reklama
A
agacynda
Gość
Sailor nie znalezlismy jeszcze nic....mpoki co biura nieruchomoscimmaja nasz numer telefonu..
Mgielko co z Toba??
Mgielko co z Toba??
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Czarnooczko żeby to kurczę nie byłą torbiel krwotoczna. Czy to możesz wybrać się na usg po niedzieli???? Dobrze by było...
Agacyndo mam nadzieje,że szybko uda Wam się coś fajnego dostać w sprawie mieszkaniowej
Jillka ja jakąś huśtawkę mam. Najpier miałam dobry humor potem ryczałam, następnie złość a teraz smutek pełen wachlarz.
Agacyndo mam nadzieje,że szybko uda Wam się coś fajnego dostać w sprawie mieszkaniowej
Jillka ja jakąś huśtawkę mam. Najpier miałam dobry humor potem ryczałam, następnie złość a teraz smutek pełen wachlarz.
A
agacynda
Gość
Czarnooka napewno wszystko bedzie dobrze :*
a ja mam stan glodowy... mam ochote na cos taaaaaaaaak dobrego a nie wiem coto jest! i w efekcie koncowym nie mam ochoty na nic :| niech mnie ktos walnie...
a ja mam stan glodowy... mam ochote na cos taaaaaaaaak dobrego a nie wiem coto jest! i w efekcie koncowym nie mam ochoty na nic :| niech mnie ktos walnie...
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Agacynda wiem co czujesz ja też mam ochotę na coś z tym ze ja wiem o to jest i to jest czekolada milka z herbatnikami albo gorzka z marcepanem mmmmmm a tu lipa nie mogę i muszę zadowolić się kawą zbożową z mlekiem na którą mam taką zajawkę,że szok piła bym ją na okrągło
A
agacynda
Gość
Agjieszka przynajmniej masz sprecyzowane.. oj booooooooziu...
jutro mi mamusia zrobi szczawiowke i przywiozla mi z Austrii truskawki... mmmmm..
jutro mi mamusia zrobi szczawiowke i przywiozla mi z Austrii truskawki... mmmmm..
Czarnooczko, nie martw się mocno, dobrze że w poniedziałek lekarz. Da coś extra i będzie git !
Agacynda - mniemam, że możesz mieć chęć na słodkie pomarańcze lub na placki ziemniaczane...? Zgaduję, bo ja bym właśnie to zjadła. A zaraz po tym, kakao bez cukru... po które właśnie idę do kuchni.
Agnieszko, ja się masz ?
Sihaya, co tam u Ciebie? Mgiełko?
Agacynda - mniemam, że możesz mieć chęć na słodkie pomarańcze lub na placki ziemniaczane...? Zgaduję, bo ja bym właśnie to zjadła. A zaraz po tym, kakao bez cukru... po które właśnie idę do kuchni.
Agnieszko, ja się masz ?
Sihaya, co tam u Ciebie? Mgiełko?
A
agacynda
Gość
placki mmmm po wegiersku...
reklama
placki mmmm po wegiersku...
No właśnie.....
ja uciekam ogarnąć chałupę
Dobrych snów dziewczynki