reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Domi moja córcia też bardzo aktywna byla jak się akcja zaczynała Trzymam kciuki kochana żebyś Ty nam dzisiaj kochana pojechała
Asisto kochana tule Ciebie mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A ja dziewczyny właśnie wróciłam z nauk przedmałżeńskich ) takze ślub bierzemy 29 kwietnia i Antoś nie może się spóźnić bo jak tak się stanie to trzeba będzie przełożyć o tydzień
Asisto kochana tule Ciebie mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A ja dziewczyny właśnie wróciłam z nauk przedmałżeńskich ) takze ślub bierzemy 29 kwietnia i Antoś nie może się spóźnić bo jak tak się stanie to trzeba będzie przełożyć o tydzień
agnieszka116
mi sie coś wydaje ze Antoś się pośpiezy trochę mam nadzieje że nie za szybko ale mam takie jakieś przeczucie , bo ostatnio jak byłam na USG to gin mówil że łożysko jest już II stopnia a z córcią w tym tygodniu to jeszcze było I stopnia
mgielka2008
Fanka BB :)
witajcie dziewczyny
kurcze u mnie brak czasu, weny to pisania,
nie powiem myślałam o tym łóżeczku ale teraz już wiem że nie pomyśle....
wszystkie inne pozdrawiam
jutro nadrobie
kurcze u mnie brak czasu, weny to pisania,
nie powiem myślałam o tym łóżeczku ale teraz już wiem że nie pomyśle....
wszystkie inne pozdrawiam
jutro nadrobie
Mynia_82
Mebelki sliczne, szkoda tylko że trafiły Ci jakieś lipne Domiczku
agnieszka116
Aguś to znaczy, że mały już jest gotowy na przyjście na świat?
To znaczy że na moim łożysku zaczeły robić sie zwapnienia kiesy łożysko osiągnie chyba IV stopień wtedy jest całkiem dojrzałe i mały sie urodzi ale nie jestem pewna , muszę poczytać w necie
Noelle jak to jest z tym łożyskiem?
Mgiełko kochna wszystko na pewno jest ok
reklama
domikcw
A co się stało?? czyzby piesek Asity?? bidulka
AGNIESZKA to gratulacje jeszcze raz. a dokładny termin jaki masz?? bedzie akcja wymiatanie Antosia. moje łożysko też szybko się starzeje,a mała dalej se siedzi i jak Ci se podobało na naukach??
MYNIA no mebelki słodkie i bardzo ładnie wykonane. ale jak za taka cene to powinny byc jakosciowo lepsze. no ale ja juz wyboru nie mam
AGNIESZKA to gratulacje jeszcze raz. a dokładny termin jaki masz?? bedzie akcja wymiatanie Antosia. moje łożysko też szybko się starzeje,a mała dalej se siedzi i jak Ci se podobało na naukach??
MYNIA no mebelki słodkie i bardzo ładnie wykonane. ale jak za taka cene to powinny byc jakosciowo lepsze. no ale ja juz wyboru nie mam