reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
czarnooczko bardzo mi przykro :-( ale jest plan na następne działania coś w końcu musi pomóc.
Myniu kochana mam nadzieję,że szybko się lepiej poczujesz. Mam koleżankę w pracy,która cierpi na migreny. Widziałam ją jak strasznie cierpi. A Fisiek się pewnie przyzwyczai byle nie skakl S. na plecki podczas wiesz czego. ( mOja znajoma ma zazdrosnego kotka i gryzł jej chłopaka po uszach - swoją drogą nie wiem czemu akurat tam
Myniu kochana mam nadzieję,że szybko się lepiej poczujesz. Mam koleżankę w pracy,która cierpi na migreny. Widziałam ją jak strasznie cierpi. A Fisiek się pewnie przyzwyczai byle nie skakl S. na plecki podczas wiesz czego. ( mOja znajoma ma zazdrosnego kotka i gryzł jej chłopaka po uszach - swoją drogą nie wiem czemu akurat tam
domikcw
Fanka BB :)
NOELLE hehe szpiegu dzieki:* moja frustracja sięga zenitu. już wiem, że jak mąż przyjedzie po pracy to będę beczec...a czemu no nie wiem... chyba z tej bezsilności. tak mi dziecię się przewraca w brzuchu a cały dzien spokojna byla. i jeszcze mnie w szyjke kłuje!!! a jak zakłuje to mi się coś leje ale co to nie wiem. siku napewno nie
nie denerwuj się. mebelki dojda. ja to z zakupiłam łozeczko, komode z przewijakiem i regalik z KLUPS taki z żyrafą. jesoooo jakie to dziadostwo lipne jest!!!! nie kupowac. dobrze, że to inwestycja byla do kacika małej w naszej sypialni, a nie do jej pokoiku.
MYNIA dzięki:* chciałabym takie zaskoczenie. bardzo Ci współczuje tej migreny. nie miałam nigdy, ale wyobrażam sobie co to za dziadostwo musi byc!
CZARNOOKA przykro mi ale z jednej strony opcja, że zarodki sie nie utrzymuja jest wykluczona.
SAILOR a może ten kot kolezanki czuł miętę do jej chłopaka, że go za uszko podgryzał
nie denerwuj się. mebelki dojda. ja to z zakupiłam łozeczko, komode z przewijakiem i regalik z KLUPS taki z żyrafą. jesoooo jakie to dziadostwo lipne jest!!!! nie kupowac. dobrze, że to inwestycja byla do kacika małej w naszej sypialni, a nie do jej pokoiku.
MYNIA dzięki:* chciałabym takie zaskoczenie. bardzo Ci współczuje tej migreny. nie miałam nigdy, ale wyobrażam sobie co to za dziadostwo musi byc!
CZARNOOKA przykro mi ale z jednej strony opcja, że zarodki sie nie utrzymuja jest wykluczona.
SAILOR a może ten kot kolezanki czuł miętę do jej chłopaka, że go za uszko podgryzał
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
domik może tobie się wody sączą kochana?????????:-) coś mi się widzi że już niedługo się rozpakujesz ;-)
Kot wskakiwał mu na plecy podczas wiadomej czynności i gryzł w ucho hahaha komiczny był teraz się przyzwyczaił i już nie podgryza
Kot wskakiwał mu na plecy podczas wiadomej czynności i gryzł w ucho hahaha komiczny był teraz się przyzwyczaił i już nie podgryza
domikcw
SAILOR ale ja nie wiem jak takie wody mają wyglądac i chyba tego powinno byc wiecej....
a może kot miał ochotę na trójkacik, a on nie zakumali
a może kot miał ochotę na trójkacik, a on nie zakumali
Noelle1986
Domik :-) moze wody się saczą? albo czop? Niekiedy wody odchodza tak,ze nie da sie tego pomylic z niczym kiedy indziej szczegolnie jak dziecko jest juz nisko to tylko takie saczenia moga byc1 widzisz kochana powoli sie akcja rozkręca,cos sie dzieje tylko patrzec jak sie rozkreci. Ej!!1ja tez zamowilam mebelki,lozeczko z KLUPS z zyrafka wez mnie nie strasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Dziękuję dziewczyny, muszę jeszcze przemyśleć tą sprawę Zobaczę czy mojej mamie pomoże i wtedy podejmę decyzję ;-)
Czarnooka strasznie mi przykro :*
Mynia i bardzo dobrze! Skoro macie wziąć ślub to lepiej jak mama będzie go akceptować A tak na marginesie do kwietnia szybko zleci ;-) a może owu była szybciej i będzie niespodzianka? :-) Współczuję migren. Niestety też miewam czasem
Domik obyś urodziła jak najszybciej :-)
Sailor zdecydowałaś się na monitoring? Ja polecam
Asita jak chanelka?
Noelle /Domik aż przez Was sobie podglądam te mebelki :-) Takie ładne te mebelki...
A tak z innej beczki, trochę może fuj pytanie, ale co tam:
Czy zaparcia to jakiś jest objaw ciąży? Bo mam straszne. Nigdy takich nie miałam Chyba że sobie wmawiam
Czarnooka strasznie mi przykro :*
Mynia i bardzo dobrze! Skoro macie wziąć ślub to lepiej jak mama będzie go akceptować A tak na marginesie do kwietnia szybko zleci ;-) a może owu była szybciej i będzie niespodzianka? :-) Współczuję migren. Niestety też miewam czasem
Domik obyś urodziła jak najszybciej :-)
Sailor zdecydowałaś się na monitoring? Ja polecam
Asita jak chanelka?
Noelle /Domik aż przez Was sobie podglądam te mebelki :-) Takie ładne te mebelki...
A tak z innej beczki, trochę może fuj pytanie, ale co tam:
Czy zaparcia to jakiś jest objaw ciąży? Bo mam straszne. Nigdy takich nie miałam Chyba że sobie wmawiam
Ostatnia edycja:
domikcw
NOELLE czop to nie jest. bardziej mi przypomina bardzo, ale to bardzo wodną wydzieline...eee dupa z takim czyms. jakby nie mogło zrobic chlup i po sprawie
życzę Ci, żebys trafiła na porzadny kąplet. komode mąż chyba z 15 razy przekręcał bo szuflady się nie otwierały, to znów coś ocierało. o regal się nie opierac bo się chwieje, a łozeczko... no cóż ładne. ale te drewienka/listewki pod materacem to taka lipa!!! jak dziecko będzie większe i zacznie skakac w swoim łożu to na bank się złamia mam nadzieję, że tylko ja na taka felerną partię trafiłam
życzę Ci, żebys trafiła na porzadny kąplet. komode mąż chyba z 15 razy przekręcał bo szuflady się nie otwierały, to znów coś ocierało. o regal się nie opierac bo się chwieje, a łozeczko... no cóż ładne. ale te drewienka/listewki pod materacem to taka lipa!!! jak dziecko będzie większe i zacznie skakac w swoim łożu to na bank się złamia mam nadzieję, że tylko ja na taka felerną partię trafiłam
Noelle1986
Domik swoja droga ty nas kochana staraj sie na biezaco informowac!! Zebys nie przepadla bez wiesci na pare dni!! Bo mi sie wydaje ze to juz naprawde blizej niz dalej
Różniczko przemysl przemysl,wiesz nie ma co do konca"takiemu" lekarzowi wierzyc.
Czarnooka przykro mi:-(
Myniu oby owu wczesniej byla i co by sie okazalo zescie zmajstrowali fasoleczke:-)
Różniczko przemysl przemysl,wiesz nie ma co do konca"takiemu" lekarzowi wierzyc.
Czarnooka przykro mi:-(
Myniu oby owu wczesniej byla i co by sie okazalo zescie zmajstrowali fasoleczke:-)
reklama
domikcw
ROŻNICZKA ważne zdrowe podejście do tego. wiadomo nie każdy oszust jest, no ale na ślepo też nie ma co ufac.
NOELLE szkoda tylko, ze w telefonie nie dziala mi bb. będziesz mnie szpiegowac chyba na lutówkach, bo tam maja mój nr tel.
NOELLE szkoda tylko, ze w telefonie nie dziala mi bb. będziesz mnie szpiegowac chyba na lutówkach, bo tam maja mój nr tel.