją chciałam w nocy wypuścić na dwór, to zapierała się łapkami,że ona absolutnie nie chce ani siku ani kupy :baffled:
Pianko na początku z tą Bezą miał być żart ale szybko zaczęła sunia reagować na imię więc juz zostało :) A Ty jak się czujesz kochana?
sihaya a jak Twoje samopoczucie u kresu pierwszego trymestru?
paulinko spełnienia marzeń!!!

A w ogóle to śniło mi się że domik urodziła, ciekawe kiedy się rozsypie :-)
marzen dzięki, u nas poza typowo ciążowymi boleściami jest ok ;-)tylko niestety zachcianki mi wróciły i wczoraj o 18 zachciało mi się klusek śląskich tak więc poszłam ziemniaki gotować i o 20 nażarłam się jak prosię kluchów z cebulą :zawstydzona/y:

Noelle a noc nawet w miarę przebyta :D kilka razy w kibelku na sikundkę parę razy zakłuło ale tak to spoko już się przyzwyczaiłam do bólu piersi. lepiej by bolało niż ma przestać boleć .
rożniczko dla rodziców nie ma potrzeby mówić bo oni teraz zafascynowani ciążą mojej siostry i tylko tym żyją a do mnie dzwonią jak coś jest u nich źle do tego jestem im potrzebna:(

dziewczyny pomóżcie bo niewiem co mam zrobić na kolację na piątek zarzućcie mnie przepisami :):)

a tak na marginesie to wczoraj też małego doła złapałam bo zdałam se sprawę że gdyby teściowa żyła to miałaby piękny prezent na 50 urodziny bo dzisiaj kończyłaby 50 lat ;:(:(:( a zawsze pragnęła być babcią i tak nas wspierała jak nikt dotąd a teraz jej nie ma ;(;( pewnie z góry nam zrobiła niespodziankę
[*]

Dziękuję dziewczyny za życzenia:)

Marzen tak czytam Twojego posta i muszę upiec bezy, bo inaczej to chyba umrę.. Albo torcik bezowy:)))) Świetne imię dla pieska:)

A ja noc z przebojami. Mąż został po służbie w pracy, bo mieli imprezkę integracyjną. Wrócił do domu przed 2 w stanie wiadomym. Przy okazji Mikołaja obudził. Pan mąż poszedł spać, a ja do 3 siedziałam z Mikusiem. Potem dopiero zasnęłam, o 6 Mikuś wstał bo w ferworze przytulania Ł. odpiął mu w nocy pamrersa i cały zsikany był. Więc szybkie przebieranie i spaliśmy do 8. A więc jestem mega niewyspana... Dodatkowo odzywa się znowu pamiątka po cc- bół kręgosłupa. Nawet siedzieć nie mogę...

reklama
Czarnooka może pstrągi i białe winko do tego? :)
Paulinko jak juz będziesz miała słodkości to podziel sie proszę, chociaż troszeczkę mniam :-)

Ostatnia edycja:
Do góry