reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

a ja mam ochotę jeszcze na pyzy z truskawkami i kwaśną śmietaną i cukrem,mąż się śmieje że teraz nie tyje za to jak urodze to zacznę nadrabiać no ale niestety nie bede mogła o po porodzie 6 tygodni diety dalej eh życie ...

Jillka czuje się dobrze tylko juz coraz bardziej zmęczona jestem,stopy mi zaczęły puchnąć. W srodę wizyta pewnie będzie USG mam nadzieję i ze dowiem się ile mały warzy

Właśnie gdzie Mgiełka

ja też uciekam Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny:-) ja po pracy... brzuch dalej pobolewa i jeszcze mi się rzuciło na prawą stronę... mój N podejrzewa wyrostek...ja podejrzewam grypę bo wszystkie części ciała mnie bolą... I teraz zmierzyłam temperaturę 37.5. A ja nie miewam gorączek...

Sailorku boski Twój mąż:) ale sie uśmiałam:) ja też dziś wyłam i to całkiem niedawno... aż mnie serce zaczęo boleć i to nie jest metafora...
Czarnooczko mi sie wydaje że jakby było coś źle to by wyszło na tym wczorajszym czy przedwczorajszym USG, wg mnie to rzeczywiście krwawienie okołoowulacyjne.
Asitka jak psinka?

Myślałam że może mi dzisiaj test wyjdzie a tu figa. Pewnie znowu się łudzę. Śniło mi się, że zrobiłam dwa testy, jeden pozytywny a drugi z trzema kreskami :-D:-D:-D

Asitko jak tam Chanelka?

Myniu może i masz rację tym bardziej że dzisiaj już nie krwawię.

Sailor za wcześnie na test zobaczysz będą II kreski :D

domik jak się czujesz?

Sihayko jak tam u Ciebie?

Laluś a może to ciąża?:D

Mgiełko halo gdzie jesteś?

Marzeń skarbie a jak Twoje samopoczucie?

Domiczku obyś się rozpakowała szybciutko bo humorek na pewno z niedoczekania nie za dobry
Dziewuszki, gadałam z S i wkkurzył mnie bo powiedział, że nei chce żebym przyjeżdżała w marcu tylko w kwietniu... :angry::baffled::confused:
Ale zaraz po tym powiedział, że przyleci w środę rano do polski:) i zostanie do niedzieli:) i z tego wszystkiego zrobiłam walentynkową wprawke kulinarną :p (ja nie znosząca walentynek)
I wyszło mi takie o:
sernik.jpg
sernik1.jpg
Sernik pomarańczowy z czymś co w wersji cytrynowej nazywa się lemon curd więc możan to nazwać orange curd :) Aha i sernik jest z tych bardziej dietetycznych

Ostatnia edycja:
Myniu kochana ale Twój S Ci zrobił niespodziankę :)) A to ciacho cudne aż ślinka leci

A ja poprasowałam trochę i jestem wykończona plecy bolą nieziemsko, no i brzuchol twardy:/ w środe wizyta u gina jutro w poradni ciekawe co mi tam powiedzą

reklama
Do góry