reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć :)

Ja cały weekend miałam ponury, nie wiem co się ze mną dzieje, mam chyba jakąś depresje...wszystko mnie wkurza :(
W sobote miałam jakies dziwne plamienie, mam nabrzmiałe piersi i jakos tak mi dziwnie :confused:
Czarnooka ,to na pewno plamienie około owulacyjne, trzymam za Ciebie mocno kciuki wiem jak bardzo mocno chcesz miec dzieciątko :* &&&&&&&&&&
Sailor co u Ciebie, jak z plamieniem? Masz dobre wieści?
Mynia ale Ci mąż zrobił niespodziankę :tak:
Jilka Ty tutaj jestes naszym radosnym promyczkiem :*
domik co u Ciebie?
aga jak Twoje samopoczucie?

Wszystkie, które niechcący pominęłam mocno przytulam :*

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki, u mnie dzisiaj ostatni dzień wylegiwania się w łóżeczku jutro znowu niestety do pracy ale z moim przeziębieniem jest już o niebo lepiej. Przeliczyłam, że przez ostatnie 3 dni zużyłam 130 chusteczek i rolkę papieru toaletowego na wycieranie nosa jakiś strasznie zmutowany katar i non stop kichałam.
Ale, ale z nadmiaru wolnego czasu poszalałam w kuchni zrobiłam w sobotę guacamole na grzankach jako przekąskę, a na obiad canneloni po meksykańsku:)palce lizać!
U mnie też @ czycha za rogiem pewnie jutro przylezie jak pójdę do pracy, albo nawet jeszcze dziś bo brzuch nie daje o sobie zapomnieć, tak że będą czerwone walentynki, których zresztą nie obchodzę.

Sailor a może jednak ;-)
ja znowu myślę o tym jak to będzie gdy zobaczę II krechy na teście ciążowym i później fasolkę podczas USG, ale kiedy to będzie, mój mąż mówi, że już niedługo będę w ciąży i tego będę się trzymać :tak:
mój brat za trzy miesiące będzie się starać o dziecko, ona ma 35 lat i miała już 2 poronienia jak się okazało, to przez to, że miała kamienie na nerkach i teraz ma je usuwane i za trzy miesiące będą się starać, ona to ma fajnie bo zawsze zachodzi za pierwszym razem i teraz jak jej usuną te kamienia to na pewno donosi ciąże, a ja to się już bujam ponad 8 miesięcy i nadal cisza :-(

Bzibziok jak zawsze jedzonkiem kusi :-D to dobrze, że przeziębienie przechodzi :tak: u mnie @ zawita w następnym tygodniu :-(
ja wczoraj dostałam w prezencie od cioci nową gofrownice i dzisiaj będę robić mężusiowi gofry :-D ale będzie wyżerka ;-)

marzen to masz fajnie, mi tez się wlecze ostatnio ten czas w pracy, a domu jak jestem to mi tak uciekam, że się nawet nie obrócę a tu już trzeba iść spać :-(

Asitko, to samo chciałam napisać, pomimo,że ja chodzę na 6 rano. W domu niewiadomo za co się wziąć, zaraz się ciemno robi. Poza tym jestem zazwyczaj tak zmęczona,że nic mi się nie chce.
Gdzie pracujesz Asitko?

reklama
Do góry