Hej dziewczyny
Jakoś mam powera dzisiaj, ostatnio jest lepiej- dzień dłuższy, tylko bromergon powoduje, że nie mogę rano się z łóżka ruszyć. Ale od czego ma się męża?! hihi Robię gulasz na kolację i wcinam ciasto drożdżowe, oczywiście przesyłam po kawałeczku zainteresowanym
Mgiełeczko droga, Twój najwspanialszy objaw widać na zdjęciu ! Rośniecie kobitko ! A ruchy możesz poczuć ciut później, niż w pierwszej ciąży, więc nie dołuj się, na pewno jest wszystko dobrze. Powiedz, czy wybierasz się na konsultację do innego lekarza?
Marzen złota, to miłe co piszesz, bardzo dziekuję
Myniu nadobna, cudnie, że S przybywa! No się postarał, nie powiem, a żołnierzyki... hmm... oprócz tych w lokalu, musisz wziąć na wynos! Wolne jakieś planujesz na "te dni"?
Różniczko miła,reakcja męża prawidłowa! Przekaż mu proszę, że jeśli wózek, to lepiej taki by dziecko jedno za drugim siedziało, bo takie szerokie są mało praktyczne ( nigdzie się nie da wejść np., no poza marketami). Oczywiście to nie moje doświadczenie, bo jak powszechnie wiadomo dzieci niet, ale to na razie - przyczajam się
Sailorku wytrwały ! Może jeszcze tsh musi troszkę zlecieć i będzie łatwiej? A właśnie, pytanie brzmi do Ciebie, czy cosik dano Ci na tę niedomogę lut. (myślę o wykresiku z lutego, o którym ostatnio pisałaś).
Asitku współczujący - nadal trzymam kciuk za Chanelkę ! I bardzo mi się podoba Twoje nastawienie pt. " za 2 miesiące..." Gratulacje!
Sihaya, a co tam u Ciebie? Już coś się pięknie w pracy wyjaśniło ? Masz już troszkę wolnego ? Lepiej się już czujesz?
A co do mnie i tematu staranek ... hmm..pękłam i wzięłam tego duphka, mąż mi kazał. Że lekarz tak kazał i że ważniejsze jest teraz wyleczenie torbieli. No i łykam. Przynajmniej @ szybciutko przyjedzie, nie tak jak ostatnio przez Mozambik lub Panamę. Już wiem - moja @ z poprzedniego cyklu była jak blondynka spadająca z wieżowca - kilka razy pytała o drogę i jeszcze się zagubiła.
Ps. Granicę na wykresiku tak se machnęłam, tak mi łyso było, że nie mam...
Wszystkie dziewczyny, niewymienione z imienia mocno pozdrawiam