reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

MYNIA dzięki:) sernik wyglada bosko. mniam mniam!!! fajną niespodzianke Ci S zrobil. mmmm bedzie milusio:)
AGNIESZKA nie szalej. mnie czasem jak nawet z łozka wstanę to brzuch robi się twardy jak kamień...
AGACYNDA i jak tam?? smak Cię jakiś naszedł?

eh...ale mnie coś kłóje kolo szyjki:( jakby mi ktoś tam nóż wbijał...

reklama
Hej dziewczynki

Myniu ja wczoraj robiłam sernik, ale tradycyjny :) ale nie wygląda tak ślicznie jak twój :( to Ci S. świetna niespodziankę na walentynki zrobił może Tobie się uda ten plan walentynkowy trzymam kciuki &&&&&&&
Czarnooka trzymam kciuki żeby to było plamienie owulacyjne, kochana nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze :tak:
Domikcw a Ty jeszcze w dwupaku :confused: myślałam, że jak dzisiaj zajrze to się dowiem, że już urodziłaś a tu psikus ;-)

Co do Chanelki to byłam wczoraj z nią u wet. stwierdził, że jest poprawa i na kontrolną wizytę dopiero za tydzień, ale powiedział, że nie uleczymy jej tylko walczymy żeby jak najdłużej była z nami, mojemu mężowi tego nie powiedziałam bo by się załamał całkowicie i tak ledwo daje rady, czasami myślę, że to ja w tym związku jestem facetem. Dzisiaj zauważyłam, ze Chanelka zaczyna lizać przednie łapy, a wet. powiedział, że jak liże to coś ją denerwuje, mam nadzieje, że ten rak nie przejdzie jeszcze na przednie łapy. Tylną łapę ma nadal grubą, ale opuchlizna zeszła i wet.powiedział, że taka prawdopodobnie zostanie, bo to grube to rak skóry... masakra nie wiem już co mam zrobić, żeby była z nami jak najdłużej, bo to jest moje oczko w głowie... nie wyobrażam sobie życia bez niej, mojego małego mopsika :-:)-:)-(
to by było na tyle, zajrzę do Was jutro z rana
życzę miłego wieczorku :*****

super niespodzianka :) cieszę się jak dziecko:) szkoda, że nie tydzień później wtedy byłyby szanse na fasolę walentynkową a tak to patrząc na moje ostatnie cykle szanse sa małe... ale są :)
Asitko przeważnie kobiety są silniejsze, nie wiem czemu nazywają nas słabą płcią...
Trzymam kciuki za Chanelkę

Ostatnia edycja:
Asitko dobrze że z Chanelką lepiej trzymam za nią kciukaski :)

Myniu ale extra wiadomość to tylko korzystać na maksa z S. ;) plemniczki będą żyły do 3 dni więc przetrwają :D

Sailor narazie nie krwawię. Może faktycznie to było plamienie owulacyjne.
Jutro idę do ginka to się dowiem.

Hello :-) dalej brzuszek boli... normalnie mi się odbija i w ogóle, więc to nie żadna niestrawność. Jutro idę do mojej lekarki rodzinnej. Może mi powiem co i jak... bo to drugi dzień mnie tak pobolewa...

Czarnooka bardzo bym się ucieszyła jakby to była ciąża... Ale czy by było krwawienie??? Raczej wątpię, że to ciąża...

No to ja idę spać... Dobrej Nocki :-)

witam się z rana i życzę miłego dnia :-D
jak ja nie lubię poniedziałków :no:
Myniu zobaczysz, że się uda :tak:
Czarnooka na pewno było to plamienie okołoowulacyjne :tak:
dzisiaj Chanelka spała pół nocy bez kołnierza bo nie interesowała się łapką, ale koło 1 w nocy dla pewności założyłam jej kołnierz.
Ja wierzę, że w najpóźniej za 2 cykle uda mi się zajść w ciążę, bo od następnego cyklu będę jeździć na monitoring i pewnie jak przy obserwacji cyklu okaże się, że pęcherzyki nie pękają to zrobi mi gin. w kolejnym cyklu zastrzyk wywołujący pęknięcie :tak:

Myniu SUUUUUPER niespodzianka od S. strasznie się cieszę,że będziecie mogli pobyć trochę razem.;-) Śliczne to ciasto aż ślinka sama leci. Co jeszcze planujesz przygotować?

Asitko mocno 3mam kciuki za twoje zafasolkowanie. Ja też wytaczam ciężkie działo przeciw niepłodności. Idę na badanie hormonów płciowych 3 dc, potem monitoring i mam nadzieję na zrobienie hsg lecz prywatnie.

I tu prosba i pytanie do dziewczyn, które miały ten zabieg. Jakie badania i kiedy trzeba zrobić wcześniej????

Od wczoraj boli mnie brzuch @owo i tak dosyć porządnie. Wczoraj lekkie plamienie dzisiaj z rana też. Spadek temp....czyli fasolki brak...(wzdycham):no: trudno. Teraz mam chociaż czas iść do lekarza.

Sailor a może jeszcze nic straconego??? trzymam kciuki, ale wierze, że ten rok będzie nasz pod względem zafasolkowania oczywiście :tak::tak::tak:
u mnie za 9 dni tez powinna się @ pojawić, chociaż nie mówię, że ją zapraszam mogłaby sobie odpuścić odwiedziny na 9 miesięcy :tak:

reklama
Do góry